Sulatus

Tonton | 21.03.2010 | Progressive Trance
6:28

Kevät rinnassa ja ylläreitä luvassa.

9.40   1607 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
W@RM 25.04.2010
Jätkällä on ainakin saundit hyvin hallussa, hivelee korviani oikein tämmöinen saundien käyttö(oppispa itekkin). Tosiaan, kivasti leijailee saundit, stereo kuva biisissä superb!! Muutenkin miksattu erittäin hyvin biisi. "Happo" soundit oli aika nice tos biisin puoli välissä. No jottei menis ihan liian kehumiseksi niin jotain kritiikkiäkin on pakko repiä..hmm, padit, stringit..missä? Osittain biisi jää vähän vajaavaiseksi. Tulee mieleen ihan mikseristä h4z..10boints!

-area51-
0   +1 +2
 
9
KimmoP 30.03.2010
Täähän on ihan kaikinpuolin pätevä biisi komealla miksauksella. Panoroinnit oli erityisen kivan kuulosia :) Ite fiilis noin niinku muuten mukavan raikas ja keväinen. Hyvä fiilis tulee kun kuuntelee. :)
0   +1 +2
 
DJ Smash 25.03.2010
Aika kiva... Mukavan leijailevaa saundia, ja hyvin rullaa yhteen :) Kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään, ehkä joskus jossain keikallakinn jopa soittelee :) Ja kunhan aikaa löytyy niin varmasti käyn muutkin biisit läpi :) Ja musta toi saha on ehkä kans hiukan kevyehkö, tietty syvyys jää biisistä uupumaan.. Mutta ehdottomasti toimii näinkin :) T: pastori Silli/Divaani Records
0   +1 +2
 
9
POlku 22.03.2010
Mukavan kevyt fiiliksinen kappale :) Tuosta kitaran kuuloisesta soittimesta tykkään paljon. Eikä tuo supersaha tyyppinen juttu ainakaan mun mielestä kuullosta liian ohuelta, sopii hyvin biisin muutenkin kevyt-tunnelmaiseen ja (nyt löysin oikean sanan) raikkaaseen äänimaailmaan. Piristää hyvin sohjossa koirien kanssa kahlatessa :D
0   +1 +2
 
Lunar Vegetarian 22.03.2010
Mukavan kuulosta. Ilmavasti miksattua!

Super saha tyyppinen sointukuvio muuten tarttuva, mut sais olla vähän ehkä läskimpi soundi siinä sahassa. liian ohut nytten.

Atmoilut toimivat hemmetin hienosti, Mukavasti leijuvaa, avaraa.

Snaresta tykkäisin enemmän, mikäli se läiskisi vähän märemmin, muuten perkussiot tuntuvat toimivan hyvin kaikkine kolinoineen, tos neljän minuutin tienoilla lähtevä melodia on makee, tosi tarttuva, ja tällä kertaa soundi täyttää äänikenttää kokonais valtaisemmin. saha toimii ohuena tuon kanssa paremmin kuin yksinään.

Mukavan kevyitä fiiliksiä tarjoili tämä biisi, täytynee johonkin kohti ottaa aikaa, ja matkata muittenkin biisiesi lomassa tovi jos toinenkin.

Rakenteellisesti aika varmaa tavaraa, toimivilla soundeilla ja kirkkaalla miksauksella tarjoiltuna maistuu, vaikka yllätyksistä ei välttämättä haittaakaan olisi.

Mainio ralli, mukava yllätys!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta