Stay for Another One

6:43

Slowing down your heart rate...

7.78   1017 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Snacke 22.12.2006
ahaaaa nyt kuulin ekan kerran tällasta trip - hop musaa. selkis heti mitä jonku musiikkilehden arvostelija tarkotti ku sano kemopetrolista (oisko ollu eka tai toka levy) löytävänsä trip hop vaikutteita. tää kuulostaa kotimaiselta nuoprtenleffalta sellaselta kahvilassaistumiskohtaukselta panemisten välissä.
0   +1 +2
 
sikki-six 22.12.2006
Hyvää massiveattackmaista biittiä ja tunnelmaa. Vähän voisi volyymiä ja jytää olla biiteissä enemmän, nyt kuulostavat hiukan turhan hennoilta. Aika leffafiilistä, siitä minä pidän.
0   +1 +2
 
10
dj musical 22.12.2006
Erittäin hyvän kuuloinen intro kivoine vokaaleineen ja rätinöineen.
Basso on todella syvä ja täten sopii pirun hyvin sopan sekaan.
Rummut ovat letkeät ja tasutalla soiva melodia erittäin tunnelmallinen ja toimiva.
Ja tosiaankin, tätä kuunnellessa rauhoittuu ja alkaa hengittämään hitaammin ja täten sydän lyö hitaammin.

Perhanan hyvä biisi!
0   +1 +2
 
RaunoP 22.12.2006
Tunnelmointia. Mikä on pitkän alkusoiton salaisuus? En tiedä. Hyvä tunnelma ja mieli tästä kuitenkin jäi.
0   +1 +2
 
9
marccus 22.12.2006
synkän tunnelmallista modernia fiilistelyä. Soundimaailma on ilmava ja eteerinen, sekä jollakin kierolla tavalla myös rauhoittava.
0   +1 +2
 
tep 22.12.2006
Ysäriä! Tällaista kamaa tuli reippaasti vastaan joskus luoja ties kuinka kauan sitten, 1996 tai sinnepäin. Siinä mielessä tämä olikin sangen virkistävää, että massive attack / dj shadow -osastoa ei nykyään paljoa kuulekaan, kun se ei ole kovinkaan trendikästä.

Soundimaailma oli oikein komea, ja mukavia pikku nyansseja oli tungettu sinne tänne, jossakin kohdassa rummuissa taisi olla vähän enemmänkin flangeria mikä toimii näissä korvissa aina. Kuvittelenko muuten, vai oliko biisin rumpuja vielä pannattu hieman enemmän oikeaan laitaan? Muutenkin äänimaailma oli poikkeuksellisen mietitty. Hyvä.

Kaikennäköisen hienouden ilkeänä vastapainona on sitten aikamoisen paha kasvottomuus, kun en nyt oikein tiedä miten tämä biisi eroaa vastaavan genren muista edustajista suuntaan tahi toiseen. Ja tunnelmaahan biisissä oli, mutta ei vielä ns. kuset seisauttavasti, vaan pikemminkin turhan varovaisesti oltiin liikenteessä. Siitä huolimatta - näin kova osaaminen ja yritys tuottaa melko suurella varmuudella ennen pitkää oikein komeaa jälkeä. Jäädäänpä odottelemaan.
0   +1 +2
 
6
Niin kaukana omasta musamausta taas liikutaan että... Hankala kommentoida rakentavasti kun ei oikein ymmärrä tällaisen musan päälle... Yleisfiilis tätä kuunnellessa on melko tylsistynyt, toimii varmaan hyvin jos haluaa rauhoittua ja maata sohvalla tuijottaen kattoon ja miettiä, mikä oikein meni pieleen? Nyt ei kyllä ole sellainen olotila, ei tule muuta kuin tylsistyminen. Ei kolahda mulle.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 21.12.2006
Sunkkyyteen vaivun joskus mutta nyt tämä biisi menee ohi korvien.... Loppupuolen leijuvuus parantaa kokonaisuutta. Hyvää ideaa, mutta kokonaisuus korvassani 7
0   +1 +2
 
6
JaakkoH 21.12.2006
Not my cup of tea. Hyviä soundeja, mutta muuta tästä ei oikein mulle jäänyt käteen.
0   +1 +2
 
9
KANU 20.12.2006
Kyl oli hienosti tehtyä äänimaailmaa. taidan otta kipaleen taltee. Kiitos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat