The Rain

Suburb Abyss | 13.07.2006 | Chill Out
5:26
9.25   817 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
harkitun kuuloinen äänimaailma. Aavistuksen tuollasta Cult Of Luna -henkistä hypnoosia mukana. Biisi omalla sarallaan hyvä vaikkei mulle nii toimi... varsinkaan tässä koneen vieressä istuskellessa. Pitäs olla luurit päässä ja makuuasento.

Roby S.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 26.12.2006
naisvan!! tää sopii meikäläisen sienirihmastojen täyttämälle nupilleni. mukavan letkeetä chillailua. mukavan on ooikeestaan paska sanavalinta tässä kohtaa.... tää on tarpeeks tumma saundiltaan ja olemukseltaan. mietintämyssy tavaraa
0   +1 +2
 
Purple Helmet 10.10.2006
Tämä on todella mielenkiintoisen ja tajuntaa avartavan kuuloista. Olen aina pitänyt kappaleista, jotka etenevät ja kasvavat, ja tämähän on juuri sellainen, jos nyt on pakko jotenkin sanoilla yrittää lokeroida tämä teos. On se kumma, että Stoned Ghoul hallitsee tällaisenkin ilmaisutyylin näin suvereenisti. Lahjakkuutta, selvästikin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.08.2006
Meillyttävillä saundeilla lähtee käyntiin, pehmeä ja miellyttävän kuuloinen vaikuttaa miksaus olevan.

Angelo Badalamenti -fiiliksellä kitarointia, toimii hyvin. Reversoidut kitarajutut natsaavat myös. Bassot humisevat hieman, turhan subiksi miksattu siis. Muutenkin saundimaailma on turhan mutainen, eli alapäitä voisi leikata ainakin kitaroista pois enemmän, ehkä?

Aika alapäävoittoista, kirkkaampi equttelu antaisi tälle enemmän tilaa hengittää. Tuotanto ajaa kuitenkin asiansa, ja biisikin on ihan mukavaa leppostelua, kelpasi kuunnella. Ehkä hieman taustanoloinen, eli jotain selkeämpää liidaavaa, yhtenäistä elementtiä kaipaisin. Pituudesta olisi ehkä voinut karsia hieman?
0   +1 +2
 
9
digius 22.07.2006
Mielenkiintoinen on yhdistelmä: konetta ja kitaraa "blues" nimikkeen alla.
Aivan super mielenkiintoinen teema jota oon joskus itsekin halunnut kokeilla, mut hieno juttu että mikseriläisistä juuri Sinä sitä kokeilet!
Laid back- tempolla aloitellaan ja jo aika pian kuullaan käännettyjä kitarasoundeja, jotka kyllä kostuttais mun pöksyt, nimittäin jos olisin nainen..;)
Hyvin valittu genre, chillailuahan tää loppujen lopuksi on, mut sopii monenlaiseen kuunteluun, kännistä kankkuseen ja toki myös selvinpäin nautittavaksi.
Onnistunut veto ja loppuun se vanha fraasi: toivottavasti ei jää rojektin viimeiseksi!!?
0   +1 +2
 
9
cpbuddha 20.07.2006
Kyllähän tämä toimii! Aluksi tuo konetausta kummastutti, mutta kun alun ennakkoluuloista pääsi niin biisihän on vähintäänkin kohtuullinen. Juttu myös mukavasti etenee eikä jää jankkaamaan paikoilleen. Hyvä, hyvä!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta