W&K plus muuta

20:34

Tämä on Urgen vika kun hän teki siitä mun piisistä niin selvää. Tämä on epselvää so Entropia on kasvanut taas...

9.00   2353 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
huyväää m,iuxsxaas
+1   +1 +2
 
10
Mä kysyn itsltäni, että mikä tässä piisissä mättää? Joko mä en ymmärrä teitä taikka te ette ymmärrä mua. Musta piisi on harvinaisen selvä ivalaulu(,jossa on kolme elementtiä : herra w. hulluinen ajatuksineen, herra Kaplinski hyvine ajatuksineen sekä das Es, se eläin meissä kaikissa sekä Marjo S.) . Tällä mä haluan tuoda julki mun inhoni herra W.:tä vastaan ja kunnioittaa herra K.:ta, joka itse on W:n suriki kannataja.
Tässä ovat ne peruselementit, joiden päälle mä olen rakenranut tämän KAKOFONIAN.
+2   +1 +2
 
10
Uskokaa mua , kun mä sanon, etttä kaikki mitä te kuulette tästä piisistä on kuultavissa ja sitä mitä etttä kuule ( Kuten herra W. sanoisi) ei teidän olekaan tarpeen kuulla.
+2   +1 +2
 
9
.Trauma 17.04.2004
On kyllä taas erikoinen kappale (kappale? Ehkä performanssi tai live-inspiraatio kuitenkin). Tämä on todellakin epäselvää, oikeastaan ainoa instrumentti, joka jollain lailla on tunnistettavissa/seurattavissa on tuo piano, joka toimiikin loistavasti tuonne kaiken kaaoksen sekaan. Puheet on selvästi taas pääroolissa, niistä ei oikeastaan aina saa selvää, mutta tarviiko niistä? En usko.. Rummut olisin halunnut kuulla kovemmalla, paljon kovemmalla. Rummut etualalle, piano etualalle, puheet taka-alalle; näin olisi biisi mielestäni toiminut paremmin. Kappaleeseen on todella vaikea tarttua, ehkä jopa mahdoton. Tällainen experimentaali meno maistuu näin aamusta hyvinkin, on niin erikoista ettei voi lopettaa ihmettelyä. Taidetta? Soittimien sekamelskaa? En tiedä itsekään. 9p.
+2   +1 +2
 
10
okta 13.04.2004
fuuzio meininki
+1   +1 +2
 
8
Rusoposki 21.10.2003
Kuullosttaa lähinnä siltä, että kuvan tovereilla on jokaisella korvatulpat käytävissään ja he puhaltelevat/pimputtelevat soittimiaan randomina autuaan tietämättöminä muiden musisoinnista/puuhamisesta :D No eipä silti, tämä ääniaalloista koostuva yhdiste kondensoitui loppua kohden hyvinkin kurantiksi meteliksi kuuloluille ja eritoten psyykkeelle. Pääntyhjennysoperaatioksikin tämän kappaleen voisi nimetä, niin monasti tätä kuunnellassani havahduin tuijottamasta tyhjyyteen tai muuten vain kuolaamasta suupieliini. Tämän soidessa taustalla aika ja paikka menettivät merkityksensä ja oli vain x määrä soittimia/äänihuulia tuottamassa ääntä. Tiedä häntä oliko tässä jollain jotain asiaakin, en keskittynyt juuri mihinkään tämän soidessa. Sävelet ja sanat vain velloivat ajukopassani ja lähtivät samointein tuulettumaan. Noh mutta, ainut mitä kappaleeseen tarvitsee on ääni. Tässä sitä oli rutkasti niin monessa eri formaatissa joten kai tämä oli siis biisi. Niin minä tämän järkeilen. Kyllä joo. Biisistä saat kahdeksan pistettä. Hälinä roks!
+2   +1 +2
 
10
Must musiikkia on sellainen , joka on tarkoitettu kuulijalle tai esitykseen. Se on tietenkin subjketiivista ja yllä olen yrittänyt paradoksein jms keinoilla kuvailla niitä tuntoja, mitä se mulle antoi. Mitäköhän Urge tykkäisi?
+2   +1 +2
 
10
Miten sä voisit vielä luonnehtia tätä , kuulemaasi musiikiksi ? Se on performanssia ja ehkä vhän näytelmämusiikin kaltaista mutta mä en sitä musiikiksi haluaisi laskea. Se on avant du gardea, koska siinä ei ole järkeä. Siinä on VAIN PELKÄSTÄÄN MUSIIKKIA ei sen enempää eikä vähempää. Se ei siis voi olla musiikkia siinä mielessä kuin me ajattelemme. SE ON RÄJÄHDYS tai jotain kammottavaa taikka sitten ei mitään, joka kyllä mulle riittäisi.
Hälinää ja psykoottisia ajatuksia ehkä mutta ei musiikkia lainkaan siinä mielessä kuin esim. kävimme muijan kanssa "konsertissa" ja kuuntelimme sen I. Styravinkin Skandaalin, joka vielä voin laskea musiikiksi.
Please koeta ymmärtää !

+2   +1 +2