Blasted Away

5:27
9.00   1731 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
digeon 10.10.2004
tosi erikoisia hyviä kikkailuja eri soittimilla! erittäinen menevä biisin alku! erikoisia oli juu soittimet aika paljon perus trancesta poikkeavat... jostain soittimista en kyl tykänny... ihan kivat oli myös melodiat.. ja sit aina sillon tällöin tulevat tollatteet arpeggiattoori jutut toimii tosi hyvin..! ei jaksa ny paljoo kommentoida.. mut tästä on sit taas kyl hyvä jatkaa! faniks täytyy kans ny liittyy..=)
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 09.10.2004
Yhä loistavaa tavaraa kuten aikaisemmat tuotokset! Kyllä sitä vaan ihmettelee miten nämä kaikki tuotokset voi olla näin loistavia. Kieltämättä pientä samankaltaisuutta tässä on kuin tuotta souscream biisissä, mutta se ei biisiä pilaa. Sanotaan näin suoraan että tämä on L.O.I.S.T.A.V.A.!
0   +1 +2
 
9
MfLI 05.10.2004
Hyvin tää kulkee. 1:30 min kohdalla rupesin kaipaamaan ehkä jotain uutta lisää melodiaan. 2:00 -> suvanto toimii hyvin. samoin sen jälkeen alkava uusi nostatus. Melodiaan tosiaan lisää variaatiota niin olisi erittäin kiitettävää matskua.

Miksauksesta vielä: Omista skobeista ääni kuullostaa jostain syystä aika samealta. Tämä kannattaa ottaa varauksella, koska en ole juurikaan muilta touhuiltani ehtinyt itse tekemään/kuuntelemaan juuri mitään musaa ja asensin myös uudet äänikortin ajurit. Siispä vika saattaa olla hyvin tässä päässä.

9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat