Dopamine

Techrono | 27.01.2005 | Trance
7:28

Dopamine -- 141 bpm

Hieman vanhempi biisi, muistaakseni viime syksyn mittaan sävelletty, miksattu, muuteltu ja viilailtu, ja tällainen on lopputulos. Ihan toimiva biisi mielestäni.

8.60   1325 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Stocco 04.09.2005
Eihän tää mikään Dopamine Malfunction oo, mut melko kova pumppu silti. Vähän liian diskanttista settiä. Itse olisin hiukan säätänyt synkemmäksi ja matalammaksi. Toki nuo rääkäisyt (korkeimmat piikit melodiassa) pitääkin karjaista tuollalailla korkealta. Taustapimputtelu on aika tylsää, mutta säätelee mukavasti kokonaiskuvaa.

Tästä tuli kyllä melko mahtavaa jyystöä, kun säädin pitchiä hiukan alaspäin teoksen muuttuessa hiukan rouheammaksi ja klubiuskottavammaksi ruttaukseksi. Tuo melodian pätkittäisyys vielä korostuu kivasti matalammalta soitettuna ja tempoahan nyt ehdottomasti oli pakko nostaa tuosta 141stä korkeammaksi.
0   +1 +2
 
9
Holmström 02.05.2005
Erittäin toimiva ja vaikuttaa että tässä on tuotantoon käytetty aikaa huolella sekä ajatusta ennen viimeistelyä. Todella hyviä jippoja ja liidi on hyvin hallussa ja linjassa kokonaisuuteen. Melodia tosi hyvä. En saa 100% puhdasta soundia ulos kun kuulokkeet on hajoamassa ja tää pitää ottaa uusiksi kun on käyty kuulokekaupassa tuon pienen särön takia;)
Vaihdetaas kajari puolelle.... Nonniin... Erittäin mukava äänimaailma ja tätä voisi mielellään soittaa isossakin tilaisuudessa tuolla maailmalla. Hyvä ! Lisää :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta