Trip to eternity

Thomas Whiskey | 03.04.2008 | Melodic Metal
5:45

Säv: Petri Ruuska ja Thomas Whiskey

San: Petri Ruuska

Sov: Thomas Whiskey

Koskettimet: Maria Kuvaja

Taustalaulu: Maria Kuvaja

Äänitys&tuotanto: Aki Pistemaa

Miksaus&masterointi: Juha Matinheikki, BRR- Studio

9.20   2935 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
heikko-peikko 04.04.2008
No niin. Yllättävän paljon koskettimet tekee biisistä rullaavan. Tämän päivän musaa...plussaa siitä. Laulu oli todella hyvällä tasolla...sai stereomaisen kuuluvuuden. Ilkan (melko varmaan) soolosaundi vie nyt Ilkan osakkuuksia ylöspäin. Saundit kitaroissa tähän ralliin passelit.
Ainut mitä minä olisin tehnyt (siis minun mielipide), että oisin basso saundia hivenen pehmentänyt ja Miikan rumpuja tuonut pikkasen ylös. Hyvä thomasin tavaramerkki on Miikan virveli saundi. Enpä ala muuten moittimaan suoritusta.
0   +1 +2
 
10
Akeli 22.02.2009
Tuli galleriassa yhteisökutsu tämän bändin yhteisöön - luultavasti vastapalloon omasta yhteisökutsustani johtuen - niin päätinpä käydä katsastamassa. Bändin nimi kyllä vähän pelotti, että mitäs kännihäröilyä täältä paljastuu, mutta onneksi olin väärässä. Komeaa matskua tämä kyllä :) Mukavan rauhallinen biisi, mutta kuitenkin rankka sekä soundien, että soiton osalta - ja tietysti myös laulun. Tällaisia "wannabe-Sentencedejä" on mikserissä valitettavan paljon, mutta tämä erottuu kyllä joukosta sillä, että kuulostaa omanlaiseltaan, eikä suoraan Sentencediltä :D Sitäpaitsi tässä on kyllä muutenkin soitto ja laulu timmimpää kuin yleensä. Pitääpä faniutua \,,/
0   +1 +2
 
8
kuohilas 16.11.2008
Hyvä kokonaisuus. Hyvät soundit ja hyvä biisi ennen kaikkea. Jatkakaa samaan malliin :)
0   +1 +2
 
9
Gozerk 29.10.2008
Hienolt kuulostaa!
0   +1 +2