517

Tuomas I | 04.09.2004 | Trance
8:37
9.13   1543 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Protush 30.07.2005
Erittäin positiivisesti tavallisesta poikkeava biisi. Harvemmin virsikirjan värssyistä kuulee näin mukavia versioita ja genrehän on juuri niin kuin pitääkin =)
Isot plussat tulee varsinkin melodioista (piano on aivan upean kuuloinen vaikka saundissa olisi hieman ollu hiomisen tarvetta). Leadit toimivat hyvin mutta jotain vähän paksumpaa saundiakin olisi voinut laittaa mukaan. Sweepit ovat myös hyvin kohdallaan.
Rummuissa saisi olla vähän enemmän tehoja. "Clappi" ei oikeen iske pidemmän päälle koska se on tehty pelkästä tom/snare rummusta. Shakerit ovat jees eikä hatseissakaan valittamista. Bassline olisi voinut kuulua hitusen kovempaa.
Rakenne on melko peruspitkä trancettelu. Ehkä omaan makuun hieman liiankin pitkä mutta silti ihan toimiva. Välisnare fillit toimivat hyvin nostatuksina mutta päänostot olisivat mielestäni voinut olla "suurempia".
Miksaus on hyvä siinä suhteessa että en huomannut yhdenkään saundin peittyvän pahasti missään kohtaa (jos ollenkaan) mutta EQ:ssa on vähän terävyyttä liikaa. Leadit ja hatsit ottavat välillä ikävästi korviin.
Kokonaisuutena erittäin lämminhenkinen ja etenkin rippikouluaikoja mieleen tuova kaunis melodinen biisi jota kyllä jaksaa kuunnella moneenkin otteeseen :) Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
10
Ceeamy 04.02.2005
wou.. hyvän trancesetin tuoppi tehny:) tää uppos kyl muhun täysin.. tosi hyvänkuulosta. toi virsi-juttu oli tosi hyvä keksintö tähän.. oot saanu sen sopimaan tähän kivasti. vaikken ite kauheesti tykkääkään trancest mut tää oli hyvä!
0   +1 +2
 
8
Dotork 10.10.2004
Hyvä hyvä Ilomäki, tätähän on tullut intissä kuunneltuakin T; Tupakaveri ;)

No joo, hyvä biisihän tämä on, etenkin pidän tuosta rauhallisesta kohdasta missä piano pimputtaa. En kauhea kiksun ystävä ole, mutta biisit joissa on tämän tapainen koukku (eli tuttu melodia :D) ovat kivoja.

Pistetään 8 pistettä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 17.09.2004
Aika siististi lähtee efekteillä käyntiin. Soundaa hyvälle kaikinpuolin. Biitissä häiritsee toi clapin tilalla käytetty tomi, vai mikä onkaan... se ei mun mielestä sovi kuvioon. Muuten biitti toimii erittäin hyvin meikäläisen korvaan. Hienosti sä osaat noita efektejä kyllä käyttää. Todella hyvin tuovat syvyyttä äänimaailmaan. Meikäläinen ei noista virsistä kyllä tiedä, mutta tälläsenä versiona uppoo aika mukavasti. :D Ihan hyvä tuo reippaasti efektoitu melodiasoitin. Piano tuo sitten hieman rauhallisuutta mukaan kuvioihin ja ihan hyvin kyllä pelittääkin. No joo... kyllä tää miellyttävää kuunneltavaa oli, ei missään vaiheessa oikeastaan ruvennut kyllästyttämään. Ainoo mikä ärsytti on tosiaan toi tomi tuossa clapin paikalla. Hyvä setti kyllä, ei siitä pääse mihkään! :)
0   +1 +2
 
9
KB 08.09.2004
Kylläpäs oli maistuva biisi. Hyvä idea vääntää virrestä biisi. Hienosti toteutettu kaikin puolin. Hyvät soundit!
0   +1 +2
 
FDM 08.09.2004
Mahtava! Ei voi muuta sanoa. :D
Itellä ollu mielessä myös virret tranceversiona.
Sopivan kevyesti rullaa eteenpäin.
Eipä ole oikein pahaa sanottavaa...
Nimen kyllä vois muuttaa, vaikka "The Church" joka on kyseisen virren englannin kielinen nimi(kai?).
Keep on Smiling! =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta