Think

SpeaK | 13.03.2007 | Jungle
8:06

Jungleahan se.

8.71   1280 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kivat rummut. En ite varmaankaan jaksaisi koodata noin tarkkaan ja paljolti varioiden. Basso on kiva oldskoolsubbailija tuolla pohjilla. Kivaa ambienssia ja äänimaailmalla tunnelmointia. Viihdyn tässä tilassa ihan hyvin. Tuo artistisivun kuva hallitsee kuvallista maisemaani, jossa tämän musiikin keskellä kävelen.

Lisää potkua saundiin kaipaisi hippasen mm. rumpuihin ja ihan yleisestikin.
0   +1 +2
 
9
Prio 11.04.2007
Päräyttää, tuli kylmän väreet ku biisi lähti kunnolla potkimaan :P ... Erittäin hienoa, kuulen fruity loopsin suloiset soittimet :D ... Näitä piisejä ei voi missata hittien jälkeen... Plussaa erityisesti rummuista, ehkä vähä hyökkäävämmät ois saanu olla?, miinus siitä että kappaleessa ois saanu olla hieman enemmä vaihtelua, siistejä välikohtia jne... juu nou...mutta tutustun lähemmi muuhu tuotantoon ajan kanssa...
0   +1 +2
 
MKDELTA 31.03.2007
Kappaleesta löytyy paljon mielenkiintoista ja käsittääkseni lajityypille hieman epätavanomaista äänimaailma. Kuulasta, kirkasta, leijailevaa, kristallista...poikkeaa siitä bassomurinasta ja surinasta jota olen tämän lajityypin biiseissä kuullut. Jungle tosin ei ole minun parhaiten tuntemia genrejä, se nyt myönnettäköön. Bassotaajuksistakin löytyy voimaa ja se luo hienoa kontrastia noihin ylä-ääniin. Kontrasti on minun mielestä aina hyvä tehokeino. Kappaleesta välittyi hyvin rauhallinen mutta silti rytminen tunnelma. Hieman synkempi loppetus oli mielenkiintoinen veto. Aivan niin kuin tämä olisi tehty hieman ns. "chillimmäksi" biisiksi synkempien kappaleiden väliin. Rytmit olivat hyvät ja pistivät jalat vipattamaan. Kappaleessa ei ollut mitään mikä olisi häirinnyt itseäni, mutta en tosiaankaan oli mikään lajityypin erikoisasiantuntija. Rummuissa olisi *ehkä* voinut olla hieman lisää voimaa, mutta en sitten tiedä että olisiko se sotinut liikaa noita muita ääniä vastaan.
0   +1 +2
 
8
Darkel 29.03.2007
Bo! Viidakkomusiikkia psykedeelisillä ilmavirroilla varustettu. Pisteet rummuista, erinomaista jälkeä.
0   +1 +2
 
8
[[panu]] 26.03.2007
kuulostaa ihan hyvältä =)
0   +1 +2
 
9
P. Virta 26.03.2007
Melkoista tunnelmointia jo alusta lähtien, paketti vain tiivistyy ja tunnelmat siinä ohella loppua kohden. Rummut ehkä hieman soundiensa puolesta ohuet, olisi toivonut niihin enemmän potkua, kun noissa padeissa on jo sitä kuulautta ja ilmavuutta biisin tarpeisiin. Bassolinja on ihan menevä, subi hieman liiankin kovilla tämän kanssa. Että en voi väittää että alataajuuksia ei olisi tarpeeksi.

Biisin keskikohdilla on näitä, mitä kutsun "liitelyksi", elikäs ne ovat tarpeellisia biisin rakenteen kannalla, mutta pakostakin niissä kohdissa aina tunnelma jotenkin latistuu. Loppua kohden muutenkin tuntuu, että ei jaksaisi kuunnella enää, joku punainen lanka tästä uupuu.

Erittäin hyviä tunnelmointeja sekä soundeja tässä kuitenkin on, joten annanpa arvosanaksi 9. :)
0   +1 +2
 
9
Klasu 30.07.2007
Onpas makoissa junkkaa! Joku tuolla sanoi rumpujen ohuudesta, mutta se ei haitannut ainakaan minua. Mukavan kerrostuneelta kuulostaa miksaus muutenkin, jokaiselle soittimelle tuntuu löytyvän oma tilansa ja saundi on selkeä ja puhdas.

Vähän ehkä kuitenkin pitkä biisi suhteessa sisällön määrään? Ehkä kaipaisi vielä jonkinlaisen koossa pitävän elementin lisää aktiivista kuuntelua ajatellen. Eipä silti, hyvin tämä toimii chillailuun/jumittamiseen näinkin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat