Jane's Blues

the Slowdowns | 19.12.2006 | Nu-Jazz
3:00

Jaskaa ja muka-bluesia. Pieni, looppaus suositeltavaa.

Subliminal ep.

8.42   2492 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Begga(R) 31.01.2007
mukavia, ja erittäin tunnelmallisia saksofonimelodioita kaikumaailmoissa! rummut ja vinyylin rapeusäänet olivat plussaa. naisäänikin hyvä osa kokonaisuutta.
0   +1 +2
 
6
eerovarje 31.01.2007
Mä en ymmärrä tälläsen musiikin päälle ollenkaan. Eihän tässä ole melodiaa, rytmiikka tökkii ja tunnelmaakin kuvailisin lähinnä teennäisen sofistikoituneeksi. Kai tää on todellisuudessa ihan taidokkaasti tehtyä mutta multa menee täysin ohi.
0   +1 +2
 
sipulipekka 07.01.2007
Tämä on mitä mainiointa musiikkia sunnuntaiaamun hidasteluun.

Kovin on tosiaan samankuuloinen kuin aiemmat tuotoksetkin. Se tosin ei ole kovin oleellista, kun tarkoitus on tätä biisiä arvostella.
0   +1 +2
 
8
skyz 06.01.2007
Raikasta ja tilavaa soundia. Eniten korvaani ottaa Hey-alkuinen vokaalisample, menee jotenkin liian kauas muusta äänimaailmasta.
0   +1 +2
 
-Juha- 05.01.2007
Rauhallista ja the slowdownssimaista tyyliä jälleen. Soundeiltaan aika samanlaista kuin edellisissäkin biiseissä, mutta eipä siinä mitään kun hyvältä kuulostaa. Miksauksessa on leikattu yläpäätä aika reippaasti, että kuulostaa vähän turhankin utuiselta minulle, mutta selvästihän tuo on tyyli ja mielipide seikka. Mukavan kuuloista 50-luku henkistä chillailua tämä kaikesta huolimatta on, vaikkei ylläkään aivan parhaaksi biisiksesi.
0   +1 +2
 
JaDubb 05.01.2007
Rouhe! <3 Haitsustartin jälkeen pärähtävä virvelisample on täysin tunnistettavissa tietyksi, tai sitten se on vain säädetty erään minunkin omistamani samplen kuuloiseksi. Se on kuitenkin pikkujuttu, kun kappale alkaa kehrätä eteenpäin supersulokkaasti ja maukkaasti.

Voksut on selkeästi käsinpoimittu erityistä samettisuutta korvallapitäen. Groovekin on mitä mainioin, tosin rumpulinjaan toivoisin enemmänkin variointia. Miksaus toimii sikahyvin tällaiseen hidastempoiluun, mukaan on saatu sellaista paksua ja lämmintä otetta reippaasti. Sie se vaan ossaat.
0   +1 +2
 
8
tykka 05.01.2007
Toimiihan tämä :) Toimisi vielä paremmin semitalvisena aurinkoisena aamuna sumppia siemaillessa ja töihinlähtöä suunnitellessa :D
Herää kysymys, josko biisi olisi voinut olla melodioiltaan hieman diipimpi tai josko rummuissa olisi voinut olla lisää jänniä breakseja. Mutta ehkä se riippuu vain musiikkimieltymyksistä ^^
0   +1 +2
 
Kloku 02.01.2007
Puheosuudet olivat... niin rentoja. Koko biisi huokuu rentoutta jo ei-kiire-mihinkään meininkiä. Hyvvee hyvvee. :)
0   +1 +2
 
9
Zeip 02.01.2007
Laitetaanpas nyt jotain pientä kommenttia rauhallisen iltapäivän ratoksi. Heti alkuun myönnän tietämättömyyteni genren suhteen, mutta yritän nyt pukea joitain kappaleesta syntyneitä fiiliksiä sanoiksi.
Eilen illalla itseasiassa (tai oli se jo yötä) kerkesin tätä jo kuunnella ja sopi ainakin hyvin siihen yöllisen rauhalliseen tunnelmaan. Biisi on kasattu aika vähistä aineksista, mutta toimii silti hyvin. Yksinkertaista, kaunista ja rauhoittavaa. Tämmöisessä nuhjuisemmassa saundissa on jotain todella kiehtovaa, jotain todella...sympaattista. Tunnelmaltaan sopisi juuri mahtavasti johonkin 50-luvun romanttiseen leffaan (niin kuin edellisessä kommentissa oli mainittu). Hienoa taustamusiikkia rauhallisiin hetkiin.

Tuotannon osalta biisi on ok tavaraa. Miksaus on onnistunut ja kaikki elementit sopivat hyvin yhteen. Mitään pahaa sanottavaa en tästä biisistä keksi. Hankalahan tästä nyt olisi lähteä kritisoimaan jotain, josta en sen enempää tiedä, kuin mitä korvani kuulevat.
Kivaa lämminhenkistä fiilistelyä kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 01.01.2007
Kotoisen nuhjuinen ja juuri siksi leppoisa ja turvallinen tunnelma. Tämä voisi olla jostain 50-luvun hollywoodilaisesta romanttisesta perhenyyhkyleffasta jossa on moraalisia opetuksia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat