Rajonen takaa

Univelka | 08.07.2006 | Suomi-hip-hop
4:23

kaikkee tapahtunu vuoden aikana, nyt taas palattu.

8.88   1391 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Altsi 26.04.2007
helvetti...hyvin sä vedät!! vähän kyl harmittaa ku nyt vast kerroit mulle täst hommast, mut parempi myöhää ku ei milloinkaa. mut täs on kyl hitosti tunnetta :) ...respectit velikanille!
0   +1 +2
 
10
Cpra 24.09.2006
Jea! Osaan tän jo ulkoo, vitun asiaa! Mosa iz da place 2 b!
0   +1 +2
 
9
Cheisse 02.08.2006
Oon se Saran broidi, ja tästä biisistä tykkäsin.

Sellanen rento biitti, tuli mielee joku hiekkaranta. Ehkä nyyhkytysbiisi mut muhu uppos. Propsit riimeistä rimmas hyvin ja toi kertsi uppos ja sit tuol takan träkil tuli se mä muistan, siit tykkäsin paljon.

Tää träkki on hyvä, eikä tän biisin sanat oo mitään perus massaa.

Piis änd lööv, meitsi tykkäs :).
0   +1 +2
 
8
dape 15.07.2006
ihan jees. just tämmöst musaa mitä yöl voi fiilailla :) flow kaipais treeniä ja lähes kaikki muut osa-alueet myös, mut yllättävän hyvä oot alottelijaks. jos oisit tän biisin tehny vaikka vuoden päästä ni ois kyl salee vitun kova! lisää treenii vaa ihmees ni tulee kyl kovaa paskaa!! nyt kyl pakko 8 tiputtaa mut potentiaalii kyl löytyy! :)
0   +1 +2
 
8
mc-p 09.07.2006
Nonii uutta matskuu.

Biitti on chilli, melko hempee mut ei mitenkään imelä. Visa vissii tehny, hyvää työtä.

Noi alku- ja loppuspiikit on snadisti kliseiset, mut en rokota ku tiiän tilanteen. Lyriikois on hyvii riimei, ja sisältö aukenee ainaki meitsille ku tiiän jäbän motiivit tähän biisiin. Hyvää työtä.

Flowssa on viel pientä säätöö, mut tää on vast jäbän toka biisi eli ei siin mitää, todella paljon parempi ku monilla muilla "alottelijoilla". Äänenkäyttö vaati kans viel treenii, enemmän värii kaipaisin. Mut ku duunaa vaa nii se alkaa tulla luonnostaan.

Ei oikein meitsin tyylinen biisi, meinaan siis etten tän tyylist settii yleensä kuuntele. Sen takii ei oikein kolise. Mut lyriikat ymmärrän ja propsia niist. Tiputan täst kasin ku ei tän tyyliset biisit oikein kolahda. Lisää vaa niitä biisejä saatana.

Rauhaa.

-Painajainen
0   +1 +2
 
9
eeMCee 08.07.2006
he. alus kuullostaa hirvee kovis jäbält mut herkäks muuttuu. flow iha kohillaa pientä hiomista. kertsi on hieman tylsä mutta iha jees. 2 verse ehkä paras. biitti on hyvä. lyyrinen puoli on hyvä ja itse tarinasta ei poiketa -> hyvähyvä. tämmönen jäähyväisbiisi iha hyvä idea. ei tuu varmaa mitää hirvee rakentavaa palautetta, univelkaa on :D. mut flow:hun panosta viel vähä. 9 tippuu ja uus fani lisää
-nitro
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta