Huurut

Sulauma | 24.12.2005 | Acid
5:02

Sulauman kova paketti on täällä! Nurkassa rätisevä huuruinen isi toivottaa Sinulle hyvää päivää.

Ei se matka tai määränpää vaan kuinka pahasti eksyy.

9.16   9784 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Humaloidi 23.05.2008
Aina välillä seikkailu Mikseri.net:issä tuo eteen mielenkiintoista musiikkia, näin pääsi käymään tälläkin kertaa. Hyvää happoilua ei täällä kyllä turhan usein tule vastaan, joten erittäin mukavaa löytää välillä tällaistakin.
Biisistä sen verran, että hyvin rutisee ja koska Pidän erittäin paljon Madventuresin soundtrackista, tällainen happo toimii varsin hyvin. Mukavan leijailevaa soundia, jossa kuitenkin on tarpeeksi terävyyttä. Miksaus on kaikin puolin selkeä ja kappaleessa on tarpeeksi tarttumapintaa. Eipä tästä oikeen voi paljon muuta sanoa, kun en mitään moitittavaa keksinyt.

p.s. biisi on näköjään jo vuodelta 2005, kai tällaista sentään on tulossa lisää.
0   +1 +2
 
10
accent 11.09.2007
Asiakamaa, huolella kasatun oloista runttausta. Ei osaa negatiivista sanottavaa keksiä vaikka kuinka yrittäisi. Osaispa itekki näin hienoa...
0   +1 +2
 
9
cassu 27.01.2007
Melkoisen maukas seikkailu. Sopivan synkkä. Sopivaa fiilistelyä.
0   +1 +2
 
9
Milaca 17.12.2006
hyvät soundit.
0   +1 +2
 
Haava 25.04.2006
En ole tätä kuunnellutkaan... Älyttömän viileä tuotos... Elektrofunkkaavaa.. Hyviä Eq-efektejä ja menevää eloisaa äänimaailmaa... Oikeasti VBV:n arvoinen vollotus.
0   +1 +2
 
Khimil 08.04.2006
Bassopuolella on tosiaan potkua ja muutenkin mun korvaan soundit toimii. Rätisevää ja huuruista tosiaan. niinkuin hyvässä mielessä! Stereokuva toimii hauskasti, muuten ei kauhean leveä, mutta jotkut fillit menee mukavasti laitoihin. Toimiva efekti. Lopussa on kans siistiä efektointia, en tiedä tuon nimeä (niinkuin cd-soitin jäisi pätkimään naarmuisella levyllä) mutta toimii ja tota ois voinut käyttää enemmänkin biisissä.
0   +1 +2
 
8
-TripleJ- 07.04.2006
Äänet oli mahtavia, erityisesti basso.
0   +1 +2
 
Aurisgale 23.01.2006
Olen niitä trance-friikkejä jotka tietenkin kuuntelee ensimmäisenä vain remiksin, mutta ajattelin tulla kuuntelemaan alkuperäisenkin, ettei tarvitse hävetä koko loppuelämääni. Hienoa... tuttu bassline, josta on jatkettu hienosti remiksiin asti, mutta tässä toimii erinomaisen hienosti oikein syvä linja... pohjaa ei tunnu löytyvän edes näin hienosta bassosta. Miksaus on oikein mallikas ja sopivan räkäinen on biisin yleis-soundi.

Sekava melodia on hienoa kuultavaa... ja kaikki biisin rahinat ja narinat tekevät tehtävänsä. Tätä kuunnellessa täytyy myöntää, että Veezay on osannut tehdä remiksin oikein hienosti itsensä näköiseksi... mutta tämä originaali on myös oikein hienoa kuultavaa. Ideaa ja tunnelmaa on kappaleessa, mitäs muuta sitä enää voisinkaan kaivata. Rumpujen ja rytmien resoluutioden vaihdokset toimivat ihan pirun hyvin ja rytmisesti tämä teos on muutenkin varsin nerokas. Tätä pitää testata ihan subbarin voimin... kuulostaa alapää niin hyvältä^^ ...miellyttää kovasti tätä konemusiikkiin hurahtanutta friikkiä, että pitää tutustua uudestaankin^^
0   +1 +2
 
10
Skyther 11.01.2006
Lyhyesti: Upeaa! Saisinpa levyllisen tällaista, niin se virtaisi kaiuttimistani yötä päivää. Ihanan häiriintynyttä, ja todella hyvät soundit; tulee mieleen sellainen "kieroutunut BT-soundi". Tuo basson voikerointi on aivan yksinkertaisesti loistava. Lisää tällaista, kiitos. Paljon.
0   +1 +2
 
9
Elomaili 09.01.2006
Ei ole meikäläisen perusmusiikkia tämä, mutta mukavasti soljuu korvakäytävissä siitä huolimatta. Soundit ovat kohdallaan, eikä tästä pahaa sanottavaa ole syytä alkaa keksimään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat