Snowflakes

Synthetic Spirit | 03.11.2003 | Ambient
4:52

Projektin toinen biisi. Genrestä en tosiaan ole varma, eli korjailkaahan jos tiedätte paremmin. Mielestäni aika onnistunut biisi, eikä tekemiseen mennyt kuin 3 päivää.

8.94   4110 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 40130 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Noison 24.12.2006
Kaunista ja hyvin huumaavaa.
Biisi alkaa todella mukavasti tuommoisella hellällä ja kauniilla urkujen soitolla. Vesipisaroiden äänet ovat todella nannaa korville ja antavat kyllä talvisen tunnelman. Mahtipontiset iskut ja kirkkaat soundit ovat kyllä jotain aivan mahtavaa. Ne sopivat täydellisesti yhteen tuon hyvin koskettavan ja kauniin pianon kanssa. Melodiointi on mennyt kyllä täysin nappiin ja biisin kulku on rakentuva kuten Ambientissa yleensä kuuluu olla. Voisi kallistua myös New Age musiikin puolelle, mutta ei sillä sen suurempaa merkitystä. Käsittämättömän kaunista tulkintaa joka tapauksessa.

Ainut miinus tässä biisissä on pituus. Saisi olla ainakin 2 minuuttia pidempi mielestäni. Biisin sisältämä tavara ja äänimaailma tarvitsisi enemmän aikaa ja tilaa rakentuakseen. Biisi on hyvin vapauttava, mutta pituus tekee siitä kovin tunkkaisen ja antaa semmoisseen vaikutelman, että ei olla jaksettu tehdä aivan loppuun saakka. Tämä on kuitenkin niin hyvin toteutettu ja koukuttava biisi, että tämä ansaitsee 9-. Jatka! Tämmöistä musiikkia tarvitaan.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 09.06.2004
Kyllä meikäläiselle tämän tyylinenkin musa maistuu oikein mukavasti. Kivan rauhallista ja tunnelmallista chillailumusaa. Kauniita melodioita ja toimivat bassot tekevät tästä biisistä mukavan kuuntelunautinnon. Biittikikkailutkin toimivat todella upeasti. Jälleen hienoa työtä sieltä suunnalta. :)
0   +1 +2
 
SarQ- 01.02.2004
tää oli mun mielestä tosi hyvä! tässä toimii kaikki just hyvin ja tykkään tämän tapasesta rentouttavasta musiikista, tää on kyl pakko downloadaa ihan. hieno tekele tosissaa. kiitos :)
0   +1 +2
 
8
.Trauma 01.02.2004
Hienosti lähtee käyntii, tunnelma on mukavan synkkä, joskin stringit aika tylsiä. Rummut vähän turhan basicit. Efektit on myös hienoja, luovat tilaa hyvin biisiin. Piano on varsin tunnelmallinen, joskin aika purkkamainen. Mielleyhtymä syntyi johonkin piirrettyyn disney-elokuvaan, onko se sitten hyvä juttu?...en tiedä. Tämä kuulostaa oikeastaan trancelta ilman tasatahti basaria. Jotain omintakeisempia soundeja/fillejä/breikkejä/rytmejä ja muuta kekseliästä olisi kaivattu. Nyt jää tunnelmamusiikin harmaaseen keskikastiin. 8p.
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Rytmittelypuoli kaipaisi lisää vaihteluvuutta. Tästä puuttuu se tarttumispinta,mukavasti etenee mutta mitään ei oikein jää käteen.Piano tuo mukaan kivasti täytettä kohtuu yksinkertaiseen äänimaailmaan. Mukavan rauhallinen biisi joka kuitenkin tarvitsee sen koukun ollakseen nautittavampi.
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
todella leppoisa balladinomainen kipale, kuuntelin toisella kerralla biisiä silmät kiinni tuolin nojaa alaviistoon liikauttaen. biisi lähtee käyntiin melko sujuvasti lämpöisillä pädeillä ja pikkuhiljaa saa lisää tavaraa mukaan, rumpujen synteettisyys jäi hieman vaivaamaan mutta kun soundimaailma ja sointukulku on muuten todella kauniin kuuloista, niin ei sitä voi muuta kuin nojata taaksepäin ja fiilistellä. lopun pianoilu oli todella mukavan kuuloista. kaikenkaikkiaan kaunis kappale.
0   +1 +2
 
8
Eurydome 01.02.2004
Alku on loistavan rento. hyviä ääniä sekä tunnelmaa. rummuissa voisi olla jotain ehkäpä "pehmeämpää", koska tällaisenaan minusta ne kuulostavat liian "kovilta" tällaiseen rentouttavaan biisiin. pianot ovat erittäin hyvä lisä. hyvä, rentouttava kokonaisuus melodioineen. mutta tosiaan jonkinlaista erilaisuutta olisivat juuri rummut tarvinneet. loppu on pehmeä ja rauhallinen josta pidin.
0   +1 +2
 
10
tahtila 01.02.2004
Se tässä uudessa kommenttiringissä on hupaisaa, ettei ollenkaan tiedä mitä genreä biisi on. Sain kuitenkin selville, että kappaleen nimi on "Snow flakes" ja kyseessä on erittäin hyvän kuuloinen kappale. Lähtee heti hyvillä äänillä ja vaikka mitä! Tuossa 1:50 kohdassa lähtevä pianomelodia on erittäin kaunis ja taustamusiikitkin ovat häikäiseviä. Aivan LOISTAVA kappale, tämä pitää tallentaa kovalevylle :)
0   +1 +2
 
PehmoA 01.02.2004
Odotin koko ajan koska biisi alkaisi ja lähtisi se kunnon meno, toisaalta toimi se noinkin. Hidas rauhallinen, matka avaruuteen tai jotain. Surfailua kauniissa soundeissa. Vähän ehkä jotain vielä kaipaisi, jotain mikä tästä tähän antaisi sen viimeisen tekijän. Ei missään nimessä huono.
0   +1 +2
 
9
Tebic 01.02.2004
Tämähän oli vallan tunnelmallista musaakkia. Soundit luovat mahtavan tunnelman. Tällaisesta meikäläinen diggailee. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta