Elämäntyyli

Suoraa Huudeilt | 29.01.2018 | --
4:42
9.00   213 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
BVR 11.02.2018
Teikäläisellä on hyvät huudit, tai ainankin elämänasenne kohillaan, voi myös johtua sopivista päihteistäkin että miksi elämäntyyli, sekä asenne on kohillaan. Mukavan kepeä kappale, kuulostaa siltä että kesä on aina, eikä mikään tappohelle, vaan sellainen mukava rapiat +20, ja mukava aurinkoinen spotti jossain ruohikolla ja kylmälaukussa on mukana passelisti olutta, lapsia ei ole kirkumassa lähettyvillä, mutta ranta sekä lämmin vesi odottaa muutamankymmenen metrin päässä sitä jos tulee akuutti tarve päästä pulahtamaan. Ja nyt kun kommentoin tätä tuon OBK-kisan tiimoilta, niin mukavaa että väliin osui instrumentaalikin.
+2   +1 +2
 
NaNa_ 09.02.2018
Alussa itsellä ilme kuin peuralla ajovaloissa :) Paljon kaikkia ääniä siellä täällä, eikä aivan tarkkaan voinut sanoa, kuuluuko ne kappaleesta vai omasta päästä :D Mutta kun kappaleeseen pääsee sisälle, alkaa tajuamaan, että kyllähän tämäkin elämäntyyli kaikki ne ylä- kuin alamäetkin kantaa mukanaan. Kivoja avaruusmaisia riitasoinnillisia kohtia siellä täällä ja taasen vapaapudotuksia ja ilmassa liitelyä.
+4   +1 +2
 
Wiguboy 30.01.2018
Tää on periaatteessa yks esimerkki iha uude tyylisestä ala genrestä. Dream Hip Hopista jota oon jo jonki aikaa tehny, kosk ite tykkään kuunnella räppii jos on paljo padi soundei ja oikeesti melodioit ja jotain sielukasta ja avaraa. Esim. Outkast ja Bone Thugs N Harmony on tietyl taval ollu vaikuttamas. Täst biisist on aika vaikee sanoo mitä genree tää on. Koska se ei oo poppii, hip hoppii, r&bta tai elektronista, vaan vähän kaikkee niitä sekasin. Kosk itel ei oo koskaa ollu idean tehä radiopop musaa vaa just tämmöst aika kotitekosen kuulosta, vähän niinku puolivalmiin kuulost mut kummiski iha hyvän kuulost musaa. Ideana on aina ollu nii tuottaes ku kirjottaes tuoda semmone tietynlaine vapaus ympärille tai sillee. Kosk ite teen aina musiikkii hyvin vapaas tilas yleensä illal tai yöl, nii se tuntuu jotenki luonnolliselt siirtää se vapaa tila myös kuuntelijoihin. Kiitos kommenteista btw.
0   +1 +2
 
Windywalk 29.01.2018
En tiedä millaista elämäntyyliä säveltäjä on tässä ajanut takaa, mutta mun mielestä tämä on jotenkin romanttisen kepeä ja kaunis biisi. Itselle ainakin tulee hyvä fiilis ja alkaa hymyilyttämään. Toi korkea kellomainen soundi mikä tän biisin alottaa ja toistuu myöhemmin, ja joka valuilee ja kaikuu niin paljon että menee melkein itsensä kanssa solmuun kuulostaa jotenkin tosi... valoisalta. Olipas oudosti sanottu.... :)
+2   +1 +2