enshroudment

4:27

2. biisi tokalta, uudelta demolta. älä vaivu uneen, tai Hän viettelee
sinut...olitpahan mies tai nainen, tyttö tai poika, koira tai...marsu?

Nimim. "Tule kiltin sedän luokse"

(sävellys: Kobalt, Hazard, sanat: Hazard)

7.60   853 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 342062 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
MJ Antipope 29.01.2009
Minkä vitun takia tällä biisillä on noin paska k/a?? Helvetti.

No siis piru, tämähän on oikeasti hieno biisi, paljon vielä tuota avausraitaa parempi. Jotenkin omituisesti biisi keikkuu kompromissittoman "alternativen" (mitä se sitten ikinä onkin) ja clichéiden välillä, noukkien parhaat palat kummastakin.

Ehkä tuo örinä on sen verran lähellä ns. standardi-DM öykkää että se jotenkin latistaa itseltäni tunnelmaa, ikään kuin sitoen menon siihen mitä muutkin tekevät. Muuten laulut ovat kyllä hienosti sovitettu ja meininkin on poikkeuksellisen persoonallista - sitä örinää lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
7
Aikalailla tasapaksua materiaalia tämä piisi. Ittelle SE ainoa, joka jätti hieman toivomaan jotain erikoista säksätystä tms. Tosin, näistä uusista kipaleista "heikoimpana" silti äärimmäisen kuunneltavaa materiaalia, kitarat toimii mukavan ruosteisen kuuloisesti ja tunnelmatakin löytyy laidasta laitaan.
0   +1 +2
 
7
Säkeistön riffi oli mukavan erilainen. Kuten cannibalkin sanoi niin stemmat olis voinu toimia kertsissä. Huuto/kiekumiskohta loppupuolella oli hauska :) Mielestäni jää tasoltaa hieman ekan biisin alapuolelle, mutta hyvällä meiningillä jatketaan. Kitarariffeihin säkeistöä lukuunottamatta olis ehkä kaivannu jotain mikä jää mieleen.
0   +1 +2
 
tuunanen 30.07.2008
Kyllä on huikee veisu! Säkeistö kruuvaa kivasti loistavan kitarariffin ja rumpukompin yhdistelmällä. Väliosan härski kitaratilu ja myöhemmin esiintyvät huudot tekevät siitä riittävän sekopäisen. Mestariteos etten sanoisi.
0   +1 +2
 
7
Khone 30.07.2008
Napakka aloitusriffi ja vielä napakampi melodinen kertsi! Nyt on selkeästi panostettu tuohon sävellystyöhön ihan kunnolla. Hyvin tuota samaa falling crest -linjaa noudattelee kuin tuo demon ekakin, sinänsä hyvä että pysyy paketti kasassa, ei turhaa rönsyilyä.
0   +1 +2
 
7
cannibal K. III 31.07.2008
Hyvin loppu tämä. Ainiin, jo edelliseen piti sanoa, mut pätee edelleen, eli kun nyt nää kitarasaundit tuppaa olee aika vintaget, ni mun mielestä tekis oikeutta et noi rummutkin olis kans lykätty kunnolla samaan suuntaa. Eli kunnon akustista jymyä ja leveetä jalkabassoo! Mut meneehän se näinkin. Peitepuikolla vaan finnit piiloon..
Hmm... aika vaisuks jätti. Tietyn laisia stemmoja olisin ite lykkinyt varsin noihin hitaisiin osiin ja käyttäny jotain harmonioita, mut eihän siinä, syna tupeeras ihan kivasti kuitenkin. Alusta olisin heittäny jonkun toisen soinnun ja sit lähteny tohon säkeistöön, niin olis kuulostanut kunnolla kierolta. Virettä vieläki matalammalle ja lauluu korkeemmalla puhtaissa.

Näinpä tämä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta