Bright Disaster

thenuke | 24.01.2004 | Goa
5:39

Goaviritelmä. Tyydyttää psykedeliannälkää. (2003)

7.56   1265 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=50056
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 11.03.2004
Argh... Tämä taas sai minut pohtimaan tulemaa psykedeelisen musiikin proggistani... Ärsh.. Vielä olisi Metelimusiikia tekemättä pari biisiä...

Noh... Pidin introsta... Siinä oli hyvät pchych meiningit... Sitten tuli typeriä sampleja ja "yli-jyskytys-en-osaa-ottaa-kompuraa-pois-päältä(TM)"-rummut tulivat mukaan... ja pilasivat hyvin psykefiilarin tasajumputksella... Kai tämä kuuluu genreen... Noh... Oli siellä puolenvälin tienoilla taas hyviä välipätkiä... ihan psykenä taas kuuntele...
0   +1 +2
 
9
BX 11.03.2004
Alkaa tosi hyvin. Mageet saundit ja beetti. Sama meno jatkuu, nuo pulputtavat trance saundit on erittäin hyviä. Miksaus on myös aika raikas, kyl tästä ysi pitää antaa, vaikken ehkä olekaan paras mies arvostelemaan tätä genreä.
0   +1 +2
 
7
Badmad 11.03.2004
Aika tiivis paketti. Tuotantopuloi tuntuis olevan kunnossa, mutta biisiltä oisin kaivannut enemmän sisältöä. Nyt tyydyttiin kliseisiin melodioihin.. tosin eipä taida intiafiilistelyä muutoin saada aikaa ;) Minuun ei oikein iskenyt, mutta toteutus on ihan kova. Soundit on selekitä ja rakenne toimii.
0   +1 +2
 
7
Stocco 11.03.2004
Aika rauhallinen kappale. Rummut tuovat mukavaa piristystä. Muuten turhan leijailevaa poljentoa. En tykkää näin rauhallisista biiseistä, kun ei tuo melodiakaan ole tuon koukumpi. Kuulostaa silti hyvältä goalta.
0   +1 +2
 
Ihan mukavaa. Tuo basari on biisin ainoa vähänkään ärsyttävä piirre. Se ärsyttää pikkuisen riikkisen verran. Muuten tämä on siinä mielessä hyvä biisi ettei ärsytä. Ja se on todella hyvä juttu. Ihan jees. Hieman ehkä jää mun mieleeni liian tyhjäksi äänimaailmaltaan. lisää tilpehööreejä.
0   +1 +2
 
[ sam ] 02.03.2004
Aika hienon gooan olet väsännyt, joskin bassorumpu ei oikein sovi tämän kaltaiseen tekeleeseen. Muuten on kyllä erittäin itämainen meininki ja hienoja synasaundeja ei ole säästelty. Siinä kahden ja puolen minuutin kohdalla mukaan tulevan komppiosuuden olisi toivonut jatkuvan pidempään, mutta hyvin tämä toimii näinkin.
0   +1 +2
 
7
konemies_ 02.03.2004
Ymmärtääkseni aikalailla lajityypillistä soundia. Enpä tiiä, missä tässä sitä psykedeliaa on, mutta ihan okei kappale kuitenkin.
0   +1 +2
 
kudusai 02.03.2004
Mukavaa intialaisvaikutteista musiikkia, toteutus hyvä, omaperäistä? En tiedä, epäilen ettei kovinkaan, tosin genre on hämärän peitossa. Positiivisen yllätys näistä konemusiikki biiseistä pitkään aikaan.
0   +1 +2
 
8
Imp 02.03.2004
hyvänkuuloinen on.erikoinen biisi/viritelmä.goa soundeja on ja toi lead soundi kuullostaa epäillyttävästi ts-404?pirteä biisi.miksaus on hyvää laatua.
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 02.03.2004
Ei hassumpi, ei lainkaan. Tunnelma on vauhdikas, mutta sopivassa takakenossa joka on mukava yhdistelmä. Soundipuoli on ehdottomasti kunnossa, biitti toimii hyvin ja tuo kitara(?) näppäily kruunaa koonaisuuden. Omaperäisyys on kuitenkin se, mitä tästä puuttuu. Vaikka en ole goa-asiantuntija (ehkä juuri siksi?) tuntuu siltä kuin olisin kuullut tämän aikaisemminkin....? Joka tapauksessa nostan peukkuni ylös. Tätä voi diggailla niin kotona kuin jossain epämiellyttävässä trendiklubissakin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2