Children Of The Lost City

4:15
10.00   833 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=585602
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 08.08.2017
Aikalailla täydellinen kauhuelokuvan tunnusmusiikki. Todella hyytävissä tunnelmissa maalaillaan ja hienoja hypnoottisia melodioita löytyy. 2:00 aloittava syna on soundiltaan niin nyrjähtänyt, että tulee erään poliisi-aiheisen kasari-kauhuelokuvan tunnari välittömästi mieleen. Myös rummut ovat saman vuosikymmenen tyyliä. Tässäkin on tosi hieno äänimaailma, johon pääsee parhaiten sisään kuulokkeilla kuunneltuna. Pitää hienosti otteessaan kokonaisuus.
+2   +1 +2
 
10
Quantum83 03.05.2017
Yksi tuotantosi vahvimmista kappaleista. Hieno haikea tunnelma kappaleessa. Soundit käy hyvin kappaleeseen ja tunnelmaan.
+2   +1 +2
 
J. Hifish 28.04.2017
Niin hyvin toimii tässä tuo äänimaailma, että tää olis minun viikon biisivalinta Markon hienosta tuotannosta:) Ja tää on säädyllisen pituinenkin. Synkkyys toimii aina tällaiseen varjoissa kulkijaan.
+2   +1 +2
 
Windywalk 19.04.2017
Tässä, samoin kuin tossa Somebody is waiting for you biisissä on painajaismainen, hyytävä fiilis. Sellasta horror meininkiä. Tämäkin luo hyvin vahvan kuvan silmieni eteen otsikon mukaisesti. On kylmää, harmaata, puut on kuollu, rakennuksia on sortunu /lahonnu ja palanu. Ja tuuli puhaltaa. Noi kirkon kellot toimii tuolla seassa.. tai mitä lie kelloja ne nyt sitten on. Tässä on paljon tosi makeita soundeja mistä mä tykkään. Vaikka sulla on aika läjä tätä elektronista musiikkia, niin et juuri toista itseäsi sun biiseissä... mielikuvitusta siis riittää ;)
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta