Succubus (Clip)

Taajuus | 10.05.2006 | Darkstep
3:27

Vaikutteet Limewax/SPL/Tech Itch -puolelta. Aika kevyttä.

9.38   4264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kuollut_marsu 20.01.2013
Kakskymppisenä tykittelin punkin lisäksi DnB:tä kovasti. Taajuus on niitä harvoja, jotka potkii täysillä vielä tänä päivänä. Vittu sä oot kova.
0   +1 +2
 
8
Rübert 20.12.2011
Tykkään ideasta, hiukan soundi liian "likainen" makuuni mutta rumpukompit ovat jälleen todella onnistuineita. Ja tuo satunnainen patterni muistuttaa maljon Photekia (proge DnB artisti). Hienoa duunia!
0   +1 +2
 
10
askoff 16.06.2008
Hyvää tykitystä on kieltämättä. Tykkäsin etenkin noista mukavista bassoista. Erinomaista breakcorea.
0   +1 +2
 
10
Metratronic 29.07.2006
tulee mieleen noisia tai pendulum, just samantyylistä hulluu menoo:D
0   +1 +2
 
10
DjLime 16.06.2006
Juuri sopivan rankka mättö päällä kokoajan. Mahtavat soundit, varsinkin nuo bassot ovat todella hyvän kuuloiset. Empä kyllä odottanutkaan mitään huonoa biisiä teikäläiseltä.. hienoja kikkoja ja säätöjä kokoajan, pitää mielenkiinnon yllä. Toivottavasti tästäkin tulee vielä kokonainen versio jossain vaiheessa kuultavaksi.
0   +1 +2
 
10
Imp 18.05.2006
tässä taas mennään perus tapetaan kaikki vittu meininkiä :) vittu! :D kyl nää sun biisit hakkaa noi pinnalle päässeet soundeissa ja juuri oikealla tunnelmalla :) olen aika paljon kuunnellut nyt tätä genreä yleisesti niin en kyllä ole edelleenkään kuullut vastaavaa synkkyyttä tai rajua menoa vaikka on niitä toki joitain poikkeuksia, mutta näissä sun biiseissä on sitä jotain prkl!
0   +1 +2
 
substance 15.05.2006
Kylhän sä tän jo tiedät, mut ei voi muuta sanoa kuin että aivan helvetin hyvin sulla on tekniikka hallussa. Mahtavia kilkkeitä ja efektikikkailuita introssa, ja hyvät biittikikkailut. Vaikka darkki ei mua ihan niin paljon puhuttelekkaan niin pakko kehua kuitenkin tälläistä rautaista taitoa :)
0   +1 +2
 
.Trauma 11.05.2006
Kah, äijjä on uutta matskua vääntännä. Hieno intro, aika häirikkö tunnelma taas. Vaihdos introsta breikittelyyn on vähän hätäsen kuulonen, ei sitten tiedä suunnitteletko siihen vielä jotain. Bassosoundit on taas aivan älyttömän hienoja ja ennenkaikkiea freesin kuulosia. Äänimaisema on hieno ja monikerroksinen, siisti leijuttava fiilis läpi klipin. Runput nyt potkii niinkun on tapana ollutkin, niissäkin sopivasti vaihtelua, vaikka tällä kertaa et ole överiks niitä vetänytkään (harmi).

Miksauksesta nyt ei jaksa suuremmin porata pelkillä luureilla kuunneltuna. Yleissoundi nyt kuitenkin on aika kliinin kuulonen, sillain semisti kireä (joka toimii kyllä tälläsessä matskussa). Ehkä alapäässä on vielä pientä hiomista, basari hakkaa välillä vähän basson päällä ja siitä pientä puuroutumista... mutta nämä nyt on pikkujuttuja, hyvä biisi. Olis kiva kuulla valmiina.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat