Arko

Speed Freek | 31.03.2006 | Melodic Trance
8:51

Uutta matskua taas pitkästä aikaa. Ja perinteikkäästi supersahaliiditrancea :)

Yritin tällä kertaa saada hieman selkeämpää miksausta aikaiseksi, joten jätin noita sirinöitä, surinoita ja kolisteluja vähän vähemmälle (kyllä, jätin jopa ne bongosoundit pois). Vanha pentium kakkoseni tuli kyllä silti kyykytettyä aika tehokkaasti; biisin muuttaminen wav -muotoon kesti lähemmäs kaksi tuntia..

8.57   2904 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
FinnRaver 05.06.2006
Speed Freekiä olen kieltämättä jo odotellutkin. En vain ole vähään aikaan täällä käynyt, mutta sitten asiaan.

Kuten monella muullakin mikseri.netin trance artistilla, myös sinulla on se oma tyyli tehdä tätä. Se tulee läpi jokaisessa biisissäsi. Ei mitään negatiivista siinä, itse pidän paljon soundistasi. Alku on tyypillistä suomitranceilua mukavilla melodioilla ja rauhallisella menolla. Puolen välin tienoille tehty kaunis nostatus toimii todella hyvin, itsellä lähti ajatukset lentoon siinä. Ehkä hieman latteahko kuitenkin, mutta sopii biisin yleisilmeeseen. Biisi on puolin ja toisin tasaisen varmaa Speed Freekiä. En löydä mitään huonoa, kun en ymmärrä biisien tekemisestä vielä mitään. Jätän tekniikka puolen muiden arvosteltaviksi, itse vedin tämän kuulopohjalta.

Hyvä biisi, toimii!
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 30.04.2006
kieltämättä ei oo ihan täysin ole perus speediä :).. voipi johtua niistä pongo rummuista jotka osaat niin hyvin sulauttaa biiseihin mukaan;P...
alku oli jotenkin vaisu ja ei hirveesti iskenyt suoraan meikäläiseen niinku muissa kappaleissa :).. mutta tyypillistä haikeus linjaa jatketaan niinkuin muissa kappaleissa ja melodioissa tulee jo tuttu speed freek saundi esille ..se tuttu ja turvallinen

no onhan tätä silti odotettu että täältä puolelta tulisi jälleen uutta tavaraa :) ...kunhan omalla koneella pääsee paremmilla kaiuttimilla ja koneella kuuntelee niin avot.. :) sitten osaa sanoa vähän paremmin.. mutta jäänpä odottelemaan innolla lisää tavaraa ..näin vapun alla tämä toimii :)..kesää odotellassa : )..toivottavasti silloin ois perus speediä..ja tuossa 5:43 kohdassa tosiaan tuntuisi siltä että olisi mennyt nuotin vierestä... mut eipä tuo paljoa häiritse :) mutta ei muutakun hyvät vaput ja viina virratkoon : )
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.04.2006
Alusta huomaa jo että parasta sulta ei ole tulossa. Miksaus kuulostaa aika puurolta, bassolinja varsinkin sotkee sitä aika hyvin, muutenkin tuntuu puuttuvan korkeita taajuuksia ja kirkkautta. Basarikaan ei ole sieltä parhaimmasta päästä.

Taukokohta kuulostaa enemmänkin soundtrackilta kuin trance-biisin tauolta, ainakin aluksi. Läskiä leadia tarjoillaan taas, joka varmasti kuuloistaisi makeammalta jos miksaus toimisi biisissä. Melodioiden yhteisbalanssi on kuitenkin hyvä, mutta täyteen fiiliikseen tässä ei päästä.

Tällä kertaa biisi jää sinne "ihan ok" - osastoon. Miksaus on biisin pahin ongelma, kannattaa kiinnittää huomiota siihen seuraavassa biisissä enemmän (ehkä tätä on turhakin sanoa, koska sulta löytyy noista aikasemmista biiseistä sen verran kovaa tavaraa). Tällä kertaa ei iskenyt millään osa-alueella, pääosin tuon miksauksen takia. Kirkkautta kaipaisi lisää. Melodialinja kuitenkin toimiva. Keep going, pystyt kyllä parempaan.
0   +1 +2
 
Aurisgale 03.04.2006
En uskalla sanoa hirveästi miksauksesta, kun kuuntelen tuttavan romuilla purkeilla. Kuitenkin voin sanoa, että bassolinja on hyvä kuvioltaan, mutta se jotenkin tuntuu niin kumiselta purkalta... se kaipaisi räkää mukaan. Varmasti avittaisi alkua, antaen extramielenkiintoa.

Pidän nostoista ja laskuista, mutta päämenokohdat ovat mielestäni paljon vaisumpia, mitä sinulta olen tottunut kuulemaan. Ne on kyllä ihan hyviä, mutta jotenkin tulee itselleni junnaava fiilis.

Suvanto on hienoa kuultavaa siinävaiheessa, kun leadi alkaa jeesaamaan rakennetta eteenpäin seuraavaan kohtaan. Suvannon/padien+leadin lievä riitasointu sopii ja se ei häiritse, vaikka se onkin siellä.

Olisi mukavaa kuulla mitä matskua saisit aikaiseksi viimeistä huutoa olevalla pc:llä... tiedän kyllä itse miten turhauttavaa on kamppailla ohjelman kanssa, joka on valmiiksi kyykyssä. Onneksi ei ole sitä ongelmaa ollut itseläni pitkiin aikoihin.

Erinomainen biisi, mutta ei sinun parhaimmistoa... Kyllä tämä antoi silti ihan hyvät fiilikset mukaansa.
0   +1 +2
 
9
Human Sound 02.04.2006
Suunta on oikea, ajan hermolla, sanoisin... Rakenne on kohdillaan, väliosissa on myös jotain kättä pidempää, mistä saa kuuntelija kiinni. Melodiat on sulla ollu aina hallussa, niin on tässäkin. Se mistä tulee vielä plussaa, on myönteinen fiilis kautta biisin. Kiva kuulla näitäkin, kun meinaa omat vajota jumituksen puolelle.
0   +1 +2
 
9
juhku 02.04.2006
Mielestäni alku oli juuri hyvä. Lepposa, mutta mukava lämmitely alkuun. hyvä . Sitten tämä mitä jo osasi odottaakin. hiljaisuus josta noistaan pädien avulla ylös päin. Sitten tulee mukavat melodiat ja sitten rummut ja muut taustalle. Kyllä. ennalta arvattavaa, mutta tuttua ja turvallista ja mahtavat äänet. Mukava on tämäkin biisi ja kiva kuulla sinulta pitkästä aikaa uutta tuotantoakin. Toivottavasti sitä tulee lisääkin joku päivä.
0   +1 +2
 
DjLime 01.04.2006
alkupuoli turhan vaisu, vaikka se alku onkin yleensä sisään miksausta varten, kannattaa siihen jotain vähän mielenkiintoakin saada. Nyt biisi olisi ihan yhtä hyvin voinut alkaa vasta tuosta kolmen puolen minuutin kieppeiltä. Itse päämelodia on ihan mukava, mutta kaipailisi lisää voimaa, jotenkin tuo pääsyna soundi on turhan mieto ja taakse jäävä päämelodiaan. Kuuden minuutin kohdalla miksaus tuntuu alkavan hiukan särkemään.. hieno string padi kuitenkin siinä, paljon tehokkaammin toimii kun tuo perus pääsyna. Ihan kehityskelpoinen biisi mielestäni, jotenkin vain näin vähän keskeneräisen kuuloinen rakenteen ja viimeistelyn osalta..
0   +1 +2
 
9
Holmström 01.04.2006
Hieno hässäkkä... supersahaa käytetty... jeah, mutta kokonais soundin terävyyttä tarvitaan... Mixaus uusiksi, itse biisi hienoo ideaa täynnä... Ja Speed Freek juttuja kuului selkeesti läpi... Tähän olisi voinut heittää loppuviimeksi sen erinomaisen bongo härdellin, koska se on tämän tuottajan yksi "tavaramerkkejä"... Kick jo antaa viitteen että olis
melkein tuloillaan...? etenkin suvannon jälkeen lähes odotin...

Biisin pituus kertoo mielettömään energiaan jota tuottaja on
pitänyt sisällään pitkään...? Ja toteutus... rok, todella upee juttu...
0   +1 +2
 
siiki 31.03.2006
Ahh kappale lähtee todella kivalla rummuttelulla liikkelle. Jotenkin tämä rummuttelu on kuitenkin liian perinteinen intro mielestäni mutta kuitenkin ihan perusaloitus eli en siitä nyt enempää mainitse. Soundimaailma kuulosti ainakin ihan hyvältä ja mielenkiintoiselta. Katsotaan nyt miten etenee. Ihan kivan kuuloinen liidikin sieltä taustalta alkaa kuulua!
Hmm..Mielestäni melodia oli oikein hyvä mutta saisi olla vähän vahvempi! Sellainen oikea nostattelu olisi ollut paikallaan. Olisi minuun ehkä enempi uponnut mutta siltikin oikein kivaa menoa alusta loppuun! Eikä käy tylsäksi mielestäni missään vaiheessa vaikka pituuttakin löytyy lähemmäs yhdeksän minuuttia! Miksauspuoleenkin on ihan mukavasti. Masterointikin kivasti hallussa.
Oikein näppärä kappale mutta en kyllä jaksanut muuta kuin kerran kuunnella mutta onhan sekin toisaalta saavutus näinkin pitkältä kappaleelta :)
Heh...Tosiaankin kiva kappale. Tällaisia lisää vain! Ja vähän parempiakin vielä! :)
0   +1 +2
 
8
Deep Cold 31.03.2006
Miksaus on onnistunut omasta mielestäni hienosti. Odotin jotain vielä hienompaa melodiaa alun jälkeen :D no ei tämäkään paha ole. Soundit ovat hienoja varsinkin syna puolella. Padi kuulostaa siistille. Tosiaan toi melodia ei iske minuun. Rumpuosasto kuulostaa kyllä hyvälle. Ehkä liikaakin nojaa tää biisi tuohon melodiaan. Otetaan silti huomioon sun kone, joka laskee tuotanto motivaatiota vissiin jonkun verran :D Kyllä tästä kasi napsahtaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat