Midnight Sun

Veli Vinell | 14.06.2005 | Akustinen
2:31

Akustisella kitaralla jammailtu biisiaihio..

Itseasiassa tähän on Englanninkielinen demoversio ollut olemassa jo jonkin aikaa. Täytyis vielä raapia kasaan kotimainen versio, äänitellä laulut ja muuta pientä mukavaa.. ku jaksais! =)

8.90   1529 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 26.10.2019
Tyylikäs toteutus joka kuulostaa yhtä rennolle kuin kaveriporukka olisi soittelemassa iltanuotiolla. Sovituksessa on muutamia mukavia jippoja jotka tuovat sopivasti vaihtelua, joten pitkästymisen vaarakaan ei uhkaa vaikkei tässä laulua vielä olekaan.

Varsinainen melodia kuulosti korvaani ihan uudelle, mikä on erinomainen saavutus, mutta introssa on vähän samaa kuin "Without You":n introssa (pudotus 9:stä perussointuun, luulisin?) vaikka riffin jako onkin muistaakseni vähän toinen (arvioi mies joka itse tekee suoria covereita). :-D

Tunnelmasta ja kokonaisuudesta kunnon pointsit kotiin.
+2   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 09.03.2007
Todella miellyttävän kuuloinen kappale. Basic soinnuilla saa tehtyä kauniita yksinkertaisia melodioita.
+2   +1 +2
 
10
karlito__ 05.02.2007
pirun lepposaa! kiitän mukavasta kuuntelukokemuksesta. hitto ku tulin hyvälle tuulelle. tää on just tälläne biisi, jonka vois voittaa vauhdikkaan keikan keskelle rauhotukseks. tosi jees! loppu oli kyl vähän ikävä, mutta se ei nyt haittaa. se on kymppi ja faniutuminen.
+2   +1 +2
 
9
jussial 23.10.2006
Mukavan lepposa ralli. Tähän ei minusta välttämättä sanoja edes tarvita, tulee Bucketheadin soolotuotanto mieleen tämmösestä pelkistetystä ja toistuvasta akustisesta meiningistä. Sointukulku on hyvä ja pari yllätyssointuakin kuului välillä :) Jos minulta kysytään niin jätä tämä tähän, tää toimii just hyvin.
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 26.12.2005
Just täydellistä tähän raukeaan aamuun. Vaikka unet oli huonoja niin tää piristää mielen.
+2   +1 +2
 
9
Scion 24.09.2005
Hyvän kuulonen skitta, mainio melodia, mutta laulua jäin minäkin odotelemaan.
+2   +1 +2
 
9
Pedro 02.08.2005
Lupaavalta kuuloistaa. Biisin tunnelma on sellainen The Warmerin kaltainen ajaton ja hieman surumielinen. Tätä kuuntelee mielellään ihan näin instrumentaaliversiona. Sointukulku on sellainen, että sen pohjalle saat varmaan tehtyä vielä hienot lauluosuudet. Kitaran soittama melodia/soolo antaa tästä jo osviittaa. Jos kehittelet tätä vielä pidemmälle, niin kokeile toimisiko tämä vielä paremmin ilman rumpuja tai sitten jonkun toisenlaisen rytmisoittimen säestyksellä.
+2   +1 +2
 
8
jarpat 15.06.2005
Voe voe, hyvä Veli.. nättiä oli ja taitaa olla näissä Sun jutuissa muutakin persoonallista ku toi Sun laulaminen, nimittäin tääkin kuullosti ihan Sun jutulta vaikka et mitään sanonu... mutta kuule, helposti olisit tän sanottanu ja laulanutkin, vai mitä?
Taitavasti ja tyylillä tehtyä, hyvin viehättävästi kitaroitu ja äänitys sitä luokkaa, että voi hyvin kuunnella mistä telkänpöntöistä vaan eikä tartte valittaa.
Mä olen ehkä kuitenkin huono "fiilistelijä"... menevämmät styget puree paremmin.
+2   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 15.06.2005
Mitäs hittoa! Tää vaan yhtäkkiä feidas kun oli just päässy tunnelmaan. No, jos näin oli tarkoitus niin sitten niin, mutta olis voinu kyllä jatkua ja kehittyä vielä pidemmälle kun fiilis oli niin hyvä. On mukavan särmästi soitettu taas tämäkin ralli että nöyräks vetää. Hienoa!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta