Iris Dee Jay - Out of your love (Synthez-Vous remix)

Synthez-vous | 24.02.2009 | Trance
7:23

Syle: dance/trance
Tempo: 127 bpm.
Status: RELEASED.
Vocals: Kate Lesing.
Iris Dee Jay: www.myspace.com/irisdeejay

9.00   370 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=369434
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
tripper 04.03.2009
Hyvin lähti alun jälkeen biitti yllättäen mukaan. Kaunis vokaalisample jonka toivoisi jatkuvan pidempänä alun esittelyn jälkeen. Puolentoista minsan kohdalla meno vähän hyytyy. Tämmöinen antautunut-fiilis tästä tulee mieleen. Antautunut ei tarkoita huonoa. Nyt se vokaali jatkui pitempään, olisi voinut jo aiemminkin. Kaipaisi jotain helmeilevää ja dynaamista miekkaa viemään kuviot vielä toisiin sfääreihin niin toimisi buenosti tilanteen ratkaisten. Eli jos tän miksaisi toiseen biisiin niin täs toimis just toi ns. antautumis-efekti jolloin jää hakemaan jotain toivoa ja voimaa seuraavaan biisiin. Monotonisesta ja voimakkaasta biitistä plussaa (haitsut vähän laihat vain).
0   +1 +2
 
Dubbha 22.04.2009
Tässä on sopivasti jätetty ilmaa eri soitinten välille niin, ettei ääni puuroudu muodottamaksi massaksi kuten liian useasti omassa tuotannossani. Saundit ovat todella herkullisia, tunnut vaan kovasti säästelevän noita itselleni eniten kolahtavia ;)

Jos tästä jotain rakentavaa pitäisi sanoa niin ehkä alun eri soitinten mukaan tulo tuntui hieman liian jyrkältä. En tiedä olisiko sitten esmes feidaamalla sisääntuonti liian tavanomaista.

Annan arvosanan sitten valmiille kappaleelle.
0   +1 +2
 
10
A33E 07.08.2009
Kauniin laulun kanssa sopii pieni tylyys tai kovuus soundeissa tuomaan kontrastia. Mä en ainakaan kaipaa yhtään liian nättiä ja loppuun tuotettua tilulilua maailmaan, tässä oli vielä remiksin tehneelle artistille tyypillistä särmää ja persoonaa mukana.. Biisivalintakin ilmeisesti on ollut tarkkaan harkittu, kuulostaa siltä kuin vokaalit olis mittatilaustyönä teetetty. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta