Rakkaus Katoaa

2:48

Kiitos Aallon Makelle joka neuvoi lisäämään A-mollin.

8.63   2138 kuuntelua

Kappaleen sanat

Se tuntui ikuisuudelta
Ja aivan joltain uudelta
Kun kuulin yllättäin
Me emme enää tapaisi
En vastarakkauttasi saa nyt
Kun yksin jäin

Vaikka etsin läpi maan
Törmään pulmaan vaikeaan
Ei löydy vastausta, en osaa sanoa
Mihin rakkaus katoaa

En tiedä mikä meihin iski
Tää pitkä, baaritiski
Nyt koukkuun siihen jäin
Siihen menee vielä tovi
Kun käy oman kämpän ovi
Ja sisään astun pystyin päin

Sä vertasit mua ensi-ihastuksees
Josta yli pääsit aivan tosta vaan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Laissez-faire 07.04.2009
Ehkä minun makuuni hieman hempeähkö, mutta uskomattomasta sanoituksesta ansaitsee kyllä täyden ysin! Riimit loksahtelee suvereenisti paikoilleen, mikä kertoo luonnollisesti kirjoittajan verbaalisesta lahjakkuudesta. Sitä kunnioitan ja sille kumarran.
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 26.12.2005
Mukavan rauhallinen kipale, pehmeä. Vie mielen jonnekin kauas.
+2   +1 +2
 
9
raaka-Ana 19.07.2005
Äärettömän kaunista,herkkää.Vetoaa Raakiksen hennonmpaan puoleen.Laulussa kauniit harmoniat.Akustinen soi kauniisti.Tämä toimii minulle.
+2   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 19.07.2005
Hienoa kitara työskentelyä ja kontra on aina kontra, wau. Soinnuttelu on kohdallaan kaikkine seiska-sointu loppuineen (...pulmaan vaikeaan...) :) Stemmat myöskin toimivat. Himpun verran liian hempeää on meikän makuun mutta kuitenkin mieltä lämmittävän kaunista. Hyvä ääni ja hienot soitot. En yhdy yläkerran väkeen siinä että tämä olis jotenkin heikompi kuin edeltäjänsä, ehkä enemmänkin erilaisempi, well, makuasioita. Ja valmis tämä kyllä on tausoineen kaikkineen, elä hyvä mies millään syntikalla tätä pilaa :)
+2   +1 +2
 
sazy 18.07.2005
Olen samaa miältä jarpat kanssa, verrattuna muihin loistaviin kappaleisiisi tämä jää ehkä hiukan varjoon. Ehkä se johtuu tuasta taustasta, että siälä on vain tua kitara..??
Ehdotonta plussaa tuloo noista stemmoista, ne on kivat =)
Vaikka piisistä löytyy melodiaa, niin ne eivät viä kuuntelijaa mukanaan samalla tavalla kuin muut piisisi. Enkä nyt todellakaan tarkoita että tämä olisi mitenkään huano kipale, en ollenkaan.
Piisi kuulostaa jotenkin keskeneräiseltä, en tiärä johtuuko se tuasta taustasta vai mistä..Ehkä tohon vois viälä kokeella lisäillä jotai sälää luamaan enemmän tunnelmaa..
+2   +1 +2
 
8
jarpat 18.07.2005
Tätä on sinänsä pakko kai verrata tekijän aiempiin tuotoksiin ja siinä mielessä ehkä hieman jää terävimmästä kärjestä, ainakin melodian osalta.
Sanoituksessa (kun niitä nyt näin pääsee paremminkin tutkimaan) on jotain mitä en osaa kommentoida. Paljon jää mietityttämään. Ehkä mielessäni ajattelen omia tekeleitäni ja huomaan jotain erilaisuutta. Varmaan ihan hyvä niin. Kyllä tästä kasi lohkeaa. Milloin saadaan rivakampaa menoa?
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta

1