friend...

4:56

tämä biisi iänitelttiin loppuun 28.5 ja lissee on tulossa lähi aikoina

9.40   998 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Outlander 13.06.2008
Noniiin. Soundeista ja miksauksesta en sano mitään kun kovin suurella budjetilla varmaankaan ei mennä. Soittotaitoo tuntuu löytyvän vaikka kyllä tuolta pari taimi virhettä särähti korvaan. Laulajalla on hyvä ääni, tosin reilusti lisää munaa kaipaisin.
Biisissä oli ihan piristävä rakenne kun ei menty millään perus poppiskaavalla.. Huonopuoli oli se että koko alku jäi täysin c-osan varjoon. En muista esim. yhtään melodiaa biisin alkupuolelta. Mutta jännite ja tunnelma pysy hyvin kasassa. Hyvin kehityskelposta settii !
0   +1 +2
 
9
av 28.05.2008
Hyvä biisi.. siistejä bassojuttuja, aika paljon löytyy samankaltaisuuksia erään R kirjaimella alkavan bändin kanssa, laulajakin kuulostaa iha mr.Leeltä...Väliosa toimii erinomaisesti, kaikin puolin taidokasta soittoa.
0   +1 +2
 
Laulaja on hyvä, mutta jokin laulussa on paikoin pielessä. Harjottelulla varmaan saadaan ongelma pois. Rummut on varmaa jollain yhellä mikillä nauhotettu ja soundi on todella ohut, muut soundit ajaa asiansa, mutta kyllähän tuota petrattavaa on. Muuten todella lupaavaa matskua, keikoilla varmaa toimii paremmin.
0   +1 +2