No More Paradise

Speed Freek | 18.02.2005 | Melodic Trance
8:55

Ja lisää melodista tranceilua.

9.11   4532 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 113894 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Di-VISION 30.09.2006
On jämäkät saundit sekä rytmin että melodian osalta. Miksaushan on näissä sun biiseissä kans erinomaista jälkeä, jokaiselle saundille ym. löytyy selkeästi oma paikka.

Tässä biisissä on just sellasta kauniin haikeaa fiilistä mutta se "toivon kipinä" löytyy myös. Kuulostaa kyllä hyvältä! :-)
0   +1 +2
 
10
cj.6 28.05.2005
hyvin lennokkaasti biisi lähtee soimaan...paljon erilaisia ja tosi hyvii elementtejä tässä on..hiljanen kohta on kyllä aika herkkua ja varsinkin toi looppi joka tulee siihen mukaan.! on kyl aika hyvä...bassline on aika voimakkaan hyvä..melodia on hyvä ja viimiset minuutit on parhaita...ihan kun lentäis jossai!!1
0   +1 +2
 
9
Finsane 22.03.2005
Taitavaa. Voi, kun sitä pianoa olisi ollut enemmän.. :)
0   +1 +2
 
9
Radio24h 19.03.2005
Erinomainen kokonaisuus, melodia todella hyvä ja pitää linjan koko biisin ajan. Jeah ! :)
0   +1 +2
 
Rites 01.03.2005
Loistava veto. Missä viipyy koko levy kaupoista...?
0   +1 +2
 
9
Wavescale 01.03.2005
Lyhyesti sanottuna upeaa trancea juuri minun makuuni. Hienolla tunnelmalla lähdetään etenemään alusta asti, ja ekan minuutin jälkeen olin jo täysin vakuuttunut. Näin ollen olisin oikeastaan odottanut jotain vieläkin parempaa biisin myöhemmiltä vaiheilta, mutta en kyllä pettynytkään.

Kick potkii minun äänentoistolla juuri sopivan napakasti. Muutenkin kaikki perkussiot on tosi hyvin mietitty. Basso on suorastaan loistava! Leadien ja padien soundeissakaan ei valittamista.

Melodiat ovat hienoja, varsinkin intromelodia kolahti. Kolmen minuutin kohdalla alkava päämelodia on kanssa oikein hyvä, vaikka tunnelmassa jääkin mielestäni pikkasen jälkeen siitä ekasta vaiheesta.

Biisi etenee ihan kivasti vaiheittain ja vaikka se onkin pitkä, niin ei tähän juuri ehdi kyllästyä.. ihan lopussa tuli vähän kelailtua.
0   +1 +2
 
DjLime 26.02.2005
Alussa alkoi jalka mukavasti vipattaa ja soundit kuulostaa kivoilta, mutta jotenkin tuo syna soundi ei napannut enää yhtään. Biisi olisi voinut hyvin lähteä vaikka suoraan tuosta ensimmäisestä piano kohdasta, sillä alussa ei ollut mitään kovin kummoista tarjottavaa. Tällä kertaa on pakko sanoa pahaa tuosta melodiasta.. liian "tekopirteän" iloista minulle. Päälle kun lisäisi jonkun naisen laulelemaan jotain täysin turhaa ouh beibeä, niin tästä tulisi perus eurotrance ralli. En vaan tunne tässä olevan yhtään energiaan, vaan jotenkin tämä vaan soi ilman mitään tunnetta. Ei tällä kertaa kyllä nappaa ainakaan minulle..
0   +1 +2
 
9
N-a-n-a 22.02.2005
Tätä jää oikein kuuntelemaan heti, koska tietää että sieltä kohta tulee se ensimmäinen huippu ja se hieman ennen ensimmäisen minuutin täyttymistä tuleva nosto on juuri se odotettu... kuulosti muuten varsin ammattitaitoiselta ja laadukkaalta... ja mun korvaan hyvin sopivalta... 2:10 alkaa hyvin kaunis melodia, josta voi kohta taas onnistuneesti nostaa musiikin ja tunnelman kattoon... ja sieltähän se tulikin... aivan kuten arvelinkin... (enkä tarkoita, että biisi olisi ennalta arvattava, trancessa vaan sattuu esiintymään nostoja ja laskuja, joten niitä osaa odottaa)
Mutta tämä kyllä vetäisi ainakin mut tanssilattian puolelle jo alkumelodioilla, joten hyvähän se silloin on :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 20.02.2005
Leadit ovat onnistuneita, vaikka alkuun kuulostavat jotenkin turhan levottomilta... erottuva SpeedFreek-bassolinja on todella hyvän kuuloinen ja on ehdottomasti biisin kantavimpia voimia. Kickit ja percussionit toimivat hyvin... sopivan terävät ja iskevät... pienet snarefillit ovat maistuvia... strigit ja padit ovat toimivia täytteitä... kuulostavat muutenkin hemmetin kauniilta... biisissä bassolinjan tukena on hienon happoinen soundi... tykkään!

Suvanto on todella kaunis... pörinä-sweepit kuulostaa siinä hionoilta, vaikka voisivat olla hieman märempiä muuten ja niitä on ehkä liikaa sijoiteltu biisiin muutenkin... kaunis melodia olisi kauniimpi vähemmillä pörinöillä... mut täyttäväthän ne tilaa muuten hemmetin hyvin...

Tiivimpänä pakettina olisi voinut toimia kuitenkin paremmin. Mut aika herkkupaketin muuten olet meille jättänyt kuunneltavaksi.
0   +1 +2
 
10
Hertz 20.02.2005
Alusta tulee mieleen legendaariset trance 97-99 ajat. Tästä biisistä mää pidän, koska tässä alkaa olla sitä sun erittäin hyvää omaa soundia, jota oli jo mikseri v1 aikaan tiedät kyllä missä biisissä :).

Basso oli siis mun mielestä aivan loistava, Stringi pistää hiljaseksi, Pieno saundi ei voi muuta sanoa että WAU. Pää melodian soitin on kerrassaan hyvä. ja näköjään bongot ovat aina mukana kehissä :).

Biisi alkaa erittäin hyvin, jonka jälkeen tulee hyvin tehty kirkko osuus ja sitten päästää asiaan. Breikki kohtaus syventää biisia aivan mukavasti, jolloin kokonaisuus ei tosiaankaa tunnu toistavan liikaa itseään.

Ei voi muuta sanoa, että hemmetin mukavan kuuloinen biisi jatka samaan malliin taas vaihteeksi :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat