Luoti Kalloon

Ville Kotiranta | 08.02.2018 | Synthpop
2:53

Kuin luoti kalloon.

Osallistumiseni Mikserin OodiBiisiKilpailuun 2018. Omistettu Kirsille ja myös Popkornille, koska on palauttanut elämän tälle sivustolle omalla läsnäolollaan.

Käykää tykkäämässä: https://www.facebook.c...

9.20   903 kuuntelua

Kappaleen sanat

Säk:
Aiemmin etsin itseäni rintamilta
jotka muodostuivat rapakoista
missä verisetkin kyyneleet

Hautautuivat pommituksiin
silmittömiin saasteisiin
jotka sodan jäljiltä valuivat
hylyistä veteen

Sinä tarjosit jotain muuta
sinä tarjosit jotain parempaa
kun katsoin piipun suuta
en tiennyt mitään todempaa

Kun laukaus kajahtaa
mä olen täynnä elämää
lopullista unelmaa
ei olla yksin enää


KERTSI:
Meidät luotiin toisillemme
kuin luoti kalloon
sinetöitiin kohtaloon
kuin luoti kalloon


Säk:
Kerran se vain kirpaisee kun
täydellä sydämellä laukaisee
kohteen tarkoin valitsee
ikuisuuden läpäisee

Kaikki saasteet, kaikki valheet
luoti laakista ulos puhaltaa
ja ollaan hiljaa

KERTSI
--
LISÄÄ KERTSIÄ

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
BVR 12.02.2018
Ekoja kertoja kun kuuntelin tätä nii en diggaillu yhtään tuosta kertsistä, mutta jokusen kuuntelun jälkeen aloin olemaan sinut sen kanssa. Tuttua ja turvallista materiaalia, juuri sellaista mitä voi odottaakkin kun projektin biisejä laittaa soimaan, se on sitten jokaisen itsensä päätettävissä että onko se hyvä vai huono asia. Biisi ei kipua sinne kaikkein kirkkaimpaan kärkeen muiden teosten rinnalla, mutta ei myöskään jää perää pitämään. Myöskin miulle uppoaa enempi nuo hieman ns. rankemmat viisut, mutta onhan tää nyt kaunis rakkauslaulu kuiteskin.
+2   +1 +2
 
Windywalk 09.02.2018
Tässä biisissä on todella hienot sanat, ja tuollainen sanotus sopii hyvin Villen äänelle. Vahva veto jälleen, taitavasti tehty sovitus.
+2   +1 +2
 
10
Popkorni 09.02.2018
Kyllä kyllä! Kannatti odotella. Näppärä hyvin rullaava biisi. Hyvin rakennettu. Sopivan pehmeä ja ilmava poppistausta. Ei tiukkaa sahausta tällä kertaa. Ja lauluhan on tunnetusti kovaa kamaa. Laatukamaa. Mielenkiintoiset sanat. Eiköhän J.HIfi tule vielä ja tartu niihin tai sitten SyvisE. Jotain nokkelaa sieltä on tulossa. Odota vaan. :) Nyt taisi lähteä jo neljäs kuuntelukerta. Tämä toimii jo ekasta kerrasta mutta aina vaan paremmaksi tuntuu muuttuvan. Melkoinen korvamatohan tästä on jo tässä vaiheessa kehkeytynyt. Nyt ehtii myös jo tarkemmin keskittyä, mitä kaikkea siellä taustalla tapahtuu ja missä kohtaa. Jotenkin on vaan kaikki siellä matkan aikana niin näppärästi kohdallaan. Oot sie kyl pirun taitava kaveri! Jonain vuonna meikäkin aikoo vielä päästä tälle tuotantotasolle...tai no ainakin tästä yhden portaan alemmaksi eli suht liki. :) Kiitos!
+2   +1 +2