White Mane

5:29
9.50   2159 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sumuhenkilö 21.04.2006
Haa! Mainiota viihdettä, ilman turhan syvällisiä kikkailuja. 80-lukufuusion perintteestä ammennettaan tyylikkäästi ja tuntuu keiton seassa olevan myös "uutta ikää" ja nykyjazzipoljentoakin hämmennettynä. Ja en muuten pöllinyt näitä määritelmiä artistin kuvauksesta, vaikka ne sielläkin taitavat olla esillä. Hallittu kokonaisuus, joka nappaa vihdejatsisuoneen. Vai olisiko tämä peräti maailmanparannusjatsia..?
0   +1 +2
 
10
Kaunista ja kaunista, sä osaat ottaa noi sun sointusi ihan oikein. Ja bassosoolokin istui.
0   +1 +2
 
Free-Soul 04.03.2006
Huh, täähän on kuin suoraan jostain 80-luvun romanttisen komedian soundtrackiltä... Nään sieluni silmin kuinka Tom Hanks esittää romanttista päähenkilöä, tarina on surullinen, mutta saa all-american henkisen onnellisen lopun, kun Tom ja vaaleatukkainen kaunis vastanäyttelijätär saavat toisensa. Al Jarreau laulaa herkästi elokuvan tunnus-sävelmän, joka kipuaa Amerikan singlelistan kärkeen vuonna 1987. Myöhemmin kappale nousee uudestaan listoille, kun kuuluisa tuottaja tekee vuonna 2007 kappaleesta re-make-version.
0   +1 +2
 
9
digius 04.03.2006
Tätä kuunnellessahan todella nousee raavas mieskin tuuman verran ilmaan, ja olo on keveä kuin tuulen kuljettamalla höyhenellä.

Itsekin mm. D. Grusinin ihailijana pidän tämäntyylisestä hyvällä melodialla, ja rauhallisella kompilla kulkevasta fuusiomeiningistä.
Tuo 2 minsan kohdalla alkava nauhaton bassosoolo sopi hyvin tyyliin ja vedit sen kivasti, lähes aidon soittimen kuuloisesti.

Pistitkö tämän vähän liian kiireellä nettiin, kun löydän joitakin huteja soitossa? Noh, ei ne mua haittaa, päinvastoin, antaa kivan inhimillisen fiilarin, eikä tunnu liian kliiniseltä, niinkuin joskus tämänkaltaiset vedot.
0   +1 +2
 
10
Galantine 03.03.2006
Tää teki tosi hyvää... Mulle tuli ihan mieleen vanha kunnon Randy Edelmanin Going To Santa Fe elokuvasta Twins. Toi pianosoundi on ihan mieletön. Juurikin semmonen, että karvasempikin mies rupeaa tanssimaan kevyesti varpaillaan... Tästä jää rankan päivän jälkeen semmonen lämmin olo, ettei kaikkea tarvi ottaa niin vakavasti... relax man, just relax... Kiitos siitä. jos voisin liittyä uudelleen sun faniksi, niin tän biisin perusteella tekisin sen heti.
0   +1 +2
 
10
John_B 16.11.2006
Hyvin keinuu tämä samba :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat