V.S.V.

4:45

Jaa.. mitäs tuosta tietäis sanoa. Muutaman kitaran sovitusta "svengaavammasta" sairaampaan ja takaisin

8.00   1277 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
MusaPoju 19.11.2004
Hyvä on mutta ei erinomaisen kehuttava pölpötys. Sairas kappale tämä on mun mielestä joo.
0   +1 +2
 
9
fallen_angel 03.10.2004
ihan mainiota sunnuntai päivän darrasvengiä. hyvä svengi, vaikka yleensä super ilonen musa ei oo mun juttu mut täs oli hyvä meno.
en osaa oikein mitään miinusta tai plussaa antaa.. hyvää jazzia.
0   +1 +2
 
10
Einsteins 01.10.2004
Tämä iskee kuin miljoona volttia. Olen paljon artistin biisejä kuullu, mutta tämä se on joka vanhaan partaan iskee. Kybä!!
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 01.10.2004
Hyvinhän ne kitarat soi.. Jammailua. Vaikean kuuloista. Todella virheetöntä. Taustamusiikiksi johonkin hämyiseen elokuvan baarikohtaukseen tämä sopisi hyvin. Liian outoa tämä että tämmöistä pidempään jaksaisin kuunnella.
0   +1 +2
 
Michikawa 01.10.2004
Aika pelkistetty äänimaailma ja tunnelma on jotenkin countryhtava, mielenkiintoisia riffittelyjä ja hauskoja teemoja, mutta ehkä kuitenkin kokonaisuutena hieman liian ontto kuuntelua ajatellen. Toimisi livenä paremmin bändin tukemana. Tällaisenaan käytännön tuotantotekniikasta johtuen biisi ei oikein kanna. Kitarointi on jälleen kerran teknisesti ja sisällöllisesti oivallista!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 01.10.2004
No ainakin se groove on kohdallaan. Ihan hyvät saundit ja ihan on hyvin soitettu. Enpä osaa oikein muuta sanoa.
0   +1 +2
 
8
Tune 27.07.2004
Mielenkiintoinen tyyli. Erittäin harvoin kuuntelen mitään jazzia yms.
Kivat kikattavat kitarat heti alussa mukana, melkein kesäinen saundi ellen sanoisi.
Tuli jostain syystä mieleen Knikke Knakkerton (vai mikä olikaan) tästä väännöksestä, eli siis piirrettymaailma tarkemmin sanottuna.
Svengaa todellakin hyvin, ihan jalka rupesi vipattamaan.
Tosin miinuksena nuo lautaset taustalla vain meinaa pistää ärsyttämään, jostain syystä tuntuu etteivät ne kuuluisi tähän ollenkaan.
0   +1 +2
 
8
Piglet 27.07.2004
Komiaa kitarointia niin soolona kuin stereonakin, mutta ei kovinkaan kauaa jaksa meikäläinen kuunnella tämän kaltaista. Tsori pojat, ei vaan jazzi iske. Onneksi kahden minuutin kohdalla alkoi tulemaan hieman lisää vauhtia. Varmasti toimii lajissaan, mutta ei mulle.
0   +1 +2
 
8
PupuTupuna 10.08.2004
KR: Hauskaa vaihtelua, kuvailisin sanalla leikkisä. Ihan mukavaa jamittelua, olisi voinut enemmänkin revitellä(enemmän sitä sairautta), nyt tuntui vähän itseääntoistavalta. Rummut ei minun korvaani oikein toimi kunnolla, en osaa oikein sanoa mitä vikaa niissä on, mutta jotain soundissa ja fiiliksessä on vialla. Lievä miinus fade-outista.. 7puoli, pyöristyy kasiin.
0   +1 +2
 
8
jmm 10.08.2004
Aika paljon tulee nykyisin vastaan ringissä Jazz genren biisejä. Vaikka en jatsia kuuntele sen enempää kuin HipHoppia tai Dance kamaa on jatsissa se hyvä puoli että jokainen biisi kuulostaa erilaiselta. Kun taas edellämainitsemani genren biisit usein kuulostaa ihan samalta minun korvassa. En kyllä valittevasti osaa sanoa tästä genrestä kovinkaan suuria asioita, mutta koitetaan jotain. Kitaroitahan tässä riittää, mutta onko bassoa ollenkaan!? On aika ohut soundi. Kitarajutut ovat kyllä ihan mukavan kuulosia ja hyvin soitettuja. Mutta ihan biisinä tämä nyt ei sitten ole kovinkaan kummoinen, sellainen kiva pieni juttu. Olen täällä kuullut huomattavasti parempiakia jazzvääntöjä, mutta ihan mukava rento meininki joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2