Meitä kahta varten

Veli Vinell | 11.05.2019 | Suomipop
3:40

Herttileijaa & Heipapparipa! Kaksitoista vuotta edellisestä julkaisusta! Jopas vilahti vuodet joutuisaan, ja Velikin ehtinyt jo miehen ikään! Sen kunniaksi perinteistä Suomi-iskelmää kehiin. Nimihemmon (http://mikseri.net/use...) uskomattoman upea kitara-instru (https://soundcloud.com...) johon sain tehdä lyriikat ja laulaa. Suuri kiitokseni ja kumarrukseni, että sain tehdä kanssasi tämän.

9.00   22 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 26.10.2019
Onpas hieno pop-iskelmä, tyylin mukainen sanoitus sekä hienosti soiva toteutus. Laulusoundista tykkäsin kovasti. Kitarat toimivat taas komeasti, kuinkas muutenkaan kun kyse on VV:n tuotannosta. Erityisesti tykkäsin muutamasta sointukäännöksestä, jotka toivat biisiin mukavaa erityismaustetta.

Jos esikuvia olisi pakko hakea niin Everly Brothers kuin myös vanha hieno Lennon&McCartney-biisi "World Without Love" (Peter&Gordon) tulivat lähinnä mieleeni. Tämä siis ehdottoman positiivisena seikkana.

Omissa halvoissa Motonet-kuulokkeissani laulu jäi paikoin hiukan taustan alle joten en saanut ihan jokaisesta sanasta täysin varmasti selvää, mutta se ei tässä tahtia haitannut pätkääkään.

Jos joku julistaisi 60-lukukisan, niin tässä olisi oiva ehdokas loppukilpailuun.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 18.06.2019
Hyvä laulubiisi Nimihemmon hienosta instrumentaalista.
Hyväntuulista musaa.
+2   +1 +2
 
Ari Jalokinos 14.05.2019
Hei hei hei olisko Roy Orbisonin suomen serkku lähtenyt geimeihin? Kitara tosiaan soi komeasti ja biisi rullaa. Silta-osio toimii, ja kokonaisuutena tämä kappale olisi mielestäni valmis lavoille. Hyvä meininki, hyvän fiiliksen biisi.
+2   +1 +2