Out Of The Darkness

The Mist | 08.06.2012 | Hard Rock
3:21
7.00   298 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mistic 16.12.2012
Kiitti paljo kommenteista,.. hyvii pointteja, toi tuli tehtyy tosi nopeesti... ois tarkoitus tehä uusiks "oikeilla" kannuilla, ku tehty sähkörummuilla!
0   +1 +2
 
7
Saunarock 10.11.2012
Hyvä riffi introssa. Olis voinut olla selvempi alku biisille, pari sekkaa hiljaisuutta ennen viisun alkua luo aina pienen odotuksen kunnes ääni rikkoo hiljaisuuden :)
Plussaa intronjälkeisessä 0:12 alkavassa kohdassa kun se tosiaan luo sellaisen odotteen että mitäs nyt tapahtuu... Nyt kun laulu alkaa, päästetään kaikki hanat periaatteessa auki mitä käytettävissä on. Tämä sääli siksi kun biisi on mielestäni rakennettu ajatuksella siten että kaikki mitä kuulen soitettavan on tarkkaan harkittua mutta äänet tavallaan hukkuu toisiinsa (en tarkoita miksausta/taajuuksia vaan soitantaa) Biisi tavallaan puhkaisee itsensä siten että soittimet eivät anna toisilleen tilaa.
Esm. vois kokeilla niin että kun laulu alkaa niin rummut on täysin hiljaa ja alkais kaikkine soittimineen vasta kohdassa 0:35? Sulla hyvä persoonallinen ääni niin ei o häpee laulaa esm. pelkällä vaikka esm. skitan E- kielen säestyksellä alussa (kuten kohdassa 2:49), tai jotain ihan mitä vaan mutta ei anneta koko orkan paukuttaa täysillä alusta asti mikä kostautuu kertsin alkaessa ku ei o mitään ylläriä täyttämässä äänimaisemaa.
Soitannasta huomaa et ajatuksella rakennettu biisi mut esm 0:51 kohdalla kieltämättä odottais et jotain "paukahtavaa" tulee pienen paussin jälkeen.. biisi on rakenteeltaan mielestäni hyvä mut ehkä soitannasta vois sieltä täältä palasia ottaa pois/palasia lisätä ettei olis äänimaisemaltaan tasapaksu.
Ja näähän on sit makuasioita :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat