El Cielo

Speed Freek | 27.07.2004 | Melodic Trance
7:50

Biisistä oli alunperin tarkoitus tulla hard-trancea, mutta tämäkin projekti muuttui melodiseksi.

9.39   4533 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
-Juha- 03.04.2005
Aivan mahtava biisi! Bassline on käsittämätön, empä oo ennen tommosta kuullu. Melodiat on myös erittäin tunnelmalliset. Soundeissa ei pahemmin ole valittamista. Leadia olis ehkä vähä saanu parannella, mut mitä pienistä. Siitä naisen voihkasusta en kovin paljo pitäny, mut meneehän tuo tuolla seassa.
Hyvä kipale!
0   +1 +2
 
10
Rites 01.03.2005
Hyvin rakennettu biisi jälleen. Eikö todellakaan kukaan älyä lähteä puffaamaan tätä kiekolle?
Jos kerran Darude pääsee normirillutteluillaan maailmalle, niin miksi ei tämä sitten?
0   +1 +2
 
10
kimmo.oinonen 27.01.2005
todella hyvää automusaa "jos vois sanoo" kannattaa kuunnella hyvillä popeilla
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 23.01.2005
siis aivan loistavaaa trance fiilistelyä..bassline on hyvä..breikit on hyvät...melodia loistava....tunnelma säilyy vaikka onkin huili kohtia :)..tässä tätä suomalaista osaamista....ja taattua trancen laatua....todella energistä fiilistely musaa...loistava suoritus..vaikka onkin vanha biisi :)mutta kuuntelemisen arvoinen silti...hyvää työtä!
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 20.01.2005
Alkaa hienosti!! ja siitä etiäppäin mennään jouhevasti hieman rajumpana melodisena trancena... Hienoja soundeja ja melodia on hyvä!!! Pientä omaperäisyyttäkin on mukana mistä tykkään!! Eipä oikein moitittavaa löydy!!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 15.12.2004
Hmm erilainen alku... mukavan junnaava... kovaa bassoa melko agrella! Soundaa vähän 666:lle, mut tää on enemmän trancea kuin 666 ja se on hyvä asia tälläiselle trancemaanille kuin minäkin. Vokaalit on tuttuun tapaan peruspornot;)

Vau! hyvät soinnut olet valinnut sahoille... kurkoittelevat korkealle ja eivät mene sieltä missä aita on matala. Arpeggiot tulevat kivasti esille ja korostavat kokonaisuutta ja tunnelmaa. Hyvät rave meiningit on välillä päällä... silleen ohimennen.

Kivaa breikkiä! Just voi vähän huilaillakin niin kovan menon välillä... tää toimis hyvin clubeilla... okei sun kaikki biisit vois laittaa klubeille soimaan... ja ei millekkään Suomen huonoille sellaisille. Suomalaiset ei oikein ymmärrä trancesta mitään... Liikaa muuta musakulttuuria. Mut kaikki kuuntelee mitä tahtovat... Minä tahdon vain laatutrancea;) Tää on just sitä itteään! kymppi!
0   +1 +2
 
10
Holmström 02.04.2005
Loistava ja erittäin monipuolinen. Alku rummut hemmetin hyvät joka tekee tästä persoonallisen (sama lopussa) Jotenkin yllätyksellinen myös monen kuuntelukerran jälkeen... Melodia ja sen kulku on erittäin balanssissa kokonaisuuteen. Noste ja "up and running" 2:50 vie mennessään... Jeah ! Neitokaisen voihkaisu toimii ja vain taiteilijamme voi kertoa mikä jutun takana ;) En pysty heittää tähän mitään teknistä arvostelua tai kommenttia koska tekninen tietämys loppui kesken tämän huippubiisin kohdalla. Hyvä hyvä ! "Taitelilijamme" on oikeasti samalla viivalla kuin nykyiset jo julkisuutta saaneet joten tämä pitää saada laajempaan julkisuuteen. Sekä hänen lahjakkuus pitää saada arvoisensa paikan :) Thnx !
0   +1 +2
 
9
Protush 17.09.2004
joo on tässä jotain hardtrancee kunnes päämelodia alkaa;) joo mutta oikein loistava biisi niinku nä sun muutkin biisit!
0   +1 +2
 
9
Buhis 27.07.2004
Ai hitto että potkii rummut nätisti! Basari on oikein namun kuuloinen ja perkussiot toimivat aivan loistavasti. Bassolinjassakin on ytyä mukavasti ja Clap kuulostaa oikein mainiolta. Introssa oleva tuo metallinen Leadi mikä onkaan on kyllä ihan hyvä idea, mutta mun korvaan se on ainakin nyt jo liian metallinen. Käy suoraan sanoen korviin tuollaisena. Varsinkin tuossa vaiheessa kun se "moninkertaistuu".

Breikissä oleva supersahasoundi on hiukan kuiva, eikä melodiakaan kyllä nappaa oikein ollenkaan. Nuo flanger-kikkailut on todella kivan kuuloiset ja tuo "ah" efekti basarin ja crashin kanssa on hemmetin hyvä idea. Toisessa kliimaxissa oleva leadi kyllä kuulostaa ihan hyvältä, mutta tuo melodia on edelleen vähän vaisu. Soundeiltaan ja ideoiltaan kyllä lähes kympin biisi. Harmi vain että nuo melodiat eivät oikein iskeneet. Annetaan nyt kuitenkin ysi. Sen verta ehanasti toimii tuo rumpupuoli :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 27.07.2004
Alku on kyllä sen verran hienon kuuloista rummuttelua, että huhhuh. Tuo alkumatkalla tuleva melodia on ihan hyvä, mutta kun se lopussa tuolla tavalla "avautuu" niin se meni kyllä aika puuroksi siinä vaiheessa. Muuten kyllä alku toimii. Taukokohtakin toimii mielestäni hyvin, kyllähän tuo mallikkaasti toimii tuo sahapadi. Melodiat toimivat hyvin tässä biisissä, hyvä melodialinja, mutta loppujen lopuksi se ei niin hyvin iskenyt minuun, vaikka se erittäin hyvältä kuulostaakin. Soundit ovat jälleen sitä tuttua ja turvallista kiitettävää tasoa, eipä löydy mitään valittamista. Rummut toimivat erittäin hyvin, kick on sopivan tehokas. Myös hihatit, perkussiot ja clap toimivat moitteettomasti. Hyvä breakbiitti tuossa 2. tauon kohdalla. Rakennekin hyvin kasassa, sopivasti vaihtelua ja sisältöä biisistä löytyy, ja biisin pituuskin on hyvä. Kaiken kaikkiaan tämä oli kyllä erittäin hyvä veto jälleen kerran, täyteen 10 asti tämä nyt ei taida ihan yltää, mutta selkeä kiitettävä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2