Tell Me

Tonton | 14.03.2010 | Progressive Trance
8:07

135bpm.

9.00   836 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lunar Vegetarian 22.03.2010
Umm, psykeksi en tätä osaa mieltää, vaikka vaikutteita kieltämättä sieltä löytyy, etenkin perkussio puolella on todella stimuloivia kilinöitä ja kolinoita.

Miksaus on kondiksessa, toimii hienosti, basso voisi ehkä murista vielä hieman rouheemmin, mutta ei valittamista missään nimessä nyttenkään.

Kahden minuutin tienoilla saadaan melodista otetta oikein olan takaa naamalle, vaikka sointu kulku tuntuukin hieman kliseiseltä, on siellä välissä myös eksoottisempi sointuvaihdos, joka omaan korvaan kuulosti mukavalta, ottaisin tuolta taustalta tuon sihisevän soundin joko pois, tai sitten leikkaisin siitä ylimmät taajuudet pois, niin ei söisi noin paljon muuten potkivasta kohdasta voimaa pois.

Taitaapi olla taas tuo saha mikä tuon tekee, hieman liian korkeille taajuuksille tuntuu menevän.

Jostain syystä mielikuvana lähden takaisin menneisyyteen, jolloin armin van buuren soi luureissa, ja melodinen trance toimi elämän soundiraitana - mikä ei ole ollenkaan huono juttu mulle, sillä vaikka itse suhteellisen paatunut psykefriikki oonkin, niin melodisesta trancesta kaikki alkoi - ja vieläkin haikeat/eeppiset melodiat ja kaiut saavat hymyn huulille.

Biisi lähenee loppuaan, ja huomaan toivovani että jossain nyt räjähtäisi oikein kunnolla, kliimaksia ei kuitenkaan sellaisessa muodossa tarjoilla mitä itse olisin ehkä kaivannut - tuossa "sulatus" biisissä lopussa isketään selkeästi uusi vaihde päälle, mitä tässä en havainnut.

Anyways, toimiva biisi, hyvät soundit ja taidokasta miksausta, rakenteellisesti olisin yllätyksiä kaivannut piirun verran enemmän. kiitän kuitenkin nostalgia fiilisten herättelystä. siihen nykytrance aniharvoin enään kykenee - psykeä tämä ei ole, mutta onko sillä nyt niin vitunkaan väliä? =D
0   +1 +2
 
9
POlku 16.03.2010
Tässä on kyllä juuri sellaista fiilistä, mistä sanoin pitäväni tuolla mistä pidät trancessa ketjun puolella :) Biisin tunnelma ja äänimaailma on juuri sellainen mihin voisi vain upota ja päästä siihen transsin tietämille :)
0   +1 +2
 
9
MrMaunus 14.03.2010
Nii ja unohtui mainita että tykkäsin äänimailmasta jossa oli paljon yksityiskohtia.
0   +1 +2
 
9
MrMaunus 14.03.2010
Pron kuuloista rytmittelyä hyvin miksattuna.. Toimivia meloja ja vokaalit jäi positiivisena mieleen. Plussaa alun psyke-elementeistä :) Ysbä rapsahti tästä.
0   +1 +2