Näinä Aikoina

Stonela | 02.09.2010 | Suomirock
5:32

Säv Lassi Heiskanen, Edward S. San Lassi Heiskanen Sov Stonela & Janne Saksa Lassi Heiskanen / Laulu, Akustinen kitara, Edward S. / Sähkökitara Demo on äänitetty Sound Supreme studiolla. Janne Saksa soitti demolla basson ja rummut, kiitos Janne!!!

9.07   2124 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
djbiy0 24.09.2012
Heti ensimmäiseksi laulusta/laulajan äänestä tuli mieleen etäisesti Timo Rautiainen. Miksauksessa ei korvaan ponnahda mitään ärsyttävyyksiä ja on muutenkin hyvää jälkeä. Sanoitukset on perus suomilyriikkaa ja biisistä tuleekin mieleen jokin Arttu Wiskarin kappale.

Kokonaisuudessaan kappale jää hieman latteaksi, mutta hyvän toteutuksen ansiosta 8.
0   +1 +2
 
8
veezay 20.09.2012
tosi radiomaista poppia. harmi että jää jotenkin latteaksi. biisistä tulee mielikuvia ja fiiliksiä siitä, mitä on haettu, mutta tuntuu että tää toimis jotenkin paremmin jos instrumenteissa ja siirtymissä ois enemmän särmää - ei välttämättä edes säröä tai järjetöntä paukutusta, mutta jotain mikä saisi biisin kuulostamaan siltä että soittajat eivät ole täysin ilmeettömiä ja paikallaan lavalla. tulee mielikuva äänettömästä keskustelusta masentuneen näköisten soittajien välillä: "hmmmh ja sit tulis toi c-osa." "mjoooh."

rummut on melko kuivat ja ton (toki hyvänkuuloisen) reverse-symbaalin sijaan tai kaveriksi ois kaivannu jotain persoonallisempaa efektisoundia. siirtymät ovat vähän laiskoja ja mitäänsanomattomia, kun toi symbaali ja kevyt virvelifilli ovat usein ainoita variaatioita niiden välillä. vaimeista perkussiokolinoista tulee söpöjä mielikuvia viime vuosikymmenen suomipop-konesoundista.

ihan onnistuneesti laulettu, äänitetty ja miksattu tosin, mitä nyt edellä mainituista syistä harmillisen kliininen ja puhdas.
0   +1 +2
 
7
accent 19.09.2012
Tämä nyt on vähän kaksipiippuinen juttu. Tylsä biisi muuten mut teknisesti kuulostaa hyvältä ja lauluääni on tosi kiva. Ei oo mitään päähän soimaan tai muuten mieleen jäävää, mutta en nyt haluaisi tuotannollisesti hyvin tehtyä kappaletta kauheasti haukkuakaan.
0   +1 +2
 
8
GxBx 17.09.2012
Homma toimii. Kiva haikea tunnelma, mutta aavistuksen banaaliksi jää. Ei tämä oikein mitään yllätyksiä tai uutta tarjoile. Geneeristä suomirokkia hyvin toteutettuna. Sanoitukset herättävät mielikuvia autioituvasta pikkukaupungista pakkasaamuna. Perusjutuilla mennään. Tokan versen delayt vokaaleissa olivat mielestäni vähän turhia.
0   +1 +2
 
7
tuntematon_pelle 16.09.2012
Pakko myöntää heti alkuun, että kun alustavasti kuuntelin näitä mihin joudun kommentoimaan, niin en kyennyt kuuntelemaan tätä ensimmäistä kertsiä pidemmälle. Jos kokeilisi uudestaan.

Todella laadukas tuotanto ja miksaus tässä on ainakin. Sävellys/sovitus vähän sortuu peruskaman puolelle, mutta se ei välttämättä ole niin paha asia. Tää on tällaista aika helposti lähestyttävää esipureksittua poppia mun mielestä. Aargh! Miks tää kestää yli 3min?

Laulupuoli onkin sit taas todella laadukasta niin kuin oon sulta tottunutkin kuulemaan. Vähän näissä vanhemmissa ehkä vaivaa toi tasainen tulkinta, mutta eipä tähän kai muu olisi oikein sopinutkaan.

Vaikea heittää tälle kyllä numeroa. Omaperäisyydestä 6 ja tuotannosta 9, joka nyt tällä kertaa pyöristyy 7. Tälle todennäköisesti kuitenkin löytyy useampi kuuntelija kuin mun biiseille ikinä :D
0   +1 +2
 
9
azone 13.09.2012
Laulu on täydellistä, biisi vähän laiska ja tälläst radio kamaa mutta laadukasta.. ..ei voi valittaa..
0   +1 +2
 
10
Pippuriina 01.11.2011
Tää on vaan yksinkertasesti mainio biisi!
+2   +1 +2
 
10
amismuija 01.12.2010
hyvä piisi
+2   +1 +2
 
10
Fillari 03.09.2010
Hieno piisi, lyriikkapuoli rakentaa nostalgista tunnelmaa hienosti, miksaus ja melankolisen rauhallinen soittopuoli on toimivaa ja rauhallinen laulanta sopii tähän loistavasti. Kitaran soundissa on hieno kaiku, jonka panin merkille. Miksauksellisesti on nähty paljon vaiva noiden laulusoundien hienosäätöön. Hienoa pojat, stonella ei jäänyt pelkäksi minikaivuriksi vaan kasvaa todelliseksi maansiirtotyövälineeksi. Kympin pistän tälle teokselle.
+5   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta