Satan FM

System-Z | 08.10.2005 | Drum'n'Bass
3:44

Päätin joskus vuonna kivi tehdä drum'n'bassia. Lopputulos oli aika tuhnuista ja sumeaa mätön tapaista "musiikkia" (?) Älkää odottako liikoja.

8.50   990 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=160713
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 17.09.2006
Leppoisasti alkaa ja mukavasti kasvaa täyteen kuntoon. Basso on ihan miellyttävä, vaikka jääkin aina jotenkin ärsyttävästi leijailemaan. Rumpumätke on oikein mainiota, riittävästi variointiakin löytyy. Oikein hyvä. Melodiapuoli ei iske niin kovasti kuin rytmiosasto, vähän semmoista laahaavaa ja junnaavaa. Sounditkin ovat jotenkin kolhoja. Rytmit pitävät tätä kuitenkin ihan mukavasti kasassa. Breikki on hyvä, toimiva ja mukavan leijaileva. Jopa pelottavan rauhallinen. Sen loppuun tuleva rumpubreikki puolestaan on vähän päälleliimatun oloinen. Alapää särkee tosiaan jossain kohdissa ja se ei ole hyvä asia. Kaoottisuutta - no joo, ehkä, mutta enemmän kyse on vain huonosta miksauksesta. Särkeminen ei ole samaa kuin säröttäminen, särkeminen on ihan vain ikävä juttu. Basson panoroinnit tuolta loppupuolelta kitkisin pois, niistä tulee aina vain yhtä ahdistava olo ja menee korvatkin lukkoon. Ei kiva. Muuten vallan toimivaa mäiskettä, parempaa kuin mitä odotinkaan.
0   +1 +2
 
9
miuskanen 12.04.2006
Biisil on viihdearvoo :) ihan kivaa runmpuu ja passoo.
0   +1 +2
 
8
Rummut pelaa, ujeltavat valitukset ei! Alku oli hyvä ja jopas oli loppukin! Keskellä vähän alko paikoin ihmetyttää ja niimpäs alkoi toinen maailmansota! Puolalaisilla hevosia ja somaleilla uudet kengät! =)
0   +1 +2
 
9
Nectino 13.11.2005
Tässä on jo menoa, mutta pahasti iskee välillä korvaan tuo pienen pieni särkeminen, joten kompressoriin vaan lisää pientä säätöä. Ehkä en itse olisi laittanut näin paljon melodioita peliin. Melodiosita puheen ollen, ne ovat aika skitsahtavan kuuloiset. Hyvä lisä oli tuo pannaus vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle ja siitä keskelle. Kuitenkin biisi on kokeilutasoa, joten otetaan se huomioon. Mielestäni biisisi ovat jotenkin niin erikoisen mukaansa vetäviä, mutta niistä vain puuttuvat aina se jokin pieni asia.
0   +1 +2
 
8
Anssi H 16.10.2005
Mistäshän sitä alottas :) Rummut oli ainakin todella tiheät, ja toimi biisissä hyvin. Ainut vaan että rummuissa ei kauheasti ollu sellasta kovaa materiaalia, vaan olivat kaikinpuolin pehmeät. Kick ei jydä tarpkeeksi, ja vetää ehkä liian iheetä linjaa. Olisi saanut erottua paremmin. Noi padi soundit ei valitettavasti tälläkerralla iskekkään ihan täysillä. Jotenkiin spacen kuuloiset. Melodian tynkä ja soundi ovat toimivia. Niissä en näkisi mitään isoa napisemisen aihetta :). Kikkailuu ja yritystä tässä todella on, ja tuntuisi että tähän on todella panostettu. Basso on sopiva myös. Genrelle juuri asiallinen. Ainut vaan että tässä ei ole munaa tarpeeksi valloittamaan odotukseni. Jotenkin sellainen järetön mättö tästä puuttuu. Etenkin Rummuissa olisi saanut käyttää kunnon matalia sekä korkeita instruja.

Mutta kuitenkin ihan onnistunut biisi, ja kyllä tämä on genreensä kuuluvaa kamaa. :) Mietin että antasko 8, vai 9. No okei, annan 8, mutta 8½ biisi tämä kouluarvosanoissa on. Tästä on hyvä jatkaa!! :)
0   +1 +2
 
7
P. Virta 12.10.2005
Juuri näin vois määritellä tän genren: aivotonta rumpukikkailua ja satunnaisesti ihan mukavan kuulosta bassokikkailua, hieman lisää älytöntä rumpukikkailua ja vielä silaus hieman huonompaa bassokikkailua.
tää biisi täyttää täysin tän genren vaatimukset sekä hyvässä, että pahassa
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 09.10.2005
Aloitus clapein on aika uus menetelmä mulle, mutat hyvinpä toimi silti, hah, varsinkin kun biitti hyökkää avuksi kehiin, oi että on komia biisi, karvatkin nousee pystyyn... no, ainahan voi niin ajatella. :P Synkkä melodia vielä kaupan päälle. :O Noniin, nyt meillä onkin jo kokonaisuus niin synkkyyttäkin, että kauneuttakin, niin, padit pistivät jossain vaiheessa tanssittamaan ja kauneuttakin se toi sopivasti, oi että. En osaa kyllä sanoa tästä vielä, onko tämä sitten hyvä vai huono, no, sinne hyvään tämä kyllä kallistuu aikalailla... mutta taas kun tämä jäi lyhyeksi, niin siitä heruu muutama pluspiste pois... jos sitäkään. :) Ihan jees, jos muutakaan.
0   +1 +2