Lihapulla

3:43

Ostan sinut kotiini. Yhdellä eurolla.

8.06   1881 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Onko lihapullan arvo yksi eruo nykyään?

En ole kovin hintatietoinen, tämä on selvästikin valistavaa musiikkia, jälleen kerran.

Laulaja suhtautuu selkeästi intohimoisesti tuohon lihapullaansa, himoa, janoa ja tunteiden paloa, kyllä siinä lihapulla saa kyytiä.

Biisi on musiikillisesti hyvinkin säväyttävä, nuo sirinät tuovat ikäänkuin väristyksiä, huomaan eläytyväni lihapullan kohtaloon, tosin minäkin sen söisin, mitä sitä säilömään suotta, happanee vaan kaapissa.
0   +1 +2
 
Begemot 10.11.2006
Alku yllätti, kun vertaan sitä aijempiin tuotoksiinne, tuli heti mielleyhtymä Bowien ja Talking Headsien funk-juttuihin. Muutenkin soitin- ja laulusuorituksina teidän onnistunein veto. Toisaalta uskoisin, että virtuositeetti ei ole koskaan ollut ykköstavoiteenne;).

Sanoista. Vaikea analysointikohde, sillä eihän tälläiselle laulunaiheelle ole vertailukohtia. Sen verran voi sanoa, että kohta " Olen kulinaristi(?)..." oli mulle ainakin biisin koukkukohta. Mietin pitkään -ja vieläkin- mitä siinä lauletaan. Mielenkiintoinen kohta ja melodiapätkäkin toimii siinä kohtaa.

Sovitus toimi. Varsinkin kohta missä leadkitara tuplasi laulun, oli mielestäni onnistunut oivallus. Muutenkin peruskompin seassa oli kaikki pientä sälää, joka piti mielenkiintoa yllä.

Yhteenveto: Hyvä biisi, etenkin pätevän soitannan ja sovituksen vuoksi. Laulunaiheen valinta on haaste kuulijalle.
0   +1 +2
 
DJ Spora 13.10.2006
Koskettava kappale elämän perusasioista. Omassa lajissaan hyvä kappale.
0   +1 +2
 
PeksiM 13.10.2006
Olipas sikamatalat passoviilistelyt tossa minuutin kohdalla, meinas korvat huutaa hoosiannaa kuulokkeissa. Tää on erikoinen tapaus, selkeesti nähty sikana vaivaa, mutta silti lopputulema on sairaalloisen kelmeä "kieli poskella" mustahuumoripläjäys. Sanoitukset on tehty varmaankin melkoisen sekavassa mielentilassa tai sitten Siwan kassajonossa.
0   +1 +2
 
4
Ei ole varmaan mitään kamalampaa musiikin saralla kuin huumoribiisit jotka eivät ole hauskoja. Eikun onpas, Cheekin koko tuotanto. Tämä on lähes yhtä järkyttävää.
0   +1 +2
 
janiH 10.10.2006
Hieno bassoriffi!! muuten ei kyllä oikein kolahtanu
0   +1 +2
 
mpetteri 10.10.2006
Vähän helmi!!! Ainakin nauroin makoisasti tälle.. Eipä siinä mitään!
0   +1 +2
 
seveli 10.10.2006
Light Rock genrenä tarkoittaa ilmeisesti laihoja ja kevyitä soundeja. Tässä nimittäin ei ole pohjaa ollenkaan, kaikki instrumentit kuulostavat todella laihoilta. Biisi menee hieman huumoriosastoon, jotaoin YUP:n henkeäkin tässä on.
0   +1 +2
 
7
circusfolk 10.10.2006
Miellyttävän kevyt soundimaailma. Laulun efektointi kyllä rasittava, mutta siihenkin kyllä tottuu loppua kohti mennessä. Pari oikein maukasta sovituksellista ratkaisua.
0   +1 +2
 
Thego 05.10.2006
Hämäävät sanat tosiaan. Sellanen tunne että mua pidetään pilkkana tai kusetetaan. Mitä en ymmärrä? Toi ylimielinen laulu vielä.
Omintakeista musiikkia jollaista ei kyllä pahemmin kuule. Siinä suhteessa olette onnistuneet. Beck tulee mieleen ja siitä tykkään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat