Ulkona

Tempo Experimentals | 27.04.2004 | IDM
3:39

Kuvittele seisovasi risteyksessä. Seisot vain ja katsot eteenpäin lasittunein silmin. Maailma kulkee ohitsesi pikavauhtia. Autojen valot jättävät pitkiä viivoja näkökenttääsi, jotka hiljalleen katoavat. Olet yksin. Ulkona.

Wanhaa materiaalia wuodelta 2003.

8.50   749 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=63828
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

I need..
I need.. me.

<jne..>

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Cosmic$ 23.08.2008
Olipa härö ja samalla jotenkin pelottavan kuuloinen raita! Todella hyvää kamaa! :)
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 24.07.2004
todella hyvän kuuloinen biitti, tällä kertaa siitä iso plussa =) Hiljaisen mukavat ambient häröilyt taustalla todella ahdistavia, mikä taasen on hyvä juttu.
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 28.05.2004
niin taisi olla tempo experimentals projektin alla tämä biisi, kuuntelen kyllä tällaista musaa muutenkin 24-7, että missasin sen "experimental"-osuuden tästä... joo mutta siis mukavan rauhallinen tuo epäharmoninen ja epämelodinen basso/syna joka pulpahtelee aina siellä tällä esiin, luo sellaista improvisoivaa random-henkeä tähän raitaan, siitä tulee heti sellainen fiilis että biisiä tehdessä ei ole kieliposkessa vain väännetty nopea parin minuutin raita, vaan yön pimeydessä "melodiaa" on hiottu viimeiseen asti, jokainen pienikin ääni on tarkkaan suuniteltu, ehkä..

IDM - täytyy kyllä tanssijankin olla _todella_ Intelligent että tätä tanssii. :D

0   +1 +2
 
8
Pisces 08.05.2004
Ei taida oulusta löytyä tämänkaltaista kylmää, betonista ja yksinäistä risteystä, vaikutteet haettu muualta? :) Sopisi tunnelmaltaan loistavasti esim soundtrack musiikiksi. Tulee requiem for a dreamin soundtrack vahvasti mieleen, mutta etenenpä jaarittelematta seuraavaan veisuun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat