Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)

Veritaikina | 08.09.2006 | Heavy Metal
2:45

Kun S ja M kohtaavat, se on kukkia ja mehiläisiä.

7.16   2339 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Cazeus 28.04.2007
Miksausta kehittämällä tästä saisi paljon enemmän irti. Ei oikein nyt tahdo saada kunnolla mistään selvää. Kertosäe on kyllä kaikkine järkytyksineen hauskan kuuloinen veto. Mutta tuskinpa tätä liian tosissaan onkaan tehty.
0   +1 +2
 
Carbon 24.04.2007
Nojoo, menipä heavy sitten melkeen reggaen puolelle :) Nojoo en ole ehkä ihan oikea henkilö arvostelemaan tän tyyppisiä biisejä.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Tässä on hyvää räkää ja kielikin taitaa olla tiukasti poskessa. Sanoista en saa oikein selvää - saattaa olla kyllä vaan hyväksi. Tästähän tuli jopa vähän paremmalle mielelle.
0   +1 +2
 
Cranky 20.04.2007
Miksaus on aika kamalaa. Tää kappalekin on selkeesti tehty vaan mahdollisimman erilaisia ääripäitä esitteleväksi vitsibiisiksi.
0   +1 +2
 
slvs 16.04.2007
Ensimmäinen ajatus kun biisi lähti liikkeelle oli että mitä helv....
mutta kun tuo ska-poljento alkoi niin pääsi nauru, eiköhän silloin tavoite ole täyttynyt?
0   +1 +2
 
8
Hmmm... mitäköhän te odotatte meidän kuulijoiden sanovan tästä musiikista(?) Tietinkin tätä voisi heti alkaa haukkua örinämössöksi missä ei ole mitään hyvää. Siinä kuitenkin suurin osa kuulijoista tekisi virheen, koska tässähän on paljon juttuja, jotka ovat varsin hyviä. Kappale on äärimmäisen monipuolinen, se venyy paikoitellen jopa Nuclear Rabbitmaisiin atmosfääreihin. Hieman miinusta on annettava lyriikoista, musa on mielestäni niinkin nerokasta, että sanotukset eivät enää "pelasta" sitä vaan nimenomaan turmelevat sitä. Koitatte tehdä huumorimusiikkia, jota ketään ei haluaisi kuunnella, mutta siitä tulee liian hyvää. Sitten lättäätte pari latteaa riimiä päälle, koittaen saada hymyn ihmisten huulille. Nyt näkisin, että teidän tulisi alkaa panostamaan musaanne enemmän ja ehkä menestyä, tai sitten vetää vitsi astetta pidemmälle ja saada ihmisten kyrpiintyneet kommentit niskoillenne. Teidän valintanne! Minä diggasin tästä.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 15.04.2007
No oo.. Tämähän on aivan pirun hieno sävellys kun tarkemmin ajattelee... Mukana on monipuolisuutta, armotonta mättöä ja ripaus huumoria. Ovelia noi breakit ja muut humppaosuudet... Sinänsä hieno idea, mutta täytyy sanoa etten tätä kyllä vapaaehtoisesti kuuntelisi :D...
0   +1 +2
 
mhotby 14.04.2007
Ei kuulosta lupaavalta nimikään, täytyy myöntää. Ja odotukset tuntuvat täyttyvän. Nauhoituslautteessa on ilmeisesti ollut pieniä puutteita. Kakkoslaulu ei kuulu kyllä yhtään ja örinälaulu on surkeaa, kuten myös lähes kaikki muu. Huumori ei kuki tässä kappaleessa.
0   +1 +2
 
Jusa83 12.04.2007
Jaa, no, ihan erikoinen paketti. En oikein osaa paljon tästä sanoa. Jossain määrin huvittava, mutta jäi vähän etäiseksi. Välissä oli ihan hyviäkin musiikillisia ideoita. Äänenlaatu oli aika karmiva, mutta se oli osa hupia.
0   +1 +2
 
Telaketju 12.04.2007
asenne tuntuu ainakin olevan kohillaan, tuo humppakohta kuulostaa eläkelläis parodialta. Soundit aikalailla tunkkaiset ja paikoin "räveltämistä" havaittavissa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Viimeisimmät kuuntelijat