Kaipuu On Kaunis

Stonela | 01.04.2011 | Suomirock
2:48

Säv Edward S. & Lassi Heiskanen San Lassi Heiskanen Sov Janne Saksa & Stonela Laulu, Kitara Lassi Heiskanen, Kitara, Laulu Edward S. Basso Stock, Rummut Wiljami "Kultakapula" Höqtwist

8.91   990 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
djbiy0 14.10.2012
Neljä Ruusua ja Don Huonot ovat ensimmäiset assosiaatiot tästä kappaleesta hyvällä tavalla. Soitto ja laulu toimii hyvin. Ei tästä mitään pahaa sanottavaa ole. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
8
accent 12.10.2012
Mutta hei, tämähän on jo aikamoista menomusaa. Nuo nopeasti lausutut sanat toimii. Soitanta on kivameininkistä. Siisti riffi, kaikki osaavat soittaa ja lauluäänikin tuntuu ihan mukiinmenevältä. Ihan hauska biisi.
0   +1 +2
 
8
veezay 06.10.2012
tästä tuli oikeastaan vähän mieleen neljä ruusua, hyvässä mielessä. varmaankin enimmäkseen tosta lauluäänestä ja kevyesti myös kitaroista ja rummuistakin ajoittain. joka tapauksessa tykkään alustavasti. tosta 1:15 alkavasta parin sekunnin pätkästä tulee mieleen joku triphopahtava biisi, mut en yhtään muist--eiku joo. http://www.youtube.com... aika veikee assosiaatio.

laulu toimii moitteettomasti, mut siinä ois jälleen ollu kiva kuulla ihan pikkasen räväkämpää otetta, kun toi taustakin oli kuitenkin vähän menevämpi. ei nyt kuitenkaan huono veto, ja kyllähän tässä oli ylipäätään ihan toimiva meininki.
0   +1 +2
 
8
JyRSiö 02.10.2012
Kivan groovava riffi, kitaransoundi ei tosin oikeen miellytä. Kertsissä ois saanu olla enempi voimaa, mutta tuo kitarasoolo kyllä vähä pelasti sitä kertosäkeen vaisuutta. Säkeistön laulut on ihan hauskan kuulosia ja koukuttavia tuon nopeuden takia. Mutta sanat ei oikeen puhuttele missään vaiheessa. Mukavahko rockiveto, 8.
0   +1 +2
 
8
tahtila 01.10.2012
Kohtuu vakuuttavalla groovailulla lähtee käyntiin. Mielestäni tässä yhteydessä pärjäisi vähemmänkin rujoilla kitarasäröillä, ei tuommoinen digitaalihirvitys säväytä.

Laulu ei tavoita ollenkaan, vaikea sanoa puuttuuko se yleisestä välittömyyden tunteesta vai äänen karisman puutteesta, kuitenkin tylsähkön kuuloista tässä ympäristössä. Ei anna painoarvoa lyriikoille eikä niitä näin ollen tule edes kuunnelleeksi kunnolla ensimmäisellä kerralla. Tuon tyylisen nopeamman papatuksen pitäisi mielestäni kuulostaa rennolta (tai "helpolta"), tässä kuulostaa lähinnä hivenen hätiköidyltä.

Biisinä tämä ei kuitenkaan kuulosta missään tapauksessa huonolta, potentiaalia löytyy hyvin kelvolliseksi pikku ralliksi.
0   +1 +2
 
J. Hifish 01.10.2012
Simppeli rokkiveto hyvin äänitettynä. Kivat kitarat sooloa myöten. Sanoitus ihan ok perusmössöä.
Laulajalla hieman epävarmuutta muutamassa kohtaa, jos haluaa pilkulla viilata. Kuunneltavaa, mutta ei mieleenpainuvaa.
0   +1 +2
 
10
R-iQ 30.09.2012
Todella hieno kappale. Biisi hiipii hienosti käyntiin ja lähtee rullaamaan komeasti. Hyvät lyyrikat ja hauskasti rytmitetty laulu. Laulanta ehkä vähän monotonista, mutta toisaalta se sopii kappaleeseen. Kympin biisi ehdottamasti.
0   +1 +2
 
10
azone 29.09.2012
no mitä tähän vois sanoo hienoo mukaansa tempaavaa soittoo, laulu on niin nopeeta, et se on jo melkeen räppiä, täydellinen kertosäe, ei pysty repäsee mitää paskaa sanottavaa ja
oisin halunnu downloadaa tän + sait myös uuden fanin.. 10 pts.
0   +1 +2
 
10
Setä Lucifer 03.01.2012
Mä taas tykkään tosta rennosta laulutyylistä, se tekee tän biisin sen tunnelman omaavaks mikä se on. Liialla rock-laulannalla täst ois tullu vähän liian voimakas... mun mielestä. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
makekettu 09.04.2011
Kyllähän tää toimis, mutta laulu ekasta biisistä lähtien samaa monotonista muminaa!!!! Vois laulaja heittäytyä välillä mukaankin, eikä pitäytyä tutussa ja turvallisessa leirinuotiossa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta