N.E.S.A.R.A.

10:30

(c) 2003 Teemu Vehkala: Keyboard & Synthesizer programming.

9.50   1264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fuzznut 03.09.2004
Pian se valkoinen kyyhky tuo ne hyvät uutiset! Nesara now! Olet onnistunut musiikillasi tuomaan/kanavoimaan hyvin sen tunteen esille. Mahtavaa... See you on the Bridge!

^_^
0   +1 +2
 
Teemujazz 01.03.2004
Uusin fakta on että N.E.S.A.R.A yritetään saada julkistettua maailmanlaajuisesti Maaliskuussa 2004

Illuminati ja mm. George Bush ei ole ilahtunut näistä aikeista vaan he aikovat täysin voimin pistää vastaan minkä kerkeävät. Mallina jo 11.9.2001 tehty vastaisku sen päivän tarkoitetulle klo 10.00 tapahtuneelle julkistukselle joka tyssääntyi koska Pentagonin pankkitietokonejärjestelmä posautettiin TNT:llä (samalla kun Jumbojetti ajettiin lavastukseksi seinän viereen ikään kuin kohti rakennusta).

Tämä Illuminati salaliiton kusetus on tullut viimeiseen pisteeseen ja tämä kusetus loppuu. Monelta ihmiseltä putoaa maailmankuvanpohja eli tiedostomattomuuden matto vedetään heidän jalkojen alta kohta kun tämä laki ajetaan läpi.

Se tarkoittaa myös tuotteiden 90 % halpenemista. Kuvitelkaapa miten easya on sen jälkeen eläminen vähävaraisesti ? Kun vaurautta jaetaan kaikille sitä tarvitseville. Se kuuluu luonnollisesti jokaisen oikeuksiin, kun vielä tänään tässä pahoinvoivassa demokraattisessa oravanpyörämaailmassa vain rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. N.E.S.A.R.A. ajaa taloudellisen tasa-arvon puolesta. Se tekee kaikista yrityksistä pakollisesti ei yksityisiä. Sekä valvoo rahaliikennettä tarkasti niin että kukaan ei pysty riistämään niistä itselleen tai toimia välistävetäjänä.

N.E.S.A.R.A. aikojen lomassa meidän tulee myös kohdata veljemme. Jotka ovat mm. Ancharan liitto, Siriuslaiset, Seulasen asukkaat, Plejadilaiset ja kaikki muut galaktisen liiton jäsenet. Ilman heidän hienovaraista apuaan me eläisimme vieläkin tyhmempinä homosapienseina täällä sotien keskenään. Vielä täysin unohtamatta ylösnoussutta mestari St. Germainea joka on saanut N.E.S.A.R.A:n aikaan ja ajaa sitä parhaillaan läpi täällä maan päällä inkarnoituneena rajattomaan fyysiseen kehoon joka pystyy menemään seinien läpi (mitä hän tekee aina saapuessaan näihin NESARAA koskeviin YK:n turvallisuusneuvoston kokouksiin).

Amerikkalaisten sosiaaliturva on tällä hetkellä n. 870 $ / henkilö. Sitten kun N.E.S.A.R.A. tulee voimaan se nousee
3000 $ /henkilö. Kuvitelkaapa mihin nousee KELA:n yhteiskunnalliset korvaukset ?

Se ei tee lisää työttömiä ihmisiä vaan se saa aikaan sen, että hyvinvointi lisääntyy. Kun ihmiset tekevät vähemmän turhaa ja puuduttavaa työtä. Samalla kun tuotteiden sekä hyödykkeiden hinnat putoavat kymmenennekseen nykyisestä tulee tämä melkein jokaiselle elinehtona oleva ei omaehtoinen työ melkeinpä hyödyttömäksi.

Meillä on maailmassa tällä hetkellä vaikka mitä tekniikoita ja keksintöjä kuten fossiiliton polttoaine. Mutta Illuminati & Dark Agenda ovat pitäneet ne omassa pannassaan. Koska he haluavat toimia maailman öljy, huume ja rikollisuuden bisneksen yksinvaltiaana mukana näissä pimeissä rahoituspuuhissa. Koska he omistavat 95 % yhdessä maailman kokonaisista rahavaroista. Toimii tämän pimeän maailmanhallituksen alla mm. Kuningatar Elisabeth Englannista ja muita ökyriherroja (mm. Rockefeller).

Salaiset projektit mitä Illuminatilla menee parhaillaan on tämä "NEW WORLD ORDER". Eli pistetään Euroopanunioniin yhteinen sotilasliitto NATON lisäksi pystyyn. Näin saadaan entistä helpommin kontrolloitua heitä. Sekä samalla luodaan väkivaltaa ja kiihkoa sotaisiin maailmankolkkiin. Sillä Illuminatin jäsenet ja kaksoisagentit eivät tunne mitään myötätuntoa olkoon kuka minkä tahansa puolueen tai uskonnon takana. Ainoastaan raha ja valta sekä sen suunnaton himoitseminen on tunnusmerkki tälle silmän kuvaa logona käyttävälle salaliitolle. Jokatapauksessa Illuminati paljastetaan lähiaikoina koko maailmalle. Samalla kun tapahtuu N.E.S.A.R.A. julistus tapahtuu todennäköisesti tämä ensimmäinen yhteydenotto eli "First contact to extra terrestials" jotka kuitenkin ovat meidän veljiämme toisista aurinkokunnista kuten plejadeista, siriuksesta, andromedasta, seulasista jne.

Ancharalaiset humanoidit olivat Illuminatin liittolaisia vielä 1990-luvulle saakka. Amerikkalainen Illuminati & Dark Agenda sai heiltä tämän huippumodernin alien teknologian käyttöönsä silloin jo 1940-luvulla. Joten Area 51:n on luonnollisesti heidän käytössään ja Amerikan sotilasvoimat liityvät siihen myös paljon. Ufojen koelennot ovat arkipäivää siellä tapahtuvalle ufoliikenteelle.

Kaiken lisäksi heillä on hallussaan erittäin vaarallisia neutroni aseita. Mutta galaktinen liitto koko yli 500 miljoonaa henkisen armeijansa kanssa on vannonut että he vartioivat tilannetta maapallon ympärillä ja sanovat että Illuminatin ei anneta käyttää näitä huippuvaarallisia ydin/neutroniaseita meitä valtaväestön ihmisiä vastaan.

Aika todellakin näyttää vielä nämä tapahtumat ennemmin tai www.tiedontalo.net
saitissa on käännetty Suomeksi Sheldan Nidlen galaktiselta liitolta saadut viestit. Ne on kanavoitu galaktiselta liitolta. Niddlen sisältö on aito, vaikka kuinka moni väittäisi niitä pelkästään kontaktihenkilö Sheldan Niddlen sepityksiksi.
0   +1 +2
 
Teemujazz 16.11.2003
National Economic Security and Rerefity Act
0   +1 +2
 
Teemujazz 12.11.2003
Yes ja paljon muutakin kuten vaurauden loputtuman jakamisen kaikkiin maailman kolkkiin. Kunhan se ensin on mahdollista, kun N.E.S.A.R.A. sopimusta jarutetaan Amerikan piilohallituksen kautta, mikä = "maailman salaliitto". http://www.sunpoint.ne...
0   +1 +2
 
9
Dj Bhakta 07.11.2003
nesara takaa tasa-arvon! so u know as well as i do that things are changeing?
0   +1 +2
 
9
Dj Bhakta 07.11.2003
nesara takaa tasa-arvon! so u know as well as i do that things are changeing?
0   +1 +2
 
9
Tämä piisi on taattua Teemu-kamaa: Pianisti urkurina.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat