Hauta

Suden Hetki | 04.10.2006 | Black Metal
6:34

Esiproduktiota tulevaa demoa (?) varten, jolle tulee oikeat rummut.

Tällä kertaa vähän melankolisemmin ja vokaalit ovat aika erilaiset.

8.57   908 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rutja 25.02.2008
Musiikki on perkeleen hyvän kulosta bläkkistä, tosin vokaaleihin olisin toivonut enemmän korkeita taajuuksia ja vähän tiukempaa rääkymistä. Muuten kyllä tiukkaa kamaa.
0   +1 +2
 
7
maraz 05.03.2007
Siinä missä Vihan Loitsu on lähinnä järkyttävän huono kaikin puolin, tässä on jo vähän yritystä - perinteisellä otteella mennään silti. Biisi toimii ns. perushyvin aina lopun sooloon asti, jossa tapahtuu aivan täydellinen jäätyminen. Mitä helvettiä ajattelit tuota sooloa tehdessäsi?
0   +1 +2
 
9
Terrorist 16.12.2006
Yllätti paikoin. Ihan kivaa.
0   +1 +2
 
9
Safron 18.10.2006
aivan loistavaa. aivan loistavaa, pyysit kommenttia, siinä sitä. ^^
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 06.10.2006
Toisaalta ikävä asia että tämä uusi on tuota perinteisempää jyystöä, mutta ei se pettymystä kuitenkaan aiheuttanut sen koommin. Biisi itsessään on toimiva ja erittäin tunnelmarikas. Noista rauhallisemmista kohdista tulee kaukaisesti mieleen Xasthur, mutta kokonais konsepti on kuitenkin onneksi jotain ihan muuta. Pari roisimpaa loistavuutta hipovaa riffiäkin on ujutettu kappaleeseen ja tarkoitan juuri noita samoja mitä ylläkin on mainittu. Vaikka
Hautaan astuminen kestää kuusipuoli minuuttia, niin puuduttavan pitkä taivallus ei ollut. Saundit ajaa asiansa täydellisesti ja levon tyyssija on valmis.

Ainut asia mikä tässä kaihertaa on tuo tavanomaisuus ja omien juttujen puute, vaikka kyllä siellä parissa kohtaan oltiin jo kohtuullisen omaperäisissä asfääreissä. Biisi kuitenkin on hyvä, eikä black metallia enää uudestaan tarvitse keksiä, mutta Vihan Loitsun jälkeen odotin lisää jotain piristävää.
Ja erittäin positiivista on se, että oikeat rummut on soluttautumassa heimoon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat