Cry For Eternity

The Eternity | 25.02.2007 | Soundtrack
3:17

Jälleen uusi soundtrack-biisi ;)

8.63   816 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dahlia 05.01.2009
Kaikki tällainen pimputtelumusa on aina jostain kumman syystä iskenyt miuhun kovasti :) Eikä tästä kappaleesta oikeastaan olekaan yhtään pahaa sanottavaa. Ainut jonka olisin ehkä itse jättänyt pois olivat nuo "kirkonkellot" (mitkä lie) jotka ehkä vähän latistivat fiilistä.

Muuten hieno kokonaisuus!
0   +1 +2
 
8
P. Virta 02.08.2007
Kaunis sointukulku alussa, ehkä olisi voinut olla johdattelevuutta vaihdoksissa, nyt vähän tökkii. Kellonkilinät jostain eivät miellytä minua, en tykkää. Vähän liian luuppaava melodia harpulla, häiritsee. Sama jatkuu pianolla, synakuorojen varmistaessa taustaa. Joku outo korkea torvikin löytyy, en osaa määritellä mikä soitin se on. Virveli- ja patarumpu toimii kohtuuhyvin.
Sävellyksenähä tämä on ihan kiva, mutta realistisemmat äänet ja mahtipontisempi orkestraatio olisivat poikaa. Saako tehdä remixin? :P
0   +1 +2
 
JaDubb 31.05.2007
Film scoremaisella jousistolla liikekannalle. Taustalla puliseva melodia on ehkä hieman kliseinen, mutta se on kuitenkin onnistuttu tekemään tyylillä. Kellosoundiin kaipaisi vahvempaa kaikua sekä velocity-vaihtelua. Nyt se pilaa lievästi muun leijailun tunnelmaa ollen hieman konemainen. Silti hauska lisä muuhun soundiin, joka muuten onkin todella upeaa leijailua. Kuoroäänet saisivat pienen breikin jälkeen pärähtää soimaan stereoista vahvoina, tuhatta ja sataa. Tämä toisi kappaleeseen tehokasta kontrastia, jota soundtrack-biisit usein sisältävät ja ikään kuin osakseen vaativatkin.

Kokonaisuutena tyylikäs tekele, kuten odottaa saattoikin. Rakenteessa pienenä miinuksena on punaisen langan puuttuminen, itse en ainakaan moista löytänyt, vaan tässä kelkassa mentiin lievästi päämäärättä eteenpäin. Kuitenkin: Reverb-oppi hanskaan, teema paperille ja seuraava teos kaikuukin maailman suurimmissa konserttisaleissa.
0   +1 +2
 
9
starts 09.04.2007
Kauniita sävelkuvioita, maalailua kerrassaan. Tunnelma on onnistuttu saamaan haikeaksi- Hieman mietin tuon pianon kanssa että onkohan se hieman liian voimakas soitin tähän biisiin, harppu olisi ehkä siinäkin toiminut tunnelmaltaan paremmin, mutta ei siinä mitään vikaa ole- piano ja brassit antavat selvän toivon kaikkeen murheeseen. Kaunista.
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 07.03.2007
Loistavaa fiilistelyä. Ei tässä osaa muuta sanoa, huono kommentti, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 26.02.2007
Alkaa ihan kauniilla sointukululla ja vasemmalta nouseva final fantasy tyylinen arppi lämmittää korvaa. Äänimaisema on suht pehmeä ja se sopii tähän hyvin. Vinkuva melodia kuulostaa myös hyvältä, mutta mitään sen erikoisempaa tässä biisissä ei tunnu olevan, mutta tarvitseeko sitä aina ollakkaan. Tuo tausta kuoro iskee aika mallikkaasti. :) Loppu vaihe biisissä on selkeästi iskevämpi. ITSE ASIASSA FIILIS MUUTTUI LOISTAVAKSI! :) Perhana rupes iskemää ja kovaa. Loppuu kyllä hieman äkinnäisesti, eli biisiä olisi voinut reippaasti pitkittää. Vähän vaisu tuo alku mutta päälletuleva melodia keskivaiheilla lupaili jo lähes täydellistä biisiä, mutta tuo lopetus hieman rokottaa myös pisteitä, koska tunnelma vähän kärsii mun mielestä. Muuten kyllä lähes loistava paketti, joten täräytetään vahva kiitettävä. :)
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 24.04.2008
Varsin kiitettävä lopputulos.Soundipuolella joku puhaltimista soittaa oktaavin kaksi liiankorkealta mun korvaan joten ääni muttuu joksikinepämääräiseksi, muttei se biisin ideaa verota.tietysti jotain pehmeyttä soundiin kaipaisi.mutta jos tämänsoittaisi sinffoniaorkesteri olisi aika mahtavan kuuloista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat