Wake Up

Try It Again Sam | 21.11.2012 | --
3:33

Mein viitee menevä grungebiisi. Aikanaan villillä yheksänkytluvulla kertsi alko soimaan päässä Chris Cornellin laulamana, piti sit tulla koulupäivän päätteeks himaan tarkastamaan et ei kai tää oo pöllitty. Ja ei ollu, ainakaan suoraan.

8.86   2363 kuuntelua

Kappaleen sanat

have you ever had a dream that felt so real it fucked with your head?
and not just for that moment right after you open your eyes, but for the rest of the day?
'cause it all felt so strange, and yet somehow true
and the more you thought back to what you dreamt, the less convinced you became that it was over and then you tried to wake up
time to wake up

'cause that's what my whole life is like
never quite sure about what's really true and what's just my subconscious mind fucking with me
whether i am trying to fall asleep or i am dreaming trying to wake up
time to wake up

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

johnnymichael 08.03.2015
Mukavan rento ja tietyllä tavalla tiukka fiilis kappaleessa, ja varsinkin loppua kohden jo lähes revitellään.
Erittäin hieno pläjäys!
0   +1 +2
 
7
aajm 26.03.2014
juu kyllä ihan julkaisu kelpoista
0   +1 +2
 
10
aarof 26.07.2013
Pro-menoa. Hyvä sovitus ja laulu. Julkaisukelpoista.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 10.06.2013
Tämä rauhallinen ja ilmava grungeilu toimii kympillä.
0   +1 +2
 
8
accent 10.01.2013
Mun ei pitäis osallistuu näihin levyraateihin ku en osaa kommentoida sellaisia musiikkityylejä mitä en itse tee. Kai tässä on ihan siistit laulut, ainakin persoonallinen miellyttävä lauluääni. Jäi päähän soimaan TAIMDA WEEIK AAP TAIMDA WEEIK AAP, tää loppuhuutelu on kiva.
0   +1 +2
 
9
veezay 07.01.2013
hauska kun toi laulu kuulostaa ekan sanan kohdalla siltä, että tää on nyt taas joku amatööri, mut sit se jatkuu kuitenkin sellaisella otteella, että hei se osaa sittenkin laulaa. melodiasta tulee vahvasti joku ysäri tai ehkä joku vanhempikin matsku mieleen, eli toimii varmasti. noi säevaihdokset kun kitaraan tulee wah on kivoja. siirtymät kertseihin on vähän laimeita, kun lauluun ei heti tuu mitään voimaa, mut onneksi sekin muuttuu sit kun kertsi on vähän aikaa rullannut. 1:20 - 1:32 väliosa oli nastaa kuunneltavaa, siis muun muassa. en mä pettyny sitäkään et toi laulu alkoi sit uudestaan. enkun lausuminen on paikoin vähän suomipökkelöä, mut ei suinkaan pahimmasta päästä mitä suomipökkelöön tulee, enimmäkseen se kuitenkin toimii aika häiritsemättä.

kitarasoolo oli piristävä juttu. vähän toivoin itse asiassa, että tosta tahtilajista ois lähdetty sen soolon jälkeen irrottelemaan jollain rytmikikkailulla joka ois sekottanu kikka koreankin pään, mut se ois sit ehkä jo menny liian pitkälle semmottiis niinkusta kontekstin huomioiden.

ai nii, ja miks tää laulu kuulostaa äänitysteknisesti näin hyvältä?
0   +1 +2
 
10
Tomi Kalevi 03.01.2013
Mahtavaa. Tulee nuoruus mukavasti mieleen - flanellipaidat. Onneksi ovat taas muodissa.
Laulaja onnistuu, kitaristi ja kaikki muutkin. Soundit loistavat, varsinkin intron/kertsin pörinäkitara. Astmainen kertsii toimii, selvä korvamato. Soolokin upea.
Kiitos tästä.
0   +1 +2
 
9
buranaC 02.01.2013
5/4 kyl does it everytime. Ja Kimmon laulu, miusta ei kyl englanninlausumisessa ole mitään vikaa. Luulisin et tää rokkais viel kovemmi, jos tää ois miksattu rähjäsemmäks ja sillai et loppupuolel muu bändi ei jäis yht paljoa noide huutolaulujen alle. Tiukka kitarasoolo huhuh. Ja tiukka biisi kaikinpuolin anyway.
0   +1 +2
 
8
JohnSalute 02.01.2013
Aivan törkeen hyvin laulettu, varsinkin tuolla lopussa kun pistettiin oikeen rähinät päälle. Kitarassa on mun makuun vähän lussu saundi ja muutenki tuntuu että niitä kieliä hivellään ku kipeetä pillua. Vähän sais olla roisimpi tatsi, kun on kerran grungea. Niih. Esikuvahan tässä kuuluu tosi paljon läpi, mutta eipä mua oo oikeestaan ikinä sellaset jutut häirinneet, jos ei nyt mennä ihan suoraksi biisien kopioimiseksi. Sävellyksenä hyvä, tuo pääriffi on törkeen hyvä (vaikkakin saundivalinta vähän sitä rokottaakin) ja jää auttamattomasti päähän soimaan. Sun suuhun sopii, kas kummaa, suomen kaunis kieli paljon paremmin kun englanti. Ei sun lontoon lausunta välttämättä huonoa oo, mutta vähän tuommosta hmm. Epäselvää. Ei semmoista tavallista rallienklantia ku suomalaisilla yleensä, mutta jokin siinä tökkää ajoittain korvaan. Kokonaisuuden kannalta tää olisi mun mielestä voinut olla vähän lyhyempikin, vajaan kolme minuuttia ehkä. Annan kasin, onhan tää ihan selkeesti kuitenkin hyväksi laskettava biisi.
0   +1 +2
 
DJ Spora 30.12.2012
Karua jumputusta alussa! Ja hei, tämähän toimii! Soundeissa on jotenkin kivasti avaruutta. Vähän U2-soundeja minun korvani mukaan, joskin pitää tunnustaa, etten U2:ta ole koskaan oikein kuunnellut. Voi siis olla, että olen tässä väittämässäni täysin väärässäkin. Mutta hei, ei siinä mitään. Kertosäkeessäkin on ihan hyvää tunnelmaa. Osaavaa porukkaa, minä tykkään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta