Paluu Mystiseen Aikaan

StatusD | 26.11.2004 | Psytrance
8:27

TOta miten nyt kertoiskaan Oikeestaan En osaa luokitella Tätä mun omaa musalajiani mihinkään näistä genreistä mut joo jotain psychedeelistä TRippi Matkailua vois paremminki sanoo. Kertoo Vanhoista Kunnon Mystisistä ajoista.,.,. :D LoL suosittelen ihmeessä lähtee tälle tripille. Luvassa paljon tunnetta ja meininkiä.. suosittelen ihmees kokeilee. oli pakko julkaista ei oo hetkeen taas julkaisuja tehty :D

8.75   1565 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JaDubb 11.01.2005
Jostain syystä alun liidi tuo aluksi mieleen Knight Riderin. Seuraavasta äänestä tuleekin sitten "Olipa kerran elämä"-fiilis. Äänet ovat kaikenpuolin mielenkiintoisia ja biisi toimii erinomaisesti rennohkona teknofiilistelybiisinä. Ei ole ehkä sitä kaikkein kierountuneinmpaa psytrancea, mutta kyllä tämmöisiäkin maailma tarvitsee. Ja minä ;)
0   +1 +2
 
9
pihatonttu 06.12.2004
ooh. oikein mukavaa leijuntaa. arvostan. enemmän tuli jonkinlainen spacesynthi mieleen tästä kuin varsinainen psytrance vaikka paljon sille ominaista olikin biisissä. Henk. koht. olisin toivonut hiukan jämäkämpiä rumpuja lähtemään jossain vaiheessa ja tuohon melodiaan olisi sopinut täydellisesti viulut, sellot yms taustalle tuomaan jo valmiiks imahtipontisen oloiseen tunnelmaan lisää jylhää kauneutta.

Kuitenkin varsin toimiva biisi näilläkin elementeille pelkästään. Tulee tosiaan mieleen paluu jonnekin vanhoihin aikoihin x) Lisää tällasta!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta