Eksyneet

Tervaleijona | 20.11.2008 | Rock
4:14

PROMO 2008
Säv. & san. Henry Kuronen / sov. Tervaleijona & P. Malmberg

9.00   2720 kuuntelua

Kappaleen sanat


Tiesin hetkemme tulleen paetessani unista joista
löysit lääkkeen tuskaasi vastaan
Vaikka muuttua tahdoin, en silti pystynyt siihen
katumuksen ääni korvissa hakkaa

Kunpa voisit meidät unohtaa

Kyyneleet eksyneet eivät olleet ajan virtaan
kasvoilta lukea sain sanat vielä kerran
Murtumaan minut saa tuo katsees lumoava
Pyydä et enää tarttumaan mua hetkeen menneeseen

Vielä tahtoisit jatkaa sitä matkaa kanssani hetken
vaikka luoksesi jäädä voisi en koskaan
Mitä tahtoisit vielä kaiken tämän kaaoksen jälkeen?
Oman itseni luonne tappoi sen tunteen

Minne hukkui rakkaus ihmisen?

Kyyneleet eksyneet eivät olleet ajan virtaan
kasvoilta lukea sain sanat vielä kerran
Murtumaan minut saa tuo katsees lumoava
Pyydä et enää tarttumaan mua tähän
kerran jo unohdettuun

Kyyneleet eksyneet eivät olleet ajan virtaan
kasvoilta lukea sain sanat vielä kerran
Murtumaan minut saa tuo katsees lumoava
Pyydä et enää tarttumaan mua hetkeen tähän
jota en vain osaa unohtaa
Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Asam 19.01.2014
Kivasti sisältää menevämpää juttua ja altaita sekä suvantoja! Laulaja pääsee tokassa versessä tunteeseen kiinni. Kertosäkeissä hänen pitäisi keksiä jotain uutta, vähän särkeä vaikka ääntä. Sanat ansaitsevat vielä enemmän ilmeikkyyttä ja dramaattista työskentelyä. Silloin lopun ääniefektejä ei tarvittaisi.
0   +1 +2
 
10
ninny- 29.12.2008
Kaikkiaan aivan mahtavan kuuloista. :)
Melodia kokonaisuudessaan koukuttava.
Mukavasti saatu kontrastia biisiin, kun verset erottuu niin selkeesti kertosäkeistöstä; henkilökohtaisesti diggailin enemmän kertosäkeistöistä.
Biisin alussa tuli mielleyhtymä Apulantaan, laulun alkaessa A.W. Yrjänään ja biisin lopussa Teräsbetoniin.

Sanoitukset sopii melodiaan täydellisesti ja solistilla on aivan mahtava soundi äänessään. Tätä kyllä kuuntelee todellakin mielellään. :)
0   +1 +2
 
8
laice 12.12.2008
Biisi oli kokonaisuutena ihan ookoo, soundit jo paljon paremmat kuin tervaleijona biisissä. Silti ei yllä mielestäni läheskään tunnelmassa tervaleijonan tasolle, jotenkin jäi sellainen vähän "iskelmä-maku" suuhun. Kun esim TL-biisissä on hyvin tasapainossa rock-soundi ja äijä meininki niin tässä jotenkin ei nyt laulu ja varsinkin kertosäe oikein natsaa tuon kitaran räminäsoundin kanssa yhteen. Tietenkin tämä on nyt taas tällainen yksittäisen taistelijan mielipide mutta tällaisia ajatuksia heräsi kun kuulostelin. Ei missään nimessä huono veto ja toisaalta ihan hyväkin, että tulee vähän erityyppistä matskua eikä aina vain yritetä vetää tietyllä tavalla miten odotettaisiin ja sitä kautta lokeroiduta pelkkään suomirockpopeda linjaan. Täytyy kuulostella lisää sillä usein käy niin että biisi kolahtaa vasta hieman myöhemmin. ps. Edelleen tervaleijona nosti kylmät väreet =)
0   +1 +2
 
10
Quez 08.12.2008
Toosi hyvä!! Jotenki vaa toimii meikälle, kulkee hyvin ja soitto pelaa täysin. Tykkään rumpujen jykevistä saundesita, ja helvetin kova toi väliosa! Laulu toimii kans, kyl ihan kympin biisi on jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Tomorrows Dream 05.12.2008
Laulussa pikkusen epävarmuutta mutta se varmasti tulee muuttumaan keikkojen ja levytyksien myötä.. Varmaa rokkia hyvällä asenteella.. Hyvä jätkät.. Kyl tästä 9 voi antaa huoletta.. :)
0   +1 +2
 
7
Hra. Kinnas 03.01.2009
Laulaja oli Naamiaiset -biisin heikkoin lenkki heti miksauksen jälkeen, mutta tässä on jo parempi ote. Kehitys siis ilmeisesti todellakin kehittyy. Nyt ei hävettänyt soundien tai suoritusten puolesta. Laulussa oli pientä huojumista, mutta ei se biisiä pilannut. Melko perinteistä meloheviä tämäkin edustaa, mutta soolo voitti minut puolelleen ja lopun kaaos oli hyvä. Mitä jäin kaipaamaan eniten, on lisää innovatiivisuutta ja omaa ääntä.
0   +1 +2
 
9
[Ming] 29.11.2008
Tässähän on ytyä! Laulu on alussa hitusen epävarman oloista, mutta viimeistään kertsiin sekin korjaantuu ja alkaa kulkeen mahtavasti. Muuten kaikki kulkee kuin rasvattu, monipuolinen ja tarttuva biisi eikä sanoituksissakaan ole valittamista. Kyllä tämän useemman kerran kuuntelee ehdottomasti! :)
0   +1 +2
 
Ktaemsshar 21.11.2008
..ja pitäähän tätä kommentoidakin samantien. Tykkään tuosta kellopelin tapasesta soundista tässä. Muutki soundit kohallaan, kaikki sopii keskenään mukavasti yhteen.
Omasta mielestä ehkä hieman liikaa tilaa laululla, vaikka tykkäänki laulajan äänestä. Loppu ois kivempi jos se ei feidais pois, jatkuis vaan tuo häröily pitempään.. Hyvin liikkuva kappale. Tätä kelpaa kuunnella useampaankin kertaan.
0   +1 +2
 
8
Intohimo 24.11.2008
Komea ääni laulajlla. Hyvät soundit ja soittokulkee. Kertsi jotenkin lähtee vähän liian äkisti tai jotenkin sen olisi voinut sovittaa paremmin. Bändin nimi on hieno, jos vaan ei joku pastillilafka vaadi sen vaihtoa:)
0   +1 +2
 
Telaketju 10.02.2009
Soundimaailma tuntuisi olevan hyvä ja laulajakin osaa laulaa. Soitantakin tuntui menevän mallikkaasti mutta biisi ei vaan hirveästi kolahtanut näin ensivaikutelmalta, ehkä mielestäni hieman "sankarivaikutteita" oli havaittavissa joista en itse pahemmin diggaile mutta minkäs teet kun mielipiteitä ja musiikkimakuja on moneksi. Jos itse sanon niin kyllä tämä samalla tasolla Kilpi-bändin kanssa on ottakaa se sitten kohteliaisuutena tai herjana :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2