Epic Lullaby (2008 Mix)

Taleamus | 25.01.2009 | Trance
8:26

Legendaarisen Epic Lullabyn 2008-vuoden versio. Toivottavasti maistuu ;)

9.00   625 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Kim.S. 19.02.2009
Ihan hieno versio tääkin on eikä sun työkiireet oo vaikuttanu ainakaan musiikin laatuun. Tosin täytyy kuunnella kuulokkeet päässä vielä koska kuuntelen tätä samalla kun kirjoitan läppärin kajareista niin en kuule bassoa tai muita hienouksia. Kokonaisuudessaan minun mielestä melkein parempi kuin alkuperäinen ja ysärin saat ;D...
0   +1 +2
 
9
Serzh 26.01.2009
Glad to hear the new track from you, Marko!! Very nice trance atmosphere and powerfull bit there, very good sound!!
0   +1 +2
 
9
W@RM 25.01.2009
arvostelut samalla ku kuuntelen kyseistä biisiä(kaikkia juttuja ei kannata ottaa tosissaan mitä höpäjän):D

alku on ainakin kivan tunnelmallinen, saundit on hyvin kohdillaan..nice! Ehkä alataajuuksia oisin kaivannu, tai sellasia alataajuuksia bass-puoleen mitkä korvani olisi huomioinut. Hyvin miksattu, vaikka tosin tuo yks efu käy vähän muiden yli tuo "prriiidididiii"(varmaan ymmärsit mitä tarkoitin?) :D Mukavasti tunnelmaa kohotellaan kohti biisin todellista alkua, stringit on hyvän kuuloiset.

Sitten alkaa toi onko tuo saha ääni, no kuitenkin erittäin kaunis se on:) Liidikin on hyvän kuuloinen, vaikka vähän onkin sekavan oloinen(delayta reippaasti?) Melodia on ihan jees..tunnelmallinen. Vähän kuulostaa siltä vaa et on kamalasti kaikkia saundeja päällekkäin ja samoilla taajuuksilla, meinaa puurota(sama ongelma ku itelläki aina biiseissäni)?

Kokonaisuudessaan biisi oli hieno, pienel säädöl sais paremmankin kuuloisen..tuohon puuroutumiseen vois puuttua. Joko vähentää reverbiä ja delayta tai eri saundeja selkeesti omille taajuuksilleen(ihan oma vinkki)? Joo, kyllähän tämä mikserissä edukseen pääsee ei siinä. Kiitän ja kumarran, omaan listaan menee pyörimään tämä teos:)

area51
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta