Energize

Techrono | 13.03.2005 | Trance
8:40

Energize -- 139 bpm

Jälleen uusi biisi, pienen tauon jälkeen. Hieman rauhallisempaa ja mollisointuisempaa menoa, mutta silti energistä (kuten konemusiikillisesti kekseliäästä nimestä voi päätellä. :P) Tykkään erittäin paljon. Tykkää sinäkin ja arvostele!

8.90   2378 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
MrKAT 26.10.2006
Voi perhonen sentään, tämä intronhan sen sitten piti jämähtää soimaan huoltamollakin päässäni. Hyvin kehitelty. Siitä hyvästä annan meleko korkiat pisteet..
0   +1 +2
 
10
Chadonna 29.01.2006
Oijoijoijoi. Tykkään minäkin. En kehtaa edes kommentoida pidemmin.. Kun vain tykkää ja tykkää, niin tykkää..
0   +1 +2
 
8
Stocco 10.11.2005
Nyt ku kuukauden kuunnellu ni aika tylsäähän tää on valitettavasti. Mut poltan levylle jospa mä sit joskus saisin täst 2 vuoden pääst kiksit ku ei enää muistakaan et kukas ukko se tehnohoro olikaan.
0   +1 +2
 
8
Stocco 17.10.2005
Enpäs tykkää... eiku vittu kylhä mä täst tykään. KELE. Mainiota jumpsetta taas, mut ah niin perus tusinapoppista. Mut toi melodia menee kyl mukavan pirteesti, sanoisinko jopa energisesti. Olenpa minäkin fiksu. Tästä tulee nyt maailman paras arvosteluni tänään.

Haitsut toimii. Melodia toimii. Rakenne on kuosissa. Ei tule fiilistä et ei artisti osais valita suuntaa. kasvattaa rauhallisesti ja jättää kliseiset nostatukset... eiku joo onhan tuol tommonen snarenostatus :D Huippujees! Mut onneks se melodia lähtee sit kasvamaan uudestaan ja siin jää soimaan se padhommeli. Oikein oot tehny. Kuunnellaanpas onnistuks sä jatkamaan siit mallikkaasti myös. Jep perus sveepcrashi tuli... melodiaa korkeemmalle. Buum. Ouh.. täst se koht lähtee (5:43). pimpeli pompeli ja taas mennään. Kuisma tai Liukka. Samaa settiä tulee.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 04.09.2005
helvetti mikä intro, kimee soundi on aika toimiva!
haitsut saisivat olla ehkä ylätaajuisemmat, mun mkuun ainakin.
pidemmän päälle kun samaa soundia rullattiin, niin se kävi ehkä vähän tylsäksi 1.45 kohdalla.
mutta päälle tuleva melodia oli hyvä soundeineen.
hyvä tunnelma biisiin on saatu aikaan, soundit ovat tätä päivää.
joissain kohdissa padit ja meiniki meinas jyrätä liikaa, itse biisi meinas jäädä rekan alle.
toisessa säkeistössä tuli vähän jo melodian vaihtuvuutta, eli ei onneksi tarvinnut valittaa. :)
miksaus on efektoinnilta todella kunnossa!, mutta ehkä biisiin on laitettu liikaa jyrä kamaa. :)

HYVÄÄ:
- tunnelma
- soundit
- efektointi
- yhteensopivuus

HUONOA:
- joittenkin soundejen jyräys
- liian vähän vaihtelua
- rumpuihin lisää selvyyttä ja volyymia.

Muuten kyllä tosi hyvä biisi! :)
0   +1 +2
 
mystran 23.08.2005
Vähän leventäisin stereokuvaa, ja lisäisin enemmän puhtia bassorekisteriin, vaikken välttämättä bassotaajuksia sinänsä kamalasti. Ja sit tätä vaivaa tietty dynamiikan puute. Esimerkiksi nyt tuo hihatti vois kuulostaa ihan kivaltakin jos siihen pistäis hitaastimuuttuvan lowpassin eteen, tai jotain. Noita syniakin vois morphata enemmän. Ja joku epäsymmetrinen (as in left/right) delay (hitaahko) joka sais varsinkin nuo tilulilut (ja ehkä osan rummuista) hyppimään stereossa puolelta toiselle varsinkin alkupuolella vois olla kiva (kai niissä jotain onkin mutta jotenkin se kuulostaa enemmän reverbiltä, liekö liian nopea vai mitä), kun taas noita padejä saattaisin vetää hiukka kapeemmiksikin. Biisin rakenne on periaateessa ihan ok, vaikka hetkittäin seisoo vähän paikallaan, tosin ei missään nimessä mitenkään pahoin. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 15.07.2005
Alussa soundit ovat hiukan vaisuja ja jotenkin fruityn äänet paistaa läpi. Isomman noston jälkeen ne unohtuvat hyvin taakseen.

Eniten jää soundien liikakirkkaus häiritsemään tässä tuotoksessa. Kirkkaat soundit mylläävät toistensa päällä voimakkaasti. Square-leadi tosiaan muistuttaa slusnik lunaa. Biisissä on menoa ja meininkiä, mutta niin myös hiukan liikaa toistoa... bassolinja voisi olla selkeämpi, mutta näinkin on erittäin toimiva.

Toisessa suvannossa on todella kauniita padeja jotka pyörivät ja hellivät kuuntelijan korvaa. Erittäin tykin kuuloinen biisi, jossa taajuudet pitäisi jakaa selvemmille aluelle... ja diskanttia voisi hellittää tai voluumia säätää sen pään soundeista kohdilleen... square on yllättävän kova soundina... hyvässä ja pahassa. Pieni extra-vetisyys ei olisi pahitteeksi haitsuihin ja muihin viiltäviin soundeihin.
0   +1 +2
 
9
Protush 15.07.2005
Hyvänkuuloista saundimaailmaa on viljelty heti alusta pitäen. Pieni tunkkaisuus kuitenkin vaivaa osaa saundeissa ja taajuuksiin olisi voinut tehdä pieniä muutoksia. Meno on mukavan suomalaista ja melodiat uppoavat meikäläiseen. Miksauksessa kylläkin pieniä puutteita mutta pääasiassa se toimii. Rakenne on biisissä ihan kunnossa. Ehkä efektejä olisi voinut olla enemmän mutta ne vähät mitä on niin toimii hienosti. Kun bassline alkaa nuosta ja laskea niin meno senkun paranee! taustalla mukana tulevat padit ovat myös hyvän kuuloisia. Kyllä tästä on jo tunnistettavissa että olet jo kauemmin trancea tehnyt. Kakkos suvannon jälkeen olisi kaivannut jotain vähän rajumpaa nostoa ja melodioihin jotain uutta. Samat linjat kyllä toimivat mutta kokonaisuutena alkaa hieman puuduttaa koska saman elementit pyörittävät biisin läpi. Yllättävän hyvin kuitenkin mielenkiinto pysyy hyvin saundien ansiosta ja näinkin pitkän biisin jaksaa mielellään kuunnella loppuun. Ei tästä kyllä kiitettävää alemmaksi pääse :) Miinusta tulee vain hieman viimeistelemättömästä miksauksesta ja jonkin lisäkoukun puutteesta (voi tosin johtua siitä että itse olen enemmän hieman lyhempien trackkejen ystävä). Hyvä biisi kaiken kaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
Holmström 02.05.2005
Jeah! Tässä mennään erittäin varmasti ja tasaisesti eteenpäin. Melodia erinomainen sekä hyvin tuotettu kokonaisuus. Kolmen ja puolen jälkeen olisi hieman voinut nostaa taustaa isompaan rooliin mutta suvanto tulikin sopivasti eteen josta noste lähtee tosi hyvin ja tasaisesti ylös.
Nosteen jälkeinen osa tuo mieleen... Slusnik Lunan ja Dallasin välimaastossa kulkeva juttu... jotenkin sopivassa suhteessa mutta tästä voisi pidemmällä juoksulla tulla tämän kaverin tavaramerkki jota suosittelen blokkaamaan muihin tuleviin juttuihin jos pysytään tällä linjalla. Pituus nimenomaan tälle biisille sopiva sekä lopetus / ajoitus onnistunut. Kun joskus kuulee hyvässä vauhdissa olevia juttuja jotka törmää täysillä seinään mutta tässä erittäin hallittu. Loisto biisi ! Thanx :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat