R on hyvä kirjain

8:17
9.31   2798 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dbgirl 02.04.2006
Hyvä alku, melodia jää mieleen. Puhelin-efekti on hassu. Tässä olisi saanut olla kirkkaampi äänenlaatu, sameus ei toimi tässä. Kivien heittely-efekti oli aivan liian lyhyt! Oho mikä jyske tuli tuossa yhdessä vaiheessa, kiihkeää! Säröä, jees. Jätti vähän kylmäksi. Omaperäinen.
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 16.03.2006
Mahtava, liian nopeasti vaihteleva kylläkin.
0   +1 +2
 
accent 05.03.2006
Alku on ainakin rankka! Juuri tällaista haluankin kuulla. Tässäkin tosin vähän häiritsevästi vaihtelee koko ajan meininki. Taas on kuin monta pientä biisinpätkää ahdettu yhteen. Tässä tapauksessa siitä tosin tulee mieleen commodoren musiikkidemot, joissa oli useita biisinpätkiä peräkkäin. Vähän kaksipiippuinen juttu, onko se nyt sitten hyvä asia vai ei. Tässäkin on monta osiota jotka haluaisin kuulla kokonaisina omina biiseinään, ja yhtä monta osiota jotka ovat kuin hetkessä kokoon kyhättyjä testailupätkiä. Vaikea sanoa mitään kunnon arviota näin vaihtelevasta menosta, saati sitten antaa arvosana. Siksi jätänkin arvosanan väliin.
0   +1 +2
 
7
Täytyy myöntää, ettei ole aavistustakaan mitä tuo Chip-genreluokitus pitää sisällään. Täydestä menevää pelimeininkiä kuitenkin, ja tästähän voisi vaikka pitää elleivät osat vaihtuisi niin holtittomasti ja vähän väliä. Teoksessa on paljon hyviä oivalluksia, mutta olisiko niistä sittenkin kannattanut tehdä muutama lyhyempi ja keskittyneempi kappale tällaisen järkäleen sijasta.
0   +1 +2
 
Piru Kange 18.02.2006
Juupa juu. Tällaista pimputusta lienee hauska tehdä. Mutta harva tätä jaksaa kuunnella. Tilulilulilulei.... hehhei... Jos vielä haluatte perusteluita, niin tämähän oli aivan karmean kuuloista ja vielä ihan liian pitkä!
0   +1 +2
 
zealot 18.02.2006
Chip? Mikäs genre tuo tuollainen on? En ole ennen kuullutkaan. Jotain kone/tietokone-musaa tuntuu olevan. Ei taida olla mun juttu. Jätän arvosanan ja tarkemmat pohdinnat niille jotka ymmärtävät jotain tämän päälle. Näin genreä tuntemattoman korviin kuulostaa vain epämääräiseltä rikkinäisen jumiin jääneen tietokoneen ääntelyltä. Turhan pitkäkin tuo on. Jos minun koneeni pitäisi tuollaista ääntä niin olisin jo aikaa sitten repinyt siitä virtajohdon irti.
0   +1 +2
 
seveli 17.02.2006
"Chip"? Uusi genre taas. Aikamoista pimputtelua tämä on. Tulee kyllä Japani mieleen, tästä puuttuu vielä se japanilainen laulajatyttö
0   +1 +2
 
Imp 16.02.2006
kivan napakka basari ja kirkkaat soundit muutenkin.rakenne on kyllä vähän ihmeellinen
0   +1 +2
 
9
HollowOne 15.02.2006
Upeaa Nintendo-fiilistä! Tämä biisi sai hyvälle tuulelle. Yhdeksän jo pelkästään NESmäisyytensä vuoksi. Kasibittinen roxor! :)
0   +1 +2
 
A.S.H 15.02.2006
Nintendo humppaa...voi äiti...taas.huoneet vilisee silmissä.Samperin sienet.kolikot kerään kaik`ja lipun ääreltä en enää meekkään mihkään.Niile jotka tätä haluaa...luultavasti kuuminta Hottia,
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta