The Most Northern (uudempi versio)

5:59

Uudet laulut tässä.

9.40   1172 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Xerses 05.10.2006
laulut on tosi hyvin onnistuneet, mutta toi musiikki on mun mielestä jotain muuta bm, sitä vois pistää kovemmalle suhteessa lauluihin, vähentää dimmu borgir vaikutteita ja kehittää omanlaista musiikkia!
0   +1 +2
 
10
Mikserin mittakaavassa mielettömän hyvää tavaraa. Saundit on demoksi kohdillaan. Vokaalit on tarpeeksi sairaat miellyttääkseen korvaani. Lyriikat kuulostaisi olevan hyvät ja kappaleen kauniiseen tunnelmointiin sopivat. Klassinen pianosaundi sopii tähän täydellisesti. Ei muuta kuin flyygeli mukaan keikoille, syntikat voi heivata toisaalle ja ottaa puolensataa päinen orkesteri paikkaamaan aukko. Ei mutta tosissaan, tähän sopisi klassisia jousisoittimia tuon perussyntikan tilalle. Tämä tulee esiin etenkin kappaleen alussa. En keksi kappaleesta mitään negatiivista sanottavaa, joten kymppi on annettava.
0   +1 +2
 
10
Jack Daniel 16.05.2005
Paremmin laulettu aikaisempaan verrattuna.Muuten pätee aika samat hommat mitä edellisessäkin versiossa(totta kai kun biisi on sama).Antaisin ysipuolen mutta kun se ei ole mahdollista niin pistetään koko kymppi.Hyvä biisi vaikka genre ei ole aivan meikäläisen listoilla ykkösenä niin kuuntelen kyllä mielelläni.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 16.05.2005
Vanhakin oli loistava jo niin oli aika yllätys että tuli uus versio.
Kuitenkin positiivinen yllätys. Biisi on muuttunut vain vähän mutta parempaan suuntaan. Vokaalit varsinkin on paremmat. Ei tule liikaa dimmu mieleen tästä enään. 10 Arvoinen biisi kyllä ehdottomasti!
Lisää vain biisejä.
0   +1 +2