Pikkuprinsessat

Terveisin Tero | 26.06.2007 | Suomi-hip-hop
5:41

Uuden uutta materiaalia ja vihdoinkin "valmiina". Tälläinen
nettiprojektina toteutettu yhteistyön hedelmä. NYT jos koskaan palaute
olisi ehdottoman tärkeää.

Kitarat, Basso, Rummut, Miksaus, Masterointi, Sävellys: Kimmo P
Rap/sanat: Tero S
Laulu/sanat: Anni T
Koskettimet: Teppo M

8.82   5813 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
mc_pipari 27.01.2008
nää on aika jännän kuulosia .. mul itel tulee noista biiteistä leijonamieli
mieleen.. tai saman tyylisiä taustoja.. mut nää toimii kuitenki ihan hyvin..
eipä mulla mitää muuta sanottavaa. lyriikat on todellakin hyvät ja flow
rullailee jätkällä makiasti :) toteutus toimi hyvin.. "9
0   +1 +2
 
mystran 27.08.2007
En jaksa ottaa hirveesti kantaa sanoihin, kun ei ole havaintoa mitä muualla on sanottu ja missä skene menee, kun en yleensä mitään hopin suuntaista juuri jaksa. Ehkä vähän söpöihkua aihetta mutta toisaalta siitä paistaa jotenkin munaa että jaksaa puhua liidostakin vakavasti.

Mutta tämä rokkaa, alusta loppuun. Ei liian poppia, mukavasti jazzia, mukavan vaihteleva kokonaisuus, puhunta toimii siinä missä laulukin tuoden kivasti tasapainoa. Njoo. Meitsi diggaa. Lähtee liikkeelle jotenkin laiskanpulskeasti ja hetken ehtii jo ajatella että tämä jää tavanomaisuuteen mutta kun biisi kunnolla lähtee eteenpäin niin kuulee kuinka kokonaisuus vähitellen herää.

Tämä on taas selvä osoitus siitä että räppäri on parhaimmillaan muusikko yhtyeessä. Aivan toista tasoa kuin sampleloopin päälle lausunta. Dynaaminen tausta tuo enemmän syvyyttä kun monessa muussa kuullussa oli mediana mikseri, radio tai ravinteli. Tosin dynamiikkaa ja pidemmän linjan tulkintaa tässä on vokaaleissakin. Lämpöä, intoa ja intohimoa josta kannattaa pitää kiinni.
0   +1 +2
 
8
kova-valuutta 25.08.2007
joo toi tissi juttu meni aika lailla yli... kertsii ois kannattanu saada enemmä flow pintasempi. noo toi muija oli ihan kiva lisäys.... mut verset ei erotu kertsistä.... joten siitä vitun pitkä miinus.... mut aihe sinänsä o ihan jees joten 8
0   +1 +2
 
9
DanHasselhoffi 20.08.2007
tästä tulee todella paljon mieleen Leijonamieli & putkimiehet ..
hyvä biisi, mutta miinuksena tämä leijonamielimaisuus:)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 03.08.2007
hmm.. jotenkin lapselliset sanat, tai siis, hmh, lauletaan vähän semmosesta itsestään selvästä aiheesta, kuvakkeita ja habbo hotelleita, vähän semmonen liiallinen nuorison kosiskelun maku. mie yleensä kiinnitän enemmän huomiota rytmiin ja melodioihin, ja siksi voin olla aika jäävi kommentoimaan lyriikoita, mutta mun päähän tämmönen täysin turhanpäiväinen lällyttely ei kolahda.

Taas kerran, kaupallisena tuotantonahan tämä on varmasti tarkoitettu tehtävän, eli siinä mielessä jääköön nillitykseni arvoon arvaamattomaan.

Sovitus ja monipuolinen, orgaanisen kuuloinen soitanta sopii hommaan ja tuo mieleen takavuosien kovimmassa liekissään olleet Tulenkantajat, tietysti biisin teemaa lukuunottamatta =) -introssa ja osin muuallakin ride-cymbaali hakkasi vähän turhan kovalla ja sattui korvaan, mutta muilta osin biitit oli hiottu kuosiin ja kuulosti kyllin pätevältä toimiakseen mikserin ulkopuolellakin, livenä jne.

Kaiken kaikkiaan jos oisin saanu tämän tyhjänpäiväisen teeman vaihdettua vaikka kunnon angstiin tai 1000x leppoisampaan huulenheittelyyn niin olisin ollut aikas myyty. nyt meni 10 vuotta ikäistäni liian nuoreen osastoon . Tietoisesta kuluttajahakuisuudesta suhteessa mikseri.netin käyttäjien ikä- ja sukupuolijakaumaan tästä lohkeaa siis lisäpisteitä. Henk.kohtasella tasolla kokonaisuus liikkuu vahvan seiskan tasolla, mutta em. kaupallisista opeista herahtaa kahdeksikon puolelle.

kiitos.
0   +1 +2
 
10
-pienikeiju- 20.07.2007
Tää on best !
0   +1 +2
 
10
katik 12.07.2007
Nää sanat on niiiiin loistavat!!!! Ja ton annin ääni sopii tähä kyl tosi hyvi :) ja musiikki on tosi hyvän kuulosta :)
0   +1 +2
 
8
Nasic 06.07.2007
Tää oli ny sit vähän erilaista...joo, ihan kiva biisi. Siisti juttu et oli oikea bändi taustal soittamas. En oikee osaa sanoa tästä biisin aiheesta mtn, ei niin napannu =D. Mut ihan muuten toimiva biisi. Hyvää soittoa.
0   +1 +2
 
9
Laet 02.07.2007
tykkäsin tästä todenteolla.Ite soitetut taustat on mun mielestä parempia,ku sampleista väsätyt.onko tää joku sivuprojekti vai?
0   +1 +2
 
mir-aa 30.06.2007
Hyvä biisi :) Sanat oli kivat :) Jotain siit kuitenki puuttu mut en tiiä mitä. Mut muuten oli kyl tosi hyvä :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat