Darkning

6:06

7/8 :: Pimeetä menoa pää kolmantena jalkana.

Tästä on hohto kaukana. Päässä nimittäin pimeni. Synkkyyttä, kilinää ja mölinää riittää unohtamatta tietenkään älyn vapautta.

8.11   1207 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Stocco 13.08.2005
"Haistakaa vittu ja kuunnelkaa Stocco-setää!" Tuossa olisi semmosta asennatta että huh huh!
0   +1 +2
 
Stocco 10.07.2005
Sistis: "Mitään sävellystä ei ollut, vielä vähemmän sanoitusta."

Heh. Eihän tässä varsinaisesti edes ole mitään sanoitusta ja melodiaakaan en ole pahemmin edes tavoitellut.
- - -
thepax: "Onko tässä sävellyksellisesti sun mielestä perusteita kuudelle minuutille?"

Tuo on täysin väärä kysymys tästä biisistä. Jos melodiallista sinfoniapituista teosta etsit niin tämä on väärä sivu. Mielestäni tämä biisi olisi turhan lyhyt räväkkyys, jos tätä mitottaisi perinteisesti sisältöön suhteutettuna. Mutta tämäpä on kaukana perinteisestä, mutta kuten argon sanoin niin olisi voinut kyllä vieläkin hurjampaa settiä pistää.
0   +1 +2
 
7
-CSPR- 16.04.2005
En diggaa tälläisestä matskusta yleisesti eli en tästäkään!!Väsää biisi missä annat kaiken luovuuden päästä valloilleen koska tämä on hiukan yksitoikkoista ja siten samalla liian pitkä..Siis ei tämä nyt aivan paska kuitenkaan ole..S.R-CsPr-
0   +1 +2
 
7
thepax 29.03.2005
ensiksi kysymys. Onko tässä sävellyksellisesti sun mielestä perusteita kuudelle minuutille? Mun mielestä ei. täs oli hyviä kohtia mutta ne ei jotenkin mun päässä yhdistyny toisiinsa tai seurannu toisiaan kunnolla. Ehkä joku muu kuulee sen erilailla. NO, kyl tästä jotain hyviäkin fiiliksiä tuli vinksahtaneisuuden ansiosta. Tuli siinä mielessä mieleen joku yup:n tunnelma jossain niitten musavideoissa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 28.03.2005
Sorry... en oikein tiedä, mitä kirjottaisin... minusta kappale oli vaan soundien sekamelskaa. Mitään sävellystä ei ollut, vielä vähemmän sanoitusta. Tunnelma, mikä biisistä tulee, on aika lailla häiriintynyt. Minä en oikein mitään suurempia tunnetiloja saanut tästä... ehkä joku ymmärtää paremmin tätä genreä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
olipas kokemuksia tuova viisu. mukana niin erikoisia vetoja että hullu putos kelkasta.? ei kun juoksemalla perään ehkä se bussi vielä odottaa?
0   +1 +2
 
Bemary 03.04.2005
Vois kuvitella tän soimaan jonkun pelin taustalle. Ehkä jonkun hieman scifimmän autopelin tunnelmaa tukemaan. Avaruusfiiliksiä nousee pintaan.
Energiaa ei ainakaa puutu. Junnaa silti vähä turhan pahasti. Tykkään suuremmista kuvioista, enemmän melodisesta musasta.
Tässä vois olla hieman enemmän syvyyttä - hitaita, sykähyttäviä kohtia, eikä pelkkää hässäkkää. Toisaalta se vois sitte kallistua jo jonku hard trancen puolelle, ja koko tän genren idea menis pilalle... x)
0   +1 +2
 
damn_pc 06.04.2005
Rehellinen mielipiteeni on ymmyrkäisyys. En osaa antaa arvosanaa tälle, vaikken osaa mitään huonoa äkkiseltään nimetä..
0   +1 +2
 
7
argon 07.04.2005
Harmi, odotin suoraan sanoen vähän vielä nyrjähtäneempää menoa biisin saatesanojen perusteella. Häiriöpiirteitä toki löytyy efektiosastolla toimivista synanaukaisuista, mutta kyllähän tässä vielä matkaa on johonkin "Secret Chiefs 3":n äänihelvettiin. Itse olisin tehnyt tästä parisen minuuttia lyhemmän näillä osioilla tai sitten lisännyt soppaan jotain vielä enemmän meteliin kallistuvaa.

Oikeilla jäljillä tässä ollaan, mutta vielä ei vakuuttanut - jos vain suinkin irtoaa, niin vieläkin reippaammin saisi mennä kokeilevaan suuntaan!
0   +1 +2
 
10
Cerefi 22.06.2004
Tosi kaoottinen biitti, johon on lisätty loistavasti sopivan hypnoottisiä ääniä. Jäi jälkeenpäin ihan hyvä fiilis, vaikka kuulosti ajoittain vähän ahdistavalta. Darudemainen komppi syventää minusta biisiä juuri sopivasti vähän pidemmälle edetessä, ja muutenkin aivan kelpo vetäisy.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2