Guerrilla

4:29

1994 valmistunut teknosyntikka pläjäytys.

7.75   796 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=59319
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

orion903rock 22.05.2004
kyllä tätä varmaan joku kuuntelee mutta en minä...
0   +1 +2
 
Zachary 22.05.2004
Yhä vaan peräänkuulutan syytä siihen, että miksi näiden tekno/trance/yms-hässäköiden leadmelodian pitää aina mennä noin perinteisesti. Sama "kolmisointua triolina"-veto on kuultu jo aika helkkarin monessa Darude/tms-hössötyksessä.
Biisi oli pitkä, mutta onneksi myös osasi olla rakenteeltaan keskivertoa hieman luovempi. Kohtuullisen kivuttomasti kuuntelin loppuun asti vaikka musagenrestä en välitäkään. Mutta, mutta.. Enpähän vaan innostunut, mutta en innostu kovin helpolla mistään tämän tyylisuunnan edustajasta, joten big deal.
0   +1 +2
 
Ei tää nyt ihan syntikkapoppii ole. Aika synkkää meininkii. Tulee tosta pizzicatosta faithless mieleen. Oliko toi yks sample Underworldin M.E. biisistä vai kuulostiko vaan samalta?
0   +1 +2
 
8
Kfied 22.05.2004
Joitain hyviä soundeja ja tuo panorointikikkailu rumpujen ym. kanssa on kiva. Muuten aika tylsä läpätys, koska ei ole vokaaleita. Mutta jos mennään vuoteen 94, niin sen ajan standardoksilla aikasta maukas.
0   +1 +2
 
8
tammina 22.05.2004
Piristävä toi alun basson ja biitin panorointi eri osoitteisiin.
Olisin odottanut hyökkäävämpää rynnistystä alun jälkeen
mutta jäätiin sutimaan paikalleen. Kaiuton saundikin
rupesi pidemmän päälle ärsyttämään.
Mutta melodiapuoli biisissä on kohdallaan.
0   +1 +2
 
hipit 21.05.2004
Onnellista kymmenvuotispäivää kerillalle. Rytmihän tuntuisi olevan melko ripakka.
0   +1 +2
 
7
JM 21.05.2004
ärsytti tosissaan korvaa ku basso murisi tuolla toisella puolella ja rummut toisella. Tuli outo olo tousta sitten ääniä tuliki keskelle ja sitten taas..ääh nyt vasemmassa korvassa säksättää joku ja sitten oikeessa korvassa alkaa narisee..siististi häiriintyny meininki! mutta nuo trancesoundit jotka kävi välillä ei sopinu biisiin. hyviä soundeja muuten. säröä ois voinu käyttää rajumminki. trancesoundien sotkemisesta tähän biisiin lähtee yks piste.
0   +1 +2
 
Drakmin 21.05.2004
Biisin iän kuulee teknisistä puutteista, stereokuva on aika ihmeellinen. Soittimet pomppivat sinne tänne. Melodia on perinteinen, ei herätä hirveästi tunteita puoleen eikä toiseen. Tästä voisi kuitenkin tehdä jonkin uudistetun version, niin kuulostaisi mahdollisesti paremmalta.
0   +1 +2
 
Cover Girl 21.05.2004
Tämä on taas genre, josta en mitään ymmärrä. Mutta sanompa jotain tietämättömyyttäni silti, kun kerran eteen tupsahti. Alku kuulosti (se mikä milloin mistäkin kuului) lupaavammalta kuin mihin päädyttiin. Ei raottanut syntikkapoppis maailman saloja juuri tämä. En oikein saanut mitään irti suuntaan tai toiseen. Tuo eestaas veivaus kyllä vähän häiritsi, kun ei välillä ollut varma oliko kuulokkeissa vikaa.
0   +1 +2
 
Snoze 02.04.2004
Erittäin vanhalta transelta kuulostaa... ja sit mentiin johkin omaan jumitukseen mistä en välttämättä pitänyt niin paljon.. jaahaa kaveri huomautti, että 94.. no se kertoo jotain.. tai ei väldesti mutta ... mutta.... ei tää oikee tiät kyllä mikä meisinki.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat